Bende aynı canım regl dönemim 2. Gün sayılır dün ilk misafiri atlattım bakalım Allah bereket versin yine ağırlarız inşallah :)Aynen canım bende bakıyorum arada netim de az adet oldum oruç tutamıyorum bu bahaneyle misafirleri ağırlayayım diyorum malum çok yoruyor
Amin tatlım. Allah bağışlasın. .2 yaşında oğlum..hayırlısıyla gelir diğer bebisinSalih evlat olsunlar inşallah :) kaç yaşında?
Kambersiz düğün olurmu beybisi
Amin tatlım. Allah bağışlasın. .2 yaşında oğlum..hayırlısıyla gelir diğer bebisin
Maşallah kuzulara..allahım isteyen herkese nasip etsin..acılarını göstermesin..Amin inşallah canım. Benim Salihim de 2 yaşında teyzesiRabbim güzel günlerini göstersin hepsinin
YuppiiiiiKambersiz düğün olurmu beybisi
Öyle dümdük katılıyosun bu sefer çünküsü tariflerin çakışması çok normal herkes 4er yapacak :))Kızlar yarışmaya rasgele mi katılıyoruz. Yine nevreste ablaya haber vermemiz gerekiyor mu içeriği okuyamadım.. istediğimiz tarifi yapabilir miyiz
Sanmam bu sene bende hayır yok. Misafirlerin 38 tanesini dün restoranda ağırladım. Eve sadece 9 kişi buyur edebilecem. Telaş çok olur ya foto falan uğraşamam. Ama sana özelden atarım ahahahah 10 üzerinden 1 verirsin banaSendemi katılcan yoğsaaa
Hic sanmiyorum herkes her seyi yapabilir bence bu kategoride. Cunku mercimek corbalari cakisacak, pilavlar hava da ucusacak, yaprak sarmalar amuda kalkacak gibi geliyor.Kızlar yarışmaya rasgele mi katılıyoruz. Yine nevreste ablaya haber vermemiz gerekiyor mu içeriği okuyamadım.. istediğimiz tarifi yapabilir miyiz
Yok kanka ben beğeniyorum senin tarifleri 1 falan vermem ama bu KKnin zevksiz avratları anlamıyor güzel yemeklerdenSanmam bu sene bende hayır yok. Misafirlerin 38 tanesini dün restoranda ağırladım. Eve sadece 9 kişi buyur edebilecem. Telaş çok olur ya foto falan uğraşamam. Ama sana özelden atarım ahahahah 10 üzerinden 1 verirsin bana
Amuda kalkan yaprak sarmasıHic sanmiyorum herkes her seyi yapabilir bence bu kategoride. Cunku mercimek corbalari cakisacak, pilavlar hava da ucusacak, yaprak sarmalar amuda kalkacak gibi geliyor.
AmaNevreste ye bir soralim
Hic sanmiyorum herkes her seyi yapabilir bence bu kategoride. Cunku mercimek corbalari cakisacak, pilavlar hava da ucusacak, yaprak sarmalar amuda kalkacak gibi geliyor.
AmaNevreste ye bir soralim
Amuda kalkan yaprak sarması
Oyle amabu çok iyiymiş