- 28 Kasım 2010
- 41.529
- 137.408
Hahahaha dimi ,duymasinlar vallaYok kanka ben beğeniyorum senin tarifleri 1 falan vermem ama bu KKnin zevksiz avratları anlamıyor güzel yemeklerden ondan bizi hep sonuncu ediyiler
Aramizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha dimi ,duymasinlar vallaYok kanka ben beğeniyorum senin tarifleri 1 falan vermem ama bu KKnin zevksiz avratları anlamıyor güzel yemeklerden ondan bizi hep sonuncu ediyiler
ÇorbaHic sanmiyorum herkes her seyi yapabilir bence bu kategoride. Cunku mercimek corbalari cakisacak, pilavlar hava da ucusacak, yaprak sarmalar amuda kalkacak gibi geliyor.
Ama Nevreste ye bir soralim
Sağol canım:))Öyle dümdük katılıyosun bu sefer çünküsü tariflerin çakışması çok normal herkes 4er yapacak :))
Hic sanmiyorum herkes her seyi yapabilir bence bu kategoride. Cunku mercimek corbalari cakisacak, pilavlar hava da ucusacak, yaprak sarmalar amuda kalkacak gibi geliyor.
Ama Nevreste ye bir soralim
Ben Karacadan aldım çok memnunumHatta kapalı kapığı iken düdüklü gibi pişiriyor ve hiç yapışmıyorBirşey danışacağım kızlar sizlere yaa tencerelerimi tavalarımı değiştiresim var benim kullandıklarım Çelik tencereler evlendiğimde almıştık bide A101 den aldığım tavalarım vardı granit soyulmaya başladı sizce ne alayım granitler iyi diyorlar ama gerçeği olmalıymış sağlık açısından ne tavsiye edersiniz markası filan önemli mi her pişirdiğim yapışıyor annemin emaye tencereleri var eski İnan’ın öyle güzel oluyor ki tadı başka yapışmaması filan süper
Benim granitlerim de Karaca'dan canım. Çok lezzetli oluyor yemekler onda. Çelik tencereleri de güzel ve şık Karaca'nın, annemde var. Benim çelik tencere setim Esse'den, onlardan da memnunum. Seramiklerim de Esse'den ama çizilmeler var. Çok yoğun kullanmıyor olmama rağmen normal sayılabilecek seviyede sanırım.Birşey danışacağım kızlar sizlere yaa tencerelerimi tavalarımı değiştiresim var benim kullandıklarım Çelik tencereler evlendiğimde almıştık bide A101 den aldığım tavalarım vardı granit soyulmaya başladı sizce ne alayım granitler iyi diyorlar ama gerçeği olmalıymış sağlık açısından ne tavsiye edersiniz markası filan önemli mi her pişirdiğim yapışıyor annemin emaye tencereleri var eski İnan’ın öyle güzel oluyor ki tadı başka yapışmaması filan süper
Kullanım kolaylığı açısından çelik tencereyi tek geçerim.Birşey danışacağım kızlar sizlere yaa tencerelerimi tavalarımı değiştiresim var benim kullandıklarım Çelik tencereler evlendiğimde almıştık bide A101 den aldığım tavalarım vardı granit soyulmaya başladı sizce ne alayım granitler iyi diyorlar ama gerçeği olmalıymış sağlık açısından ne tavsiye edersiniz markası filan önemli mi her pişirdiğim yapışıyor annemin emaye tencereleri var eski İnan’ın öyle güzel oluyor ki tadı başka yapışmaması filan süper
Ben Karacadan aldım çok memnunumHatta kapalı kapığı iken düdüklü gibi pişiriyor ve hiç yapışmıyor
Ama makineye koymuyorum elimde yıkıyorum.
Benim granitlerim de Karaca'dan canım. Çok lezzetli oluyor yemekler onda. Çelik tencereleri de güzel ve şık Karaca'nın, annemde var. Benim çelik tencere setim Esse'den, onlardan da memnunum. Seramiklerim de Esse'den ama çizilmeler var. Çok yoğun kullanmıyor olmama rağmen normal sayılabilecek seviyede sanırım.
Çok teşekkür ederim tavsiyeler için zaten genelde tencereleri hep elde yıkarım makineye atsam tencere kalmıyor kullanmaya granite aklım kayıyor Karaca’ya bakayım bakalım hem tencere hem tava varmı bi set içinde acaba ayrı ayrı mı ki Karaca’nın Çelikleri var 4 sene önce aldım güzel ama çok küçükler günlük kullanmaya istiyorum o zamanlar yeni yeni çıkmıştı granitler çekinmiştim almaya keşke alsaymışımKullanım kolaylığı açısından çelik tencereyi tek geçerim.
Çelik tencerelerimi emsan ve shcafer’ dan almıştım. Graniti de emsan’dan aldım ve memnunum. Kullanımda dikkat edilmesi gereken şeyleri uyguladığın sürece, uzun ömürlü olacaktır.
Silikon kaşık ve servis, elde yıkama gibi.
O zaman problem yokÇok teşekkür ederim tavsiyeler için zaten genelde tencereleri hep elde yıkarım makineye atsam tencere kalmıyor kullanmaya granite aklım kayıyor Karaca’ya bakayım bakalım hem tencere hem tava varmı bi set içinde acaba ayrı ayrı mı ki Karaca’nın Çelikleri var 4 sene önce aldım güzel ama çok küçükler günlük kullanmaya istiyorum o zamanlar yeni yeni çıkmıştı granitler çekinmiştim almaya keşke alsaymışım
Benim çeliklerde hisarın 16 yıldır kullanıyorum.Hala sorun yok:)Kullanım kolaylığı açısından çelik tencereyi tek geçerim.
Çelik tencerelerimi emsan ve shcafer’ dan almıştım. Graniti de emsan’dan aldım ve memnunum. Kullanımda dikkat edilmesi gereken şeyleri uyguladığın sürece, uzun ömürlü olacaktır.
Silikon kaşık ve servis, elde yıkama gibi.
İnşallah canım bnmO zaman problem yok
Ben umduğumdan daha iyi buldum.Umarım sende beğenirsin
Bende aynıyım canımBenim çeliklerde hisarın 16 yıldır kullanıyorum.Hala sorun yok:)
Kulplari eskidi onlari degistirecegim:)
Yeni celik tencere almaya hic niyetim yok:)
Çok teşekkür ederim tavsiyeler için zaten genelde tencereleri hep elde yıkarım makineye atsam tencere kalmıyor kullanmaya granite aklım kayıyor Karaca’ya bakayım bakalım hem tencere hem tava varmı bi set içinde acaba ayrı ayrı mı ki Karaca’nın Çelikleri var 4 sene önce aldım güzel ama çok küçükler günlük kullanmaya istiyorum o zamanlar yeni yeni çıkmıştı granitler çekinmiştim almaya keşke alsaymışım
Sağol canım bi bakayım bakalım araştırayım Duruma göre alırımSetler 7 parça oluyor canım, 3 tencere 1 tava ve 3 kapaktan oluşuyor genelde.
Ben set almadım onlar biraz minik oluyorSağol canım bi bakayım bakalım araştırayım Duruma göre alırım
Sağolasın ablacım tamamdır tavsiyelerinizi dikkate alacağımBen set almadım onlar biraz minik oluyor
Tek tek büyük boylardan almak daha iyi oluyor:)
Tatlı akşamdan yapılması gerekiyorsa tabi ki olurNevroş, misal yarışmaya katılacağız, tatlıyı 1 gün önce hazirlasak olur mu