- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
İlk bebeğimde hiç lazım olmadı ikincisinde de küvez için lazım oldu hemen eczaneden aldık her yerde bulunuyo panik yapma :)) pişik kremi muhakkak sudokrem olsunSagol canim,doguma yakin onu da alayim.1 tane alayim da nolur nolmaz
Hımm yaşım çıkacak ama :)Nasill yaa, 30umda anne oldum o zaman da vardi makine sen ne zaman dogum yaptin acaba:))
Cnm küçük kardeşim 19 yaşında 99 doğumlu o zmn annem pompa kullanırdı daha mı büyük çocukların??Ben doğurduğumda pompa mompa yoğudu
Göğsüm şişti deyince kayınvalidem bi tas getirdi şu saplı olanlardan, ovalaya ovalaya sağdık
Ah ulan erken gelmişim dünyaya
Siirt :)) sorma tıkıldim kaldim burda.eger suan burda değilsen gelmeni tavsiye etmem.yaniyor cayır cayirYaşadığın şehri gördüm şuan bizde oradayız desem aaaaa
Tamam canim.sudokrem aliyorum.oh be rahatladım Allaha şükür.bilmedigim cok sey varmis öğrendim hepsini.cok sagolun canim benimİlk bebeğimde hiç lazım olmadı ikincisinde de küvez için lazım oldu hemen eczaneden aldık her yerde bulunuyo panik yapma :)) pişik kremi muhakkak sudokrem olsun
Hahaha anneme dedim zaten siirt şimdi cehennemew komşu olmuştur yine diye . Geleceğim evimi çok özledim artık çok mutsuzum bitirdi afrin bizi allahımSiirt :)) sorma tıkıldim kaldim burda.eger suan burda değilsen gelmeni tavsiye etmem.yaniyor cayır cayir
Masallah canim genc annesin yani, yani benim gibi karta kacmadan halletmissin yasini gordum gibi ondan seyettim. Yasitiz sankiHımm yaşım çıkacak ama :)
2000 de doğdu oğlum, milenyum bebeği
Göğüs ucu için de canım inşallah olmaz da yara olursa garmastan pomad öneririm ayva çekirdeği jeli de iyi ama zamanı değil evin içinde salonda mutfakta Yanına Alman icin bebeği bi ana dizi alabilirsin belki ufak bşy benim oğlan hala gidip gelip yatar içineTamam canim.sudokrem aliyorum.oh be rahatladım Allaha şükür.bilmedigim cok sey varmis öğrendim hepsini.cok sagolun canim benim
18 yaşında. Belki varmıştır ama ben görmedim hiç bide ilk bebek, karışan çok. Ee ben cahilim. Ne dedilerse onu yaptım. Onlar öyle yapıyormuşmuşmuşCnm küçük kardeşim 19 yaşında 99 doğumlu o zmn annem pompa kullanırdı daha mı büyük çocukların??
39 yaşındayım canım. Amaan bi diyorum iyi ki yaptım koydum kenara, bi de diyorum ilk yıllarım çocukla geçti.Masallah canim genc annesin yani, yani benim gibi karta kacmadan halletmissin yasini gordum gibi ondan seyettim. Yasitiz sanki
Bi tane mi canim? Aynen ben de pismanim o kadar bekledigime.. simdi de 2.yi istiyoruz kismetse.18 yaşında. Belki varmıştır ama ben görmedim hiç bide ilk bebek, karışan çok. Ee ben cahilim. Ne dedilerse onu yaptım. Onlar öyle yapıyormuşmuşmuş
39 yaşındayım canım. Amaan bi diyorum iyi ki yaptım koydum kenara, bi de diyorum ilk yıllarım çocukla geçti.
Ama bu saatten sonra kaldıramazmışım, iyi olmuş
2 tane teyzesi, ellerinden öperler :)Bi tane mi canim? Aynen ben de pismanim o kadar bekledigime.. simdi de 2.yi istiyoruz kismetse.
Bende 20de anne oldum.. hep erken anne olmak isterdim.. şimdi ben 29 oğlum 9 yaşında.. bana yetişti. Arkadaş olduk şimdiden.. yarışmadaki sarmaları da birlikte sardık :)) yani o 10 tane fln sardı18 yaşında. Belki varmıştır ama ben görmedim hiç bide ilk bebek, karışan çok. Ee ben cahilim. Ne dedilerse onu yaptım. Onlar öyle yapıyormuşmuşmuş
39 yaşındayım canım. Amaan bi diyorum iyi ki yaptım koydum kenara, bi de diyorum ilk yıllarım çocukla geçti.
Ama bu saatten sonra kaldıramazmışım, iyi olmuş
hepsini kaydettim canim,cok tesekkur ederim Allah razi olsun.Ben de el pompasi kullandim elektrikli olan daha pratik olabilir belki durumun varsa alinabilir.
Ped yazacaktim unutmussun listeye. Islak mendil degil de pamuk islak havlu onu tercih etmelisin bence.
Saglikla gelsin yavrucak.
canimsin benim ❤❤Cümlemizden canım benim ne zaman istersen yazabilirsinbizde mutlu oluyoruz faydamız dokunursa ne mutlu
beni de bitirdi ama napalim vatan sağolsun diyip oturuyoruz geri hayırlısı buymus:)) insallah kavuşursun sende tez zamanda.Hahaha anneme dedim zaten siirt şimdi cehennemew komşu olmuştur yine diye . Geleceğim evimi çok özledim artık çok mutsuzum bitirdi afrin bizi allahım
buda aklımda olsu aslim,gogus ucu icin lansinoh kullandin mi sen hic?o da cok iyi diyorlarGöğüs ucu için de canım inşallah olmaz da yara olursa garmastan pomad öneririm ayva çekirdeği jeli de iyi ama zamanı değil evin içinde salonda mutfakta Yanına Alman icin bebeği bi ana dizi alabilirsin belki ufak bşy benim oğlan hala gidip gelip yatar içinebizim ki bundan
amiiin canim tesekkur ederim :❤Ya yara Allahin emrii maalesef oluyor ben bisiy de surmedim.. aglayarak emzirirdim emzirdikce iyilesecegini soylediler cunku. Allah kolaylik versin diyelim.
Ya maşallah onaBende 20de anne oldum.. hep erken anne olmak isterdim.. şimdi ben 29 oğlum 9 yaşında.. bana yetişti. Arkadaş olduk şimdiden.. yarışmadaki sarmaları da birlikte sardık :)) yani o 10 tane fln sardı
39 ben de . Kizim da 9 yasinda. Ben de gozlerinden operim onlarin. kiz erkek?2 tane teyzesi, ellerinden öperler :)
18 ve 14 iki oğlum var.
Sen kaç yaşındasın? Ele avuca geldiyse büyük, yap gitsin
Bi tane daha oğlum var 1 ay sonra 2 yaşında olacak inş.. şu an uyutmaya çalışıyorum kendilerini :))Ya maşallah onaanneye yardım önemli. Ne tatlı olmuştur o sarmalar
Allah bağışlasın canım
Meraklı kv ler gibi "kardeş yok mu"
Vallahi aynen öyle inşallah hayırlısı ile dönerler tek duamız ohepsini kaydettim canim,cok tesekkur ederim Allah razi olsun.
canimsin benim ❤❤
beni de bitirdi ama napalim vatan sağolsun diyip oturuyoruz geri hayırlısı buymus:)) insallah kavuşursun sende tez zamanda.
buda aklımda olsu aslim,gogus ucu icin lansinoh kullandin mi sen hic?o da cok iyi diyorlar
amiiin canim tesekkur ederim :❤
Ay kacirmisim iki oglum demissinn.2 tane teyzesi, ellerinden öperler :)
18 ve 14 iki oğlum var.
Sen kaç yaşındasın? Ele avuca geldiyse büyük, yap gitsin
evet canım kullandım ama fayda etmemişti doktor tavsiyesiyle almıştım bunu emzirmeden önce temizlemek gerekiyor yara olmadan önce değil yara olursa kullanmak için sanırım lansioh yara olmadan önce önlem için kullanılan bi merhemhepsini kaydettim canim,cok tesekkur ederim Allah razi olsun.
canimsin benim ❤❤
beni de bitirdi ama napalim vatan sağolsun diyip oturuyoruz geri hayırlısı buymus:)) insallah kavuşursun sende tez zamanda.
buda aklımda olsu aslim,gogus ucu icin lansinoh kullandin mi sen hic?o da cok iyi diyorlar
amiiin canim tesekkur ederim :❤