Canım brnim tencerelerimde karaca çeliğindende granitinden de çok menunum makinede yıkarım hep :)Çok teşekkür ederim tavsiyeler için zaten genelde tencereleri hep elde yıkarım makineye atsam tencere kalmıyor kullanmayagranite aklım kayıyor Karaca’ya bakayım bakalım hem tencere hem tava varmı bi set içinde acaba ayrı ayrı mı ki Karaca’nın Çelikleri var 4 sene önce aldım güzel ama çok küçükler günlük kullanmaya istiyorum o zamanlar yeni yeni çıkmıştı granitler çekinmiştim almaya keşke alsaymışım
2.tarifimiz gelmiş
Yeni sofraları bekliyoruz
Nevroş, misal yarışmaya katılacağız, tatlıyı 1 gün önce hazirlasak olur mu
Yarına misafirim var ama yaptıklarımı resimleyemedim.
Masanın ve sunumların resmini çekerim ama detay yoko şahane sofrayı görmek istiyorduk ablacım ama doğrudur zor bi menüydü
Zaten koşuşturma halinde geçiyor davet verince ,bir de o arada çekim yapmak zor işMasanın ve sunumların resmini çekerim ama detay yok
Şaka mı yapıyorsun Nevoşum?Yarına misafirim var ama yaptıklarımı resimleyemedim.
Aynen canım birde ona ayıracak vaktim olmadıZaten koşuşturma halinde geçiyor davet verince ,bir de o arada çekim yapmak zor iş
Yemeği yapmak değil ,çekimler,sunum yorucu,stresli zaten
Canım menüm kalabalık ve ağır resim çekmeye zamanım olmaz:)Şaka mı yapıyorsun Nevoşum?
Sen ki tecrübelisin bu yarışmalarda, nasıl benim durumuma düşersin
Ve canım yoğurtlu içli köfte çekiyor sayende
İçli köfteden yap pişman olmayacaksınŞaka mı yapıyorsun Nevoşum?
Sen ki tecrübelisin bu yarışmalarda, nasıl benim durumuma düşersin
Ve canım yoğurtlu içli köfte çekiyor sayende
İlk fırsatta yapacağım canım benim, ellerine sağlık ve kolay gelsin.İçli köfteden yap pişman olmayacaksın
Peki içli köfte ara sıcak mıdır ana yemek midir?İçli köfteden yap pişman olmayacaksın
Teşekkür ederimİlk fırsatta yapacağım canım benim, ellerine sağlık ve kolay gelsin.
Bence misafir sofrasında olacaksa ara sıcaktırPeki içli köfte ara sıcak mıdır ana yemek midir?Biz evde ana yemek olarak yaparız da hep
Ellerine sağlık Nevreste ablacığım
Biz genelde ara sıcak olarak tüketiriz, fakat ana yemek olarakta tükettiğimiz zamanlar olur.Peki içli köfte ara sıcak mıdır ana yemek midir?Biz evde ana yemek olarak yaparız da hep
Ellerine sağlık Nevreste ablacığım