- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Sıradaki gelsin deeee bakalımm :))Sonuna bir “de” daha ekleyecektin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıradaki gelsin deeee bakalımm :))Sonuna bir “de” daha ekleyecektin kuzum
Bak yaaaaa, içime şüphe düşürdü yine
Gördüm ama hatun haketmişEvet o 2 oyla aldı.Ama tek oyla 200-300-350 oy alan bir sürü kategori var.450 oyla 2 oyla almiş ama diyet yemeklerinde 2 tarif 400 küsür oy aldı.
Ben çoktan yeni tarifeye geçtim, oylama başlamadan hemde O kadar alışmışım.Sıradaki gelsin deeee bakalımm :))
Valla alamazsam, gidip ekrana madalya stickerı yapıştırırım
Alırsın, alırsın almasına daValla alamazsam, gidip ekrana madalya stickerı yapıştırırım
Heveslendim bi kere
EeeeeeeeeeAlırsın, alırsın almasına da
Takacak takmasına daaaDış borçlar mı var ne var
Koskoca kk başkanı kazen bi madalya takamıcak mı üyesine
Kız desene şunu bi avazdaTakacak takmasına daaa
KoptummKız desene şunu bi avazda
Pinti kaynanalar gibi düğünde göstermelik mi takacak sonra hop geri madalya düğün borçlarına
DoğruKoptumm
Kız kazen hiç pinti olur mu, bizi durduk yere pro yaptı
İyi geceler canım benimDoğru
İyi geceler canım
Nevoş diyet yemeklerinde o kadar oy veren oluyor madem ,neden uzun zamandır diyet kategorisi yok ?Sıradaki kategori keşke diyet kategorisi olsa keşkeAklımda tarif olduğundan değil de,kilo problemi olan çok var KKda.Evet o 2 oyla aldı.Ama tek oyla 200-300-350 oy alan bir sürü kategori var.450 oyla 2 oyla almiş ama diyet yemeklerinde 2 tarif 400 küsür oy aldı.
Belli zatennn :)) OylamadannNevoş diyet yemeklerinde o kadar oy veren oluyor madem ,neden uzun zamandır diyet kategorisi yok ?Sıradaki kategori keşke diyet kategorisi olsa keşkeAklımda tarif olduğundan değil de,kilo problemi olan çok var KKda.
Ramazanda ben katılamadım beceriksizliğimdenBen çoktan yeni tarifeye geçtim, oylama başlamadan hemde O kadar alışmışım.
Ben katıldım da ne oldu diyet yemekleri kategorisi gelirseRamazanda ben katılamadım beceriksizliğimden
Belki bende katılırım yeni kategoriye yada yok yokk ben diyete başlıyım
Nevreste bayramda bildirimler gelmiş,malum bayramda çoğu KKya girmedi,bildirim araya kaynamış veya sonra kullanırım diye unutulmuş olabilir,sonuç değişmeyebilir ama yine de yeniden bildirim gitse keşke,yoksa bu kadar az oylama olmuyordu yarışmadaBelli zatennn :)) Oylamadann
Şimdi yine 11 menü,biz ne kadar çok kararsız kaldık oy verirken ,birinde üçe düşürüp portakalı soydum yapmıştımValla ben kaç defa okudum inceledim karar veremedim bildirim geldikten sonra dikkatimi çekti girdim sayfaya,
karar veremeyip oy kullanmamış da olabilirler..:)