Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Tesekkur ederim canim,kararsiz kaldim ya.bi manuel alayim,olmazsa elektrikli alayim madem.e bebekte 179 lira ikili sagma makinesi

Tesekkur ederim canim,kararsiz kaldim ya.bi manuel alayim,olmazsa elektrikli alayim madem.e bebekte 179 lira ikili sagma makinesi
Ben tekliyi 190a mı ne almştım. Manuel alma şahsi fikrim elin dayanmaz sağ sağ. Bu daha pratik. Ve bebeğin emme şeklini en iyi taklit eden lansinoh diyorlar .

Kıyamam, gurbet zor değil mi?
Çok takılma kuzum, herşey şimdi elimizin altında. Çoğu marketlerde bile var. Eşin alır gelir hemen.
Hayırlı, sağlıklı doğumun olsun inşallah

Büyük müslinlerden al ben 4 tane almıştım hala kullanıyorum çok amaçlı. Banyodan çıktıpnda önce ona sarıyorum suuyunu çekince bornoza alıyorum. Bi başkasını bez değişim sonrsrı popoyu yıkadıktan sonra beline sarıyorum onunla kuruluyorum :)

Islak mendil,pişil kremi,

kendine hastane için terlik, alttan çıtçıtlı body, emzirme sütyeni, göğüs pedi, hasta bezi, ped...

Bu arada lohusa takımı alma çok gereksiz onun yerine güzel bi pijama ve sabahlık al..

Lohusa taç terlik filan da al canım depend hasta kilodu sezaryen yada normal ikisinde de ilk 2 gün çok işine yarar göğüs pedi wee nin yine jelli olanları tavsiye ederim bebek bezi gibi emiyor diğerleri sızdırıp ıslanıp hasta etmişti beni :)

Kıyamam, gurbet zor değil mi?
Çok takılma kuzum, herşey şimdi elimizin altında. Çoğu marketlerde bile var. Eşin alır gelir hemen.
Hayırlı, sağlıklı doğumun olsun inşallah
Cok tesekkur ederim canim benim,esim afrin gorevinde suan.evde yalnızım.o anca doguma gelebilir.o gelmeden herseyi halledeyim diyorum.cok sagol kuzum

Cok tesekkur ederim canim benim,esim afrin gorevinde suan.evde yalnızım.o anca doguma gelebilir.o gelmeden herseyi halledeyim diyorum.cok sagol kuzum
Allah yardımcın olsun canım yakın olsak yardımcı olurdum valla ya böyle zamanlarda Allah sağsalim hem eşine hem bebişine kavuştursun inşallah

muslin ne ki acep,hic bilmiyorum canim.hemen internetten bakiyorum ve aliyorum.havluyu unutmusum bak havlu almam gerek dimi bide.

ayy pisik kremini falan hepten unutmuşum ya,unuttugum ne cok sey varmis.hemen bunlari da not ettim alicam canim cok sagol.ara ara hatirlatin bana emi.

tamam aslım bunu da not ettim.ay cok mutlu oldum Allah razi olsun hepinizden.sudan çıkmış balik gibiydim simdi fikir olustu

Ben de el pompasi kullandim elektrikli olan daha pratik olabilir belki durumun varsa alinabilir.
Ped yazacaktim unutmussun listeye. Islak mendil degil de pamuk islak havlu onu tercih etmelisin bence.
Saglikla gelsin yavrucak.

Allah yardımcın olsun canım yakın olsak yardımcı olurdum valla ya böyle zamanlarda Allah sağsalim hem eşine hem bebişine kavuştursun inşallah
Allah razi olsun canim aslim benim ❤❤ bu kadar yardımın bile cok büyük birsry benim icin.hepinizin oyle

Offff afrin yaktı bizi vallahi ya bi bitseydi hayırlısı ile eşimde afrinde Ocak’tan beri allah hayırlı doğumlar versin

Ben tekliyi 190a mı ne almştım. Manuel alma şahsi fikrim elin dayanmaz sağ sağ. Bu daha pratik. Ve bebeğin emme şeklini en iyi taklit eden lansinoh diyorlar .
Sagol canim,doguma yakin onu da alayim.1 tane alayim da nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…