Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Valla duydum da denemedim. Sanki mucizesine inanmadım biraz. Cif zaten parlatıyor, poşet ne alaka dedim :)
İşe yarıyor mu gerçekten o_O
Ovmaya gerek kalmadan ustunde gezdirerekten parlatmis oluyorsun.. sık yapmiyorum zaten parlatmaya da yakinca veriyorum:)):KK53:

Bu arada Nevreste Nevreste
Dikkatimi cekti 2 madalyan var ikisinin de tarihi 01.05.2015 bi yanlislik mi var, ya da benim bilmedigim bir durum mu var?
Merakimi giderirsen cok memnun olacagim:KK58:
:KK33:
Canım benim 1.olduğum dönemde madalya verilmiyordu.Bu uygulama daha sonra başladı.Başlandığı zaman yarışmada 1.olan tüm üyelere verildi:KK66:
Tabi ondan sonra alanların aldığı tarih. oldu.Ama ben ve benim gibi olanların aynı tarih canım:)
2 defa et yemeklerinde 1.oldum:)

Beni geçersen gram üzülürsem namerdim. O kadar beğendim sofranı. Hatta görünce hiç şansım olmadığını düşündüm. Bence hakediyorsun, ki oyumu sen öndeyken bile sana verdim.
Bana sorarsan tek eksiğin yakın çekim yapmamak.
Teşekkür ederim :) ben profesyonel makine kullanıyorum fotoğraflar için lensimde yakın çekim için uygun değil ondan kaynaklı:KK51:

Canım benim 1.olduğum dönemde madalya verilmiyordu.Bu uygulama daha sonra başladı.Başlandığı zaman yarışmada 1.olan tüm üyelere verildi:KK66:
Tabi ondan sonra alanların aldığı tarih. oldu.Ama ben ve benim gibi olanların aynı tarih canım:)
2 defa et yemeklerinde 1.oldum:)
Tam aydinlanma yasadim sagol. :)
Tebrik ederim tekrardan :KK66:

X