2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım hepimize aslında eşimle iyiyiz ama konu ne zaman benim babamın evinden ablamdan açılsa kavga ediyoruz onlara gitmek oldumu benim sesim çıkmadı bu zamana kadar ama babama gitmek oldumu kıyamet kopar küserler rabbim gerçekten merhamet versin herkese
benim kaynana kayınbaba ayrı o yönden rahatım kaynana yurt dışonda kayın babaylada görüşmüo eşim.ama dedesi ve babannesi var aşırı saçmalıo 2 günlük iznimizde özlüoz gidip görelim dioz adam burda yatın dio tamam yatıoz özlemiştir die sobraki günde benimkine gidioz oturuoz falan rşim arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor görüşüyor falan sende rahat rahat anlat annengille dio 11 12 de geliyor gece eve malum benimkiöer özlüyor kal dior eşimde kalınca Allah ımmm eeteai giderken uğruyoruz ikisindede bi surat bi tavır.ama eşim yinede demioki onşar amnemiz babamız.kğsmesinler die arkadaşlarımla oturdum kalktım geç oldu gece gelip napim dio ses etmiolar.acayip sinir oluom.sen dede ebesin kalmamızı istiosan benimki anababa daha çok kalmamızı isterler.bi kaç kez rahatsızlandi die onlarda kaldı 3 4 saat annemlere gelebildim.annem tlfnda ağladı el gibi 3 4 saat geldin özlüom dedi..eşimle konuştum bak seninkiler dede ebe kaldığımız halde küsüolar.benimki ana baba annem böyle oldu gücüme gitti bende özlüom dedim hastalar die öyle oldu ne zaman kalamak istersen kal ben tek giderim dedi.gelin nerde derlermiş anası babası özlüo bi burası mı var bi kendünizi düşünmeyin demiş.artık hep öle yapıom biraz oturuoz eşim beni bırakıo annemlerde yatıom kalkıom giderken vedalaşmaya gidiom :D bi kaç.gün araba arızalandı o sıra hep annemlerde kaldık ora gidemedik eşim syrese girio arayıp duruolar die bende keyfindnmi kalıon kalsan molcak dedenle koyunkoyuna mo yatıon dedim :D öle am küsüolar yaşlılar kırılmasınlar istiom dio.araba bozuldu dioz giderken uğrayıp.adam inanmıo kadınbi surat bi tafra yemek yaptıydım komşuları çağırdım yediler dio.napalım nasip dedim bende :D

İnşallah canım inşallah henüz birini kaybetmenin acısını yaşamadılar annem öldü babam 23 yaşındaydım babam 2 yıl ağladı arkasından ben annesiz kaldım kaynanaın annesi hala hayatta kayınpederin desen 95 yaşında vefat etti .üstüne hala ikiside hayatta hayat arkadaşını kaybetmenin acısını yaşamadılar eşim desen annesiz kalmadı yani hepsinin tuzu kuru canım o yüzden rahat konuşmaları çok normal ama rabbim büyük allaha havale ediyorum ikisinide ikisi dolup dolup eşimide dolduruyorlar ya allah bildiği gibi yapsın onları
Ah be canım rabbim annene gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Allah büyük elbet anlarlar umarım geç olmadan eşin de anlar ne diyelim hepimizin bır derdi var Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah onlar hayırlı evlat olsunlar

Kızlar selam. Eşin ailesinin bitmek bilmeyen saçmalıkları ile uğraşanlardan biri de benim. Şimdiden Doğum sonrası stresi sardı bunlar yüzünden. Benim de eş ailesi başka bi şehirde yaşıyor. Benim yaşadığım şehirde evimiz küçücük. Doğal olarak lohusa halinle sadece annemin yanımda olmasını isterim. Ama eşimin erkek kardeşleri babası ve annesinin gelmesinden çekiniyorum o halde yatılı misafir ağırlayacak durumum hiç yok. Eş kişisi de diğerlerini bilmem ama ama annem mutlaka gelir diyor gelirse de bizde devamlı yatılı kalacak beni şimdiden hafakanlar basıyor. Çünkü lohusalık gibi bir dönemde insan 7/24 kaynana ile rahat edemez doğal olarak. Benim gibi eşinin ailesi şehir dışında olup da benim gibi olan var mı ? Nasıl bir program var kafanızda ? Lütfen fikirlerinizi paylaşın.

Bende seninle aynı durumdayım canım. Kendi ailemde eşimin ailesi de uzakta. Hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra kayinvalidem planını programını yapıp biricik oğlunu aramış. Ben birde riskli gebelik yaşadığım için sürekli yatıyorum ve yanıma birilerinin gelmesi lazım. Oğlum ben gelirsem gelinim rahat etmez annesi gelsin yanına demiş. Ama bunları bana soylemiyor. Benimle her konuştuğuna bizde burda yalnızız deyip dram yapiyor. Doğumunu da düşündüm. Orda da önce annesini ister. Annesi gidince ben gelirim demiş. Bunu düşünmesinin nedeni de once annem gelirse o da gelecek diye annem erkenden gider. O gelince uzun kalmış olur. Bunların planını yapmak doğacak olana mı kaynanayamı düşer. Bu arada o tek gelmez, kayinpederimle gelir. Gorumcelerim 3 tane, kardeşlerim 3 tane, yegenler filan kesin gelecek il dışından ve evim 70 metrekare. Çok küçük. Bu konular beni de çok düşündürüyor. Ne yapcam ne etcem. Kalabalığı normalde de hiç sevmem. Her kafadan bir ses, bir akıl verme. Bu konuda aynı duurmları yaşamış tecrübeli annelerden tavsiye istiyorum. Açıkçası kendi fikrim annem ve kayinvalidem aynı anda gelsin, aynı anda torunlarını görsünler. Kayinvalidemi erken gönderebilmek. Eşim aşırı anneye düşkündür. Daha doğmadan bunların stresi sardı benide...

Hacı hoca işini pek sever kaynana ondan korkuyorum yoksa adam hiç böyle değil aslında ama noluyosa oluyo bi an geliyo aynı onların ağzından konuşuyo neymiş evin reisi oymuş ona sorulacak mış herşeye o karar verip sonuna da o tamam dicekmiş biz köleyiz
evin reisi olmak emanetini üzmek değil Allah ın odunu de cevapsız kalma ya erkekler ezmeyi sever erkeklik duyguları kabarır öle.ama yüzüme vur gerçekleri.Allah tan korksun ii sabredion Allah bilir ama cennetlik birisin cidden

Amin canım hepimize aslında eşimle iyiyiz ama konu ne zaman benim babamın evinden ablamdan açılsa kavga ediyoruz onlara gitmek oldumu benim sesim çıkmadı bu zamana kadar ama babama gitmek oldumu kıyamet kopar küserler rabbim gerçekten merhamet versin herkese
Eşim görevde ben ailemle kalıyorum . Üstelik kayınvalidemde karşı binada komşumuz . Baştan beri eyvallahım olmadı . 1 kez bile gidip kalmadım . 2 tane bekar kaynım var . Eşimde sağolsun hiç lafını etmedi . Ama ailesi konusunda pek hassastır . Sen pes etme . Bu zamana kadar böyle olduysa bu zamandan sonra da böyle olacak diye birşey yok . Nasıl rahat edeceksen ona ikna olması gerek .

Eşim görevde ben ailemle kalıyorum . Üstelik kayınvalidemde karşı binada komşumuz . Baştan beri eyvallahım olmadı . 1 kez bile gidip kalmadım . 2 tane bekar kaynım var . Eşimde sağolsun hiç lafını etmedi . Ama ailesi konusunda pek hassastır . Sen pes etme . Bu zamana kadar böyle olduysa bu zamandan sonra da böyle olacak diye birşey yok . Nasıl rahat edeceksen ona ikna olması gerek .

Not aldım başka tavsiyelerinizzzzz nedir
Bol su icmelisin. 2 kisilik beslenme simdiden gereksiz kilo alirsin. En onemlisi folikasite baslamadiysan folik basla. Ben b12 takviyeli folidoce kullandim 12 hafta bitimine kadar. Cig kiymaya el surme. Etin ve yumurtan iyi pismis olsun. Disarda emin yesil salata yeme. Ayrica hasta degil gebesin. Hayatina kaldigin yerden devam etmelisin. Beta hcg degerine gore 4 gun sonra karindan keseyi gorebilirsin canim. Hayirli olsun. Gozun aydin

Kızlar Temmuzun sonunda ilişik kesecez tayin olacaz allahın izniyle.benim Doğum tahmini temmuz 10 -12 doğumu gitmeden burda yapsam zorlanırmıyım sizce Temmuz’a kadar eşyamı toplasam Ablam la yeğenim gelecek yanımA allahın izniyle Doğumdan sonra evimde olsam zorlanırmıyım akıl verin bana eşimle tartıştık akşam memlekette yapacakmışım ve onun ailesinin evinde kalacakmışım bana akşam öyle dedi bende memlekete gidersem babamın evinde kalırım yanımA Ablam gelir dedim bu seferde işine gelmedi bakalım o zaman bi gelsin dedi.kendi ailesine gelince plan yapıyo benim ailem deyince bakalım o zaman gelsin diyo ne bu adamların bizim ailelerimizle sorunu anlamıyorum çok ağladım dünden beri bana akıl verin gitmesem evimde kalsam zorlanırmıyım zaten riskli son ayımda 14 saat yola gitmek zorunda kalıcam uçağada almıyorlar napıcam eşimin ailesiyle görüşmüyorum bide bana annemlerde kalıcaksın diyo
Lohusa kadin olacaksin. Cocuk emzireceksin. Sutun akacak dikislerin olacak oturup kalkamayacan yatacan. Kayinpederin yaninda insan rahat eder mi. Bunlari soyle bari ikna olur insallah.

Kızlar Temmuzun sonunda ilişik kesecez tayin olacaz allahın izniyle.benim Doğum tahmini temmuz 10 -12 doğumu gitmeden burda yapsam zorlanırmıyım sizce Temmuz’a kadar eşyamı toplasam Ablam la yeğenim gelecek yanımA allahın izniyle Doğumdan sonra evimde olsam zorlanırmıyım akıl verin bana eşimle tartıştık akşam memlekette yapacakmışım ve onun ailesinin evinde kalacakmışım bana akşam öyle dedi bende memlekete gidersem babamın evinde kalırım yanımA Ablam gelir dedim bu seferde işine gelmedi bakalım o zaman bi gelsin dedi.kendi ailesine gelince plan yapıyo benim ailem deyince bakalım o zaman gelsin diyo ne bu adamların bizim ailelerimizle sorunu anlamıyorum çok ağladım dünden beri bana akıl verin gitmesem evimde kalsam zorlanırmıyım zaten riskli son ayımda 14 saat yola gitmek zorunda kalıcam uçağada almıyorlar napıcam eşimin ailesiyle görüşmüyorum bide bana annemlerde kalıcaksın diyo
Bence bu sartlar altinda doktorunla.konus. seyahat kesinlikle yasak desin. Evin toplu da olsa evinde daha cok rahat edersin bence.

Kızlar selam. Eşin ailesinin bitmek bilmeyen saçmalıkları ile uğraşanlardan biri de benim. Şimdiden Doğum sonrası stresi sardı bunlar yüzünden. Benim de eş ailesi başka bi şehirde yaşıyor. Benim yaşadığım şehirde evimiz küçücük. Doğal olarak lohusa halinle sadece annemin yanımda olmasını isterim. Ama eşimin erkek kardeşleri babası ve annesinin gelmesinden çekiniyorum o halde yatılı misafir ağırlayacak durumum hiç yok. Eş kişisi de diğerlerini bilmem ama ama annem mutlaka gelir diyor gelirse de bizde devamlı yatılı kalacak beni şimdiden hafakanlar basıyor. Çünkü lohusalık gibi bir dönemde insan 7/24 kaynana ile rahat edemez doğal olarak. Benim gibi eşinin ailesi şehir dışında olup da benim gibi olan var mı ? Nasıl bir program var kafanızda ? Lütfen fikirlerinizi paylaşın.
Canım banim değil ama arkadaşın kv uzaktaydı gelmesini istamamişti ama mecbur gelmiyte kv kp bir hafta kalıp gittiler. Kocasıda haklı olarak gelmesinler diyemedi onlarında torunu dedi bir hafta idare etti sonra gettilar herkesin gönlü olmuş oldu şahsen ben kv rühatsız olmam ama kp erkek sonuçta haya ederim utanırım iki üç gün dursa yeter yada daha sonra gelse de olur

İnşallah ikna ederim canım.22 haftada cinsiyetimiz bi kesinleşsin ablama söylicem oda çok çekti kaynanasında bide kaçarak evlendiği için hiç sessini çıkaramadı kimseye sende sabırlı ol diyo ben eski ben değilim merak etme diyo inşallah sesini çıkaracak birileri olur benim destekçim buldular öksüzü yüklen allah yüklen

Bence bu sartlar altinda doktorunla.konus. seyahat kesinlikle yasak desin. Evin toplu da olsa evinde daha cok rahat edersin bence.
Benim can dostumla konuştum bugün 10!yıllık kardeşim sırdaşım aynı şeyi söyledi doktorla anlaş eşine söylesin dedi zaten uçağa son ayda almıyorlar e yolda 14 saat sürüyo zaten doktorun izin vereceğini sanmıyorum ama söylicem o halde o kadar yol gidemem isteyen gelsin valla

İnşallah ikna ederim canım.22 haftada cinsiyetimiz bi kesinleşsin ablama söylicem oda çok çekti kaynanasında bide kaçarak evlendiği için hiç sessini çıkaramadı kimseye sende sabırlı ol diyo ben eski ben değilim merak etme diyo inşallah sesini çıkaracak birileri olur benim destekçim buldular öksüzü yüklen allah yüklen
Deme öyle . Sen güçlü bi anne olacaksın yavrularına kol kanatsın . İçini de hiç bunaltma . Güzel olacak herşey ❤️ Ablacığın destek olur mutlaka ❤️

Lohusa kadin olacaksin. Cocuk emzireceksin. Sutun akacak dikislerin olacak oturup kalkamayacan yatacan. Kayinpederin yaninda insan rahat eder mi. Bunlari soyle bari ikna olur insallah.
Bi insan kütük olunca napabilirim. Çok çok çok diretirse giderim yaparım doğumu yerleşirim evlerine ama burunlarından getiririm huzur vermem dünya kaç bucakmış görürler

Kızlar eş aileleri ile ilgili tavrınızı net bir kere koyun hergün kavga etmek sizi yıpratır ve uzar.Tabikide sizlerin annesi ablası gelicek onun ailesi bir adım geride durucak. Tabikide siz lahusayken sizlerin istediği gibi ortam elden geldiğince sağlanacak eşlerinizin istediği gibi değil. Bizde zamanında çok şey atlattık ama şimdi tecrübeliyim :) güç bende :) Sıkıysa buyursun gelsinler :) Ailelerinizede asla konuyla ilgili toz kondurmayın. İyilik yapmaya çalışırlarken tartışmanın sebebi olarak kimsenin onları göstermesine izin vermeyin. Konuyu tek seferde noktalamak tek çözüm.
İyide nasıl yapıcaz canım onu kalmıcam gitöicem memlekete gidersem Ablam gelir babamın evinde kalırım diyorum o zaman bi gelsin bakalım diyo ama iş onlara gelince plan kuruluyor bile baştan çekip gidicem çocuklarıma kıyamıyorum ve sanki eşimin umrunda olmicakmılım gibi geliyo bu kapıdan çıkarsan geri gelemezsin diyo ne tartışmalar yaşadık aile yüzünden sanki dünya onların üstüne kurulu

Bende seninle aynı durumdayım canım. Kendi ailemde eşimin ailesi de uzakta. Hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra kayinvalidem planını programını yapıp biricik oğlunu aramış. Ben birde riskli gebelik yaşadığım için sürekli yatıyorum ve yanıma birilerinin gelmesi lazım. Oğlum ben gelirsem gelinim rahat etmez annesi gelsin yanına demiş. Ama bunları bana soylemiyor. Benimle her konuştuğuna bizde burda yalnızız deyip dram yapiyor. Doğumunu da düşündüm. Orda da önce annesini ister. Annesi gidince ben gelirim demiş. Bunu düşünmesinin nedeni de once annem gelirse o da gelecek diye annem erkenden gider. O gelince uzun kalmış olur. Bunların planını yapmak doğacak olana mı kaynanayamı düşer. Bu arada o tek gelmez, kayinpederimle gelir. Gorumcelerim 3 tane, kardeşlerim 3 tane, yegenler filan kesin gelecek il dışından ve evim 70 metrekare. Çok küçük. Bu konular beni de çok düşündürüyor. Ne yapcam ne etcem. Kalabalığı normalde de hiç sevmem. Her kafadan bir ses, bir akıl verme. Bu konuda aynı duurmları yaşamış tecrübeli annelerden tavsiye istiyorum. Açıkçası kendi fikrim annem ve kayinvalidem aynı anda gelsin, aynı anda torunlarını görsünler. Kayinvalidemi erken gönderebilmek. Eşim aşırı anneye düşkündür. Daha doğmadan bunların stresi sardı benide...[/QUOTE
Wallahi ben de aynı durumdayım elimde değil bunları düşünüp strese giriyorum. Kendi annem onkqfar sakin ki kaynana kişisi aşırı bi coşkulu Doğum sonrası kesinlikle lohusa halimle onu istemiyorum. Tamam el annesi torun sevmek onun da hakkı ama 7/24 yatılı şekilde onunla uğraşacak psikolojim gerçekten uok ve de herşeye müdahale etme eğiliminde bir kadın. Ben de sorun çıkaran kişi olmak istemiyorum ama eşe annen gelmesin demek olmaz gelse durum böyle

Bende seninle aynı durumdayım canım. Kendi ailemde eşimin ailesi de uzakta. Hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra kayinvalidem planını programını yapıp biricik oğlunu aramış. Ben birde riskli gebelik yaşadığım için sürekli yatıyorum ve yanıma birilerinin gelmesi lazım. Oğlum ben gelirsem gelinim rahat etmez annesi gelsin yanına demiş. Ama bunları bana soylemiyor. Benimle her konuştuğuna bizde burda yalnızız deyip dram yapiyor. Doğumunu da düşündüm. Orda da önce annesini ister. Annesi gidince ben gelirim demiş. Bunu düşünmesinin nedeni de once annem gelirse o da gelecek diye annem erkenden gider. O gelince uzun kalmış olur. Bunların planını yapmak doğacak olana mı kaynanayamı düşer. Bu arada o tek gelmez, kayinpederimle gelir. Gorumcelerim 3 tane, kardeşlerim 3 tane, yegenler filan kesin gelecek il dışından ve evim 70 metrekare. Çok küçük. Bu konular beni de çok düşündürüyor. Ne yapcam ne etcem. Kalabalığı normalde de hiç sevmem. Her kafadan bir ses, bir akıl verme. Bu konuda aynı duurmları yaşamış tecrübeli annelerden tavsiye istiyorum. Açıkçası kendi fikrim annem ve kayinvalidem aynı anda gelsin, aynı anda torunlarını görsünler. Kayinvalidemi erken gönderebilmek. Eşim aşırı anneye düşkündür. Daha doğmadan bunların stresi sardı benide...
Wallahi ben de aynı durumdayım elimde değil bunları düşünüp strese giriyorum. Kendi annem onkqfar sakin ki kaynana kişisi aşırı bi coşkulu Doğum sonrası kesinlikle lohusa halimle onu istemiyorum. Tamam el annesi torun sevmek onun da hakkı ama 7/24 yatılı şekilde onunla uğraşacak psikolojim gerçekten uok ve de herşeye müdahale etme eğiliminde bir kadın. Ben de sorun çıkaran kişi olmak istemiyorum ama eşe annen gelmesin demek olmaz gelse durum böyle

evin reisi olmak emanetini üzmek değil Allah ın odunu de cevapsız kalma ya erkekler ezmeyi sever erkeklik duyguları kabarır öle.ama yüzüme vur gerçekleri.Allah tan korksun ii sabredion Allah bilir ama cennetlik birisin cidden
Çocuklarım olmasa ahh sen nereye gidersin git oğlumu bırak bidaha yüzünü göremezsin demişti bana yıllar önce gidemem ki onları bırakamam bide üçüncüyü yapıyorum lan insan demez mi ulan bu kadın demekki ömrünü vermiş bana üçüncü çocuğu bile istiyo diye daha çok hoş tutması gerek ama annem de annem babamda babam 13 yıldır evliyiz tam değişti iyiyiz diyorum bişey çıkıyo adamın huyu değişiyor okutuyormu ne iyice işkillendim artık

Back
X