Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
İlk bebeğimde hiç lazım olmadı ikincisinde de küvez için lazım oldu hemen eczaneden aldık her yerde bulunuyo panik yapma :)) pişik kremi muhakkak sudokrem olsun
Tamam canim.sudokrem aliyorum.oh be rahatladım Allaha şükür.bilmedigim cok sey varmis öğrendim hepsini.cok sagolun canim benim

Siirt :)) sorma tıkıldim kaldim burda.eger suan burda değilsen gelmeni tavsiye etmem.yaniyor cayır cayir
Hahaha anneme dedim zaten siirt şimdi cehennemew komşu olmuştur yine diye . Geleceğim evimi çok özledim artık çok mutsuzum bitirdi afrin bizi allahım

Tamam canim.sudokrem aliyorum.oh be rahatladım Allaha şükür.bilmedigim cok sey varmis öğrendim hepsini.cok sagolun canim benim
Göğüs ucu için de canım inşallah olmaz da yara olursa garmastan pomad öneririm ayva çekirdeği jeli de iyi ama zamanı değil evin içinde salonda mutfakta Yanına Alman icin bebeği bi ana dizi alabilirsin belki ufak bşy benim oğlan hala gidip gelip yatar içine bizim ki bundan

Eklentiler

• 718766B6-4D3F-4BD8-BCB1-5FBE5BDDDFAA.png
    213 KB · Görüntüleme: 32
Cnm küçük kardeşim 19 yaşında 99 doğumlu o zmn annem pompa kullanırdı daha mı büyük çocukların??
18 yaşında. Belki varmıştır ama ben görmedim hiç bide ilk bebek, karışan çok. Ee ben cahilim. Ne dedilerse onu yaptım. Onlar öyle yapıyormuşmuşmuş

Masallah canim genc annesin yani, yani benim gibi karta kacmadan halletmissin yasini gordum gibi ondan seyettim. Yasitiz sanki
39 yaşındayım canım. Amaan bi diyorum iyi ki yaptım koydum kenara, bi de diyorum ilk yıllarım çocukla geçti.
Ama bu saatten sonra kaldıramazmışım, iyi olmuş

Bi tane mi canim? Aynen ben de pismanim o kadar bekledigime.. simdi de 2.yi istiyoruz kismetse.

Bende 20de anne oldum.. hep erken anne olmak isterdim.. şimdi ben 29 oğlum 9 yaşında.. bana yetişti. Arkadaş olduk şimdiden.. yarışmadaki sarmaları da birlikte sardık :)) yani o 10 tane fln sardı

Ben de el pompasi kullandim elektrikli olan daha pratik olabilir belki durumun varsa alinabilir.
Ped yazacaktim unutmussun listeye. Islak mendil degil de pamuk islak havlu onu tercih etmelisin bence.
Saglikla gelsin yavrucak.
hepsini kaydettim canim,cok tesekkur ederim Allah razi olsun.

Cümlemizden canım benim ne zaman istersen yazabilirsin bizde mutlu oluyoruz faydamız dokunursa ne mutlu
canimsin benim ❤❤

Hahaha anneme dedim zaten siirt şimdi cehennemew komşu olmuştur yine diye . Geleceğim evimi çok özledim artık çok mutsuzum bitirdi afrin bizi allahım
beni de bitirdi ama napalim vatan sağolsun diyip oturuyoruz geri hayırlısı buymus:)) insallah kavuşursun sende tez zamanda.

buda aklımda olsu aslim,gogus ucu icin lansinoh kullandin mi sen hic?o da cok iyi diyorlar

Ya yara Allahin emrii maalesef oluyor ben bisiy de surmedim.. aglayarak emzirirdim emzirdikce iyilesecegini soylediler cunku. Allah kolaylik versin diyelim.
amiiin canim tesekkur ederim :❤

Bende 20de anne oldum.. hep erken anne olmak isterdim.. şimdi ben 29 oğlum 9 yaşında.. bana yetişti. Arkadaş olduk şimdiden.. yarışmadaki sarmaları da birlikte sardık :)) yani o 10 tane fln sardı
Ya maşallah ona anneye yardım önemli. Ne tatlı olmuştur o sarmalar
Allah bağışlasın canım
Meraklı kv ler gibi "kardeş yok mu"

2 tane teyzesi, ellerinden öperler :)
18 ve 14 iki oğlum var.
Sen kaç yaşındasın? Ele avuca geldiyse büyük, yap gitsin
39 ben de . Kizim da 9 yasinda. Ben de gozlerinden operim onlarin. kiz erkek?
Mayis 22de kurtaj oldum, kalbi atti da mi durdu yoksa hic atmadi mi bilemiyorum. Kismet bakalim.

Vallahi aynen öyle inşallah hayırlısı ile dönerler tek duamız o

evet canım kullandım ama fayda etmemişti doktor tavsiyesiyle almıştım bunu emzirmeden önce temizlemek gerekiyor yara olmadan önce değil yara olursa kullanmak için sanırım lansioh yara olmadan önce önlem için kullanılan bi merhem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…