- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Sende cinsiyetin kiz olduğunu ogrensen de rahatlasak bir an önce canoyok yok asayiş berkemal, aşermedim
Kısıtlama olması çok kötü canım, insanın canı olur olmadık şeyler çekiyor hamileyken...Sende cinsiyetin kiz olduğunu ogrensen de rahatlasak bir an önce canobu arada cok kilo almamaya bak.ben ilk 3 ay amaaann bidaha ne zaman yiycem diyip herbiseyleri yedim kilo aldim pismanim.simdi tatli beyaz ekmek makarna pilav karpuz kavun kisacasi sekerli hersey yasak
Kilo almadiysan cok iyi vinalac cok yedirir çünkü.sabahlari benim midem cok kazinirdi.sıkı bi kahvalti yapardım vinalac atardim,sonra hemen yine aciktirirdi.her vitamin aciktirir ama vinalac probiyotik olunca daha fazla aciktiriyo.insallah az kiloyla istedigin herseyi yiyerek atlatirsin canim..Kısıtlama olması çok kötü canım, insanın canı olur olmadık şeyler çekiyor hamileyken...
Hadi bakalım yarın belli olacak inşallah kız mı erkek mi
1 kilo almıştım önce. Sonra bulantı, kusma, hastalık filan derken 4 kilo verdim. Şimdi de hamilelikten sonra doktorun ilk tarttığı kilomdan eksideyim ama -2 deyim. Zaten son ayın tedavisinde kilo almıştım, o yüzden ekside olmam daha iyi sanıyorum şimdilik.
Doktorum bana da vinalac verdi. Ondan önce hiç yiyemiyordum. Vinalac kullanmaya başladıktan sonra bir iştah bir iştah. Midem bulansa da yiyorum ya.Kilo almadiysan cok iyi vinalac cok yedirir çünkü.sabahlari benim midem cok kazinirdi.sıkı bi kahvalti yapardım vinalac atardim,sonra hemen yine aciktirirdi.her vitamin aciktirir ama vinalac probiyotik olunca daha fazla aciktiriyo.insallah az kiloyla istedigin herseyi yiyerek atlatirsin canim..
Hadi bakalim bende sabırsızlıkla bekliyorum hayirlisyla insallah kiz bebis geliyooo
Evet canim ya oyle illet bi ilac bu.1 saat sonra sanki hicbirsey yememis gibi delicesine aciktiriyo.vinalacin iyi tarafi da kabizlik mantar vs yapmiyo.o yonden ilk 3 ay kullanmak avantajli.tek sorun cok aciktirmasi.onu da yiycen artik baska care yok,ac kaldikca mide daha cok bulaniyo cunkuDoktorum bana da vinalac verdi. Ondan önce hiç yiyemiyordum. Vinalac kullanmaya başladıktan sonra bir iştah bir iştah. Midem bulansa da yiyorum ya.
Sen yazınca şimdi daha da oturdu kafamda. Ama hiç memnun değilim bu durumdan ben
Oğlumda folbiol kullanmıştım. Hiçbir şey yiyemiyordum. 2 kilo vermiştim.Evet canim ya oyle illet bi ilac bu.1 saat sonra sanki hicbirsey yememis gibi delicesine aciktiriyo.vinalacin iyi tarafi da kabizlik mantar vs yapmiyo.o yonden ilk 3 ay kullanmak avantajli.tek sorun cok aciktirmasi.onu da yiycen artik baska care yok,ac kaldikca mide daha cok bulaniyo cunku
Yemek topiginde de bunlari konusuyoruz ama kusura bakmasin kimse ❤
Teşekkür ederim miyavcımUrfa kebabıııı. ❤❤
Şifa olsun da kuzularımıza canım, kilo da verilir elbet sıkma canını. Zaten diyete de alışkınızKilo almadiysan cok iyi vinalac cok yedirir çünkü.sabahlari benim midem cok kazinirdi.sıkı bi kahvalti yapardım vinalac atardim,sonra hemen yine aciktirirdi.her vitamin aciktirir ama vinalac probiyotik olunca daha fazla aciktiriyo.insallah az kiloyla istedigin herseyi yiyerek atlatirsin canim..
Hadi bakalim bende sabırsızlıkla bekliyorum hayirlisyla insallah kiz bebis geliyooo
Tam günaydın, deyip deniz-güneş yanığı için krem tavsiye edecektim kiiiiiiHayırlı günler olsun herkese.
Ne zaman ve nasıl kızardım ben yahu
Çok üzücü yaa. Madalyamı özledim.. onu almak için çok emek vermiştim :)) 5.yarışamaya katılmamda almıştım :))Yeni eve taşınırken o caanım gömme dolabı götürememek gibi bişey dimi bu
Yok yok Madalyamı alsam yeter2 üyeliğini birleştireyim mi ?
Oğlumda folbiol kullanmıştım. Hiçbir şey yiyemiyordum. 2 kilo vermiştim.
Bu kez doktorum bulantıların varsa bu gerekli vitaminleri almanı sağlar dedi. İlk 3 ay kilo almak istememiştim ama kullanıcam mecbur
yiyin gariiiiiiiiii götürün baklava borekleriiiiiiŞifa olsun da kuzularımıza canım, kilo da verilir elbet sıkma canını. Zaten diyete de alışkınız
Bulantımı kessin diye verdi bana da doktorum Vinalacı ama daha kesilmedi. Pek bir şey yiyemiyorum canım istese de, aç olsam da... Vitamin aldığım için yiyemesem de daha az vicdan yapıyorum
Canım ya benim hala bulantım var, biz 12 haftayı doldurunca başladık vinalaca. Canım yemek istiyor ama yiyemiyorum genelde. Çok şaşırdım siz çok yediriyor deyince.Doktorum bana da vinalac verdi. Ondan önce hiç yiyemiyordum. Vinalac kullanmaya başladıktan sonra bir iştah bir iştah. Midem bulansa da yiyorum ya.
Sen yazınca şimdi daha da oturdu kafamda. Ama hiç memnun değilim bu durumdan ben
Çok hoşsun cocom. Allah hayrını versin emiyiyin gariiiiiiiiii götürün baklava borekleriiiiii
Ah canım kıyamam ne kadar zor olduğunu öyle iyi biliyorum ki. Bunu yaşamayan bilemezCanım ya benim hala bulantım var, biz 12 haftayı doldurunca başladık vinalaca. Canım yemek istiyor ama yiyemiyorum genelde. Çok şaşırdım siz çok yediriyor deyince.