- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi cheesecake17
Olsun deme oyle allah tum kapilari acar ins oan testindede ciktimiInşallah canim allah razi olsun umudum yok ama dualarınızı bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun deme oyle allah tum kapilari acar ins oan testindede ciktimiInşallah canim allah razi olsun umudum yok ama dualarınızı bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Daha malesef canm.insss kismet eder allah hepimizeCok tsk ederim yinede. Senin çocuk varmi
Amin inşallah tez zamanda nasip etsin tüm bekleyenlereDaha malesef canm.insss kismet eder allah hepimize
Cokkkkk aminnnnnnAmin inşallah tez zamanda nasip etsin tüm bekleyenlere
Canim sen kac yillik evlisin yas kac ve bende pko var ya senin ?Cokkkkk aminnnnnn
Ben 4 yilik evliyim 27 yasindayim hic sorunumjz yok tahlillerim.herseyim.temjz artik allah nezamn yazdiysaCanim sen kac yillik evlisin yas kac ve bende pko var ya senin ?
Senin meleğin vaktini bekliyordur o zaman yasin gencmis insallah rabbim daha fazla bekletmezde bu sene alırsın kucağınaBen 4 yilik evliyim 27 yasindayim hic sorunumjz yok tahlillerim.herseyim.temjz artik allah nezamn yazdiysa
Aminnn insss artik.nerde bekliyosa cikma.vakti gelmis olmali hepimize nasip.etsin ins allahSenin meleğin vaktini bekliyordur o zaman yasin gencmis insallah rabbim daha fazla bekletmezde bu sene alırsın kucağına
Amiinn inşallah dualarım tüm isteyenlereAminnn insss artik.nerde bekliyosa cikma.vakti gelmis olmali hepimize nasip.etsin ins allah
Yok daha çıkmadı hemşire yarın 11 alırsın sonuçu dedi ama ben internetten takip ediyorum inşallah güzel haber alırım dua edin banaSonuçlar çıktı mo hadi güzel haber ver bize umutlarımızı canlandır
Dualarimiz seninle canım, inşallah testin dogrudur inşallah hamişsindir versin Rabbim hazinesinde hersey bol..Yok daha çıkmadı hemşire yarın 11 alırsın sonuçu dedi ama ben internetten takip ediyorum inşallah güzel haber alırım dua edin bana
Amin canım inşallah hepimize versin daha fazla bekletmesinDualarimiz seninle canım, inşallah testin dogrudur inşallah hamişsindir versin Rabbim hazinesinde hersey bol..
Amin amin inşallah rabbim duysun sesimizi inşallah
Amin canim hepimize versin tez zamanda mucizelerimize çok bekletmesin inşallahDualarimiz seninle canım, inşallah testin dogrudur inşallah hamişsindir versin Rabbim hazinesinde hersey bol..
Valla barismazsan diger ayi beklicen ozmanKızlar doktor 21-23-25. Günler ilişki dedi. Ama biz şimdi kavga ettik. Küsüm ona. Napıcam? Barış demeyin çok küsüm çünkü