• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bir sorum daga var bebegim 4 ay 10 gunluk cok istahsiz eskiden cok istahli bebekto noldu bilmiyorum bu donemde sizdede oldumu cok moralim bozuk :(

Kizlar bir sorum daga var bebegim 4 ay 10 gunluk cok istahsiz eskiden cok istahli bebekto noldu bilmiyorum bu donemde sizdede oldumu cok moralim bozuk :KK43:
iştahsozlığın sebebi herşey olabilir canım ilk başta ilgileri artıyor dışarıya karşı ondan olabilir. Yada ağzının içinde pamukçuk, yara falan varsa ondan da olabilir.

Kızlar bebeklerinize yoğurdu her gün mü mayalıyorsunuz?

Nasıl olacak her gün ne kadar ölçüde yapıcaz peki? Ben 1lt lik sütten yapmıştım kavanoza. Şimdi de küçük kavanozlara yaparım açılmazsa sıkıntı olmaz diyodum ama nasıl yapsam bilemedim?

T

Nasıl olacak her gün ne kadar ölçüde yapıcaz peki? Ben 1lt lik sütten yapmıştım kavanoza. Şimdi de küçük kavanozlara yaparım açılmazsa sıkıntı olmaz diyodum ama nasıl yapsam bilemedim?
Takipteyim bende merak ediyordum cam kavanozlari nerden aldiniz aldiktan sonra kaynattinizmi

T

Takipteyim bende merak ediyordum cam kavanozlari nerden aldiniz aldiktan sonra kaynattinizmi

Evde vardı benim kavanozlarım. Domates sosu vs yapıyordum. Onlardan birine yaptım ilk defa. 1lt lik kavanoza. Şimdi de küçükleri var yarım litrelik ya da daha küçükler. O küçükleri pastacıdan magnolia almıştık o zaman biriktirmiştim :halay: bebeğime yoğurt yapacağım aklıma gelmemişti hiç alırken :) ama züccaciyelerde olur ya da büyük marketlerde. İlk aldığımda kaynar suya atmıştım biraz evet.

Evde vardı benim kavanozlarım. Domates sosu vs yapıyordum. Onlardan birine yaptım ilk defa. 1lt lik kavanoza. Şimdi de küçükleri var yarım litrelik ya da daha küçükler. O küçükleri pastacıdan magnolia almıştık o zaman biriktirmiştim :halay: bebeğime yoğurt yapacağım aklıma gelmemişti hiç alırken :) ama züccaciyelerde olur ya da büyük marketlerde. İlk aldığımda kaynar suya atmıştım biraz evet.
Tesekkurler bende yavastan malzemeleri toparlayayim :)

ben 2 yada 3 küçük kavanoza yapıyorum. tek seferlik. açılmadığı için bence sorun olmaz ki doktorda yapabilirsin dedi. her gün zaman açısından biraz zorlayabilir beni.

ben 2 yada 3 küçük kavanoza yapıyorum. tek seferlik. açılmadığı için bence sorun olmaz ki doktorda yapabilirsin dedi. her gün zaman açısından biraz zorlayabilir beni.
aslında çok zaman alan bişey değil ama ikimiz kronik üşengeçleriz galiba :) ben de kavanoz alıcam hemen her gün yoğurt mu mayalanır yahu En Büyük TÜRKİYE:oops:

sonsuzzz sonsuzzz cuğum sen ne zaman işe başlıyorsun canım ? :KK51:

Canım benim iznim çoktan bitti. Rapor-yıllık izin dönüşümlü gidiyorum, şu an yıllık izindeyim 31ine kadar. O hafta heyet için bi kaç yere gideceğim, alabilirsem kış bitene kadar çalışmayı düşünmüyorum, alamazsam el mecbur işbaşı. Gerçi 2019 da 38 gün yıllık iznim olacak, yine izinle falan şubata kadar başlamam diye umuyorum:)

Bi tarafım da başla, zayıfla diyor. Evde otur otur obez oldum :(

Merhaba ben ağustos annesiyim, topik de soracak kimse yoktu, bugün 4. Ay aşılarımızı olduk ateş yaptı yükseliyor giderek. 37.6 şuan kızımın ateşi, ne yapmam lazım? İlk kez başımıza geliyor 2. Ay aşıları ateş yapmamıştı. Üstünü soydum bir atlet birde çorap var, alnına ılık suya bez sıkıp koyuyorum ama düşmüyor :(

Merhaba ben ağustos annesiyim, topik de soracak kimse yoktu, bugün 4. Ay aşılarımızı olduk ateş yaptı yükseliyor giderek. 37.6 şuan kızımın ateşi, ne yapmam lazım? İlk kez başımıza geliyor 2. Ay aşıları ateş yapmamıştı. Üstünü soydum bir atlet birde çorap var, alnına ılık suya bez sıkıp koyuyorum ama düşmüyor :KK43:
Bir çay kaşığı calpol verebilirsiniz.Hemsiremiz bize öyle demişti

İyi canım aman maşallah :))
Maşallah maşallah nazar değmesin :) ya uyuduğu zaman memeyi ağzında tutuyor ya, o zaman göğsümde bazen böyle sanki ateşle yakıyorlar gibi bir acı oluyor, meme ucunda değil böyle tüm göğsü kaplıyor. Sende de oluyor mu?

Merhaba ben ağustos annesiyim, topik de soracak kimse yoktu, bugün 4. Ay aşılarımızı olduk ateş yaptı yükseliyor giderek. 37.6 şuan kızımın ateşi, ne yapmam lazım? İlk kez başımıza geliyor 2. Ay aşıları ateş yapmamıştı. Üstünü soydum bir atlet birde çorap var, alnına ılık suya bez sıkıp koyuyorum ama düşmüyor :KK43:
Ilık duş aldırın, yine de inmezse ateş düşürücü. Inşallah düşer.

Back