Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Canım ya çok doğru diyorsun, kuzucuklar sağlıklı olsun da biz hepsine katlanırız Allah'ın izniyle
Sen de en kısa sürede normale dönersin inşallah

Amiiin canim sagolasin

Hepinizin eline emegine saglik hepsi cok guzel valla zorlandim secerken ama urfa kebapdave kadayifli muhallebiye bir salya silerekten :) oyumu kullandim ramazanda agir oluyor diye bu tarz kebap turevlerinden uzak durunca ozlemisim bayagi
Hayirli olsun hepinize

LezzetliCipetpet canım vinalaci 12.haftadan sonra verdi demissin,ben vinalaci hamileligin basindan 12 inci haftaya kadar kullanmistim.12 haftadan sonra doktor bana icinde omega 3 te bulunan regenesis max vermisti.hala onu kullaniyorum
Şifa olsun canım ben tedavi sırasında inofolic içiyordum, ilk 12 hafta da ona devam ettim. Sonra geçtik multivitamine.

s i d e l y a LezzetliCipetpet kizlar bilginiz dahilindeyse bi soru sormak istiyorum.simdi ben cacik cok seviyorum bol sarimsakli.3 gundur ust uste cacik yapip yiyodum,dun gece fena bi bas donmesi tuttu.sanirim sarimsak tansiyonumu düşürdü.düşük tansiyonun bebege zarari olir mu?

Cnm tansiyonun düşük olması da yüksek olması da gebeliğe zararlı tabi.. dikkat ediceksin.. ama cacığın sarımsağından da bişi olmaz inş

Benim tansiyonum hep düşük canım. Doktora gittikçe ölçüyorlar, 9-4 filan çıkıyor. Doktor iyi diyor. Düşük tansiyon değil de, yüksek tansiyon daha sıkıntılı sanırım. Yine de kaça düştüğü de önemlidir herhalde. Madem sizi rahatsız etti, cacığına sarımsak koyma canım. Teksin zaten şimdi, başın dönmesin.

Tamam canim oyle yaparim bende,ne kadar lezzetli birsey şu sarimsak yav insallah birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…