Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Haydi Aslım bekliyoruz :)

Tebrik ederim canım ya ellerine sağlık, ne kadar hızlı davrandın maşallah
Neler yaptın çok merak ettim, hadi bakalım akşam göreceğiz
12 gibi başladım yapmaya yavaş yavaş 4 buçuk gibi bitti bu saate kadar da yazma fotoğrafları kolajladım filan en zor yanı o zaten oğlum da uyudu yaparken yazma kısmında uyanmıştı tam bitirdim yazmayı geri tuşuna dokunmasın mı haydeee tekrar başla yazmaya çok zor bir menü değil di pek zor olmadı

Kız zor olmaz olur mu konuna girdim ve çıktım hemen bulantım vardı biraz, bakamadım ama iyi olduğum bir zamanda inceleyeceğim. Ellerine sağlık, eminim yine döktürmüşsundür sen

Kız zor olmaz olur mu konuna girdim ve çıktım hemen bulantım vardı biraz, bakamadım ama iyi olduğum bir zamanda inceleyeceğim. Ellerine sağlık, eminim yine döktürmüşsundür sen
Yani eh işte canım oturamamaktan azıcık ayacıklarım ağrıdı o kdr tam bitti derken oğlum uyanınca koşturmacalı geçti tüm gün maşallah 10 haftalık olmuşsunuz bile bulantılı geçiyor sanırım 2-3 haftaya bulantılar azalır ilk trimester zor geçer hamileliğin balayı başlar gelsin gezmeler bebek alışverişleri Emira SY nasıl acaba

Kıyamam ya, nasıl yorulmuşsun tatlı yorgunluk ama, değil mi? geçen kategoriye katılamadım ya nasıl özledim. İnşallah toparlarım da dediğin gibi iki haftaya buna katılabilirim

Biz 11e girdik teyzesi bugün, ablam da 13.haftasında
Onun malesef son birkaç haftadır bulantısı ve baş ağrısı arttı... Benim de bulantılı geçiyor. Hadi ben tüm gün yatıyorum da o hem okul hem Salih kaça bölünüyor kuzum. Yine de hiç şikayet etmez, seve seve yapıyor bir okullar tatil olsa, o da biraz dinlenebilecek. Buraya da pek giremiyor şimdi..

Kesinlikle öyle canım çok tatlı yorgunluk iftar sofraları huzuru bereketi bi başka rabbim daha nicelerine kavuşmayı nasip etsin. Aynen valla çok özlüyor insan biraz ayrı kalınca inşallah rahatlarsın biraz Allah kolaylık versin ona da gerçekten evde ayrı okulda ayrı

Ben de buralara pek ugrayamiyorum malesef canım çünkü ya canım çekiyor ya da midem bulanıyor :) yarışma bitmeden toparlarsam katılmayı çok istiyorum. Eşim de diyor katılma zirvede birak

Ben de buralara pek ugrayamiyorum malesef canım çünkü ya canım çekiyor ya da midem bulanıyor :) yarışma bitmeden toparlarsam katılmayı çok istiyorum. Eşim de diyor katılma zirvede birak
Doğru canım yaa inşallah toparlayıp katılın yine Salihe hamileyken de böyle oluyor muydu bulantılar filan

Doğru canım yaa inşallah toparlayıp katılın yine Salihe hamileyken de böyle oluyor muydu bulantılar filan

Salihte hemen hemen hiç olmadı sadece etten tiksinmistim dokunmak ve yemek istemiyordum ama pisip önüme gelince yiyordum bunda yemek kokusu bile gelse öğürme geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…