- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Su isiticisina da yapiyorum bak. Sen cayci deyince aklima geldi. Metal benimki senin cayci da oyleyse dene bi bakalimİçmem miiii çaycı daha pratik geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su isiticisina da yapiyorum bak. Sen cayci deyince aklima geldi. Metal benimki senin cayci da oyleyse dene bi bakalimİçmem miiii çaycı daha pratik geliyor.
BibiHayırlı olsun kadayıflı muhallebi
Diyetteyim kadayıflı muhallebi istiyooommm
Ay zaten hiç güzel olmamış, yemedik döktük bizde :)Diyetteyim kadayıflı muhallebi istiyooommm
Ben de yapıyorum ara ara.Sünger cifi içine çekiyor,ama poşet aynen kaldığı için ovdukça parlatıyor çeliği.İlk duyduğumda ben de senin gibi düşünmüştüm.Ama yanık olan tencere çaydanlıklardan mucize beklememek lazımValla duydum da denemedim. Sanki mucizesine inanmadım biraz. Cif zaten parlatıyor, poşet ne alaka dedim :)
İşe yarıyor mu gerçekten
aaa bitti mi oylama tüh kaçırdımElalis tebriklerrr büyük ödülü kaptın madalyayıda iliştirirsin profile mis gibi
Yok bitmedi ama ara açık :))aaa bitti mi oylama tüh kaçırdım
kullandım oyumu :) tebrik ederim kazananıYok bitmedi ama ara açık :))
Teşekkür ederim canımElalis tebriklerrr büyük ödülü kaptın madalyayıda iliştirirsin profile mis gibi
Valla olsa olurTeşekkür ederim canım
Büyük ödül ne olaki buzdolabı mı gız
Şimdiden tebrik ederim ben de madalyan çok yakışacak canımTeşekkür ederim canım
Büyük ödül ne olaki buzdolabı mı gız
Yemek takımı derkenŞimdiden tebrik ederim ben de madalyan çok yakışacak canım
Geçen sene ablam @EmiraSalih kazanmıştı Ramazan Sofraları kategorisini, kocaman yemek takımı hediye geldi
Valla sorma kırmızı olmak ayrı bi havaymış
Tam olarak şu canımYemek takımı derken
Nerde oturuyosun şehire görede değişiyor hediye uzak yerlere kırılacak şeyler olmuyor pek :)Valla sorma kırmızı olmak ayrı bi havaymış
Yok artık, cidden BÜYÜK ödülmüş
Egedeyim, uzak mı :)Nerde oturuyosun şehire görede değişiyor hediye uzak yerlere kırılacak şeyler olmuyor pek :)