- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum canım benimOyum yasminsay a gitti.. tatlısı çok değişik geldi görüntüsü de hoşuma gitti.. ellerine sağlık ♡♡♡
Sorsaydın söylerdim kuzummKızlar oyumı verdim de bana da oy verilmiş ben 0 oyum var sanıyordum ses çıkmayınca kimseden :))
Teveccühünalimiyon harikasın
Sanırım yarışmaya katılımı olan herkes, dün gece kızardı canım benim.Tum arkadaslara basarilar diliyorum.. internetim yoktu takip edemedim nezamn kirmizi oldum.ben ya
Ne guzell olmuuss yarismayo kazanmis kadar olduk.. zor bir yarismaydiSanırım yarışmaya katılımı olan herkes, dün gece kızardı canım benim.
Evet canım, çok güzel oldu. 4 tarif olması sebebiyle pro yapıldık galiba, ben sebebini anlayamadım ama.Ne guzell olmuuss yarismayo kazanmis kadar olduk.. zor bir yarismaydi
Hepsi eminim nefiss olmuştur.. ama aşureyi de sevdiğim doğrudur o yüzden oyum ona
Aşureliye verdim
teşekkür ederim ♡♡♡Domates Çorbası-Etli Yaprak Sarması-Mantı-Aşure
Teşekkür ederim kiÖncelikle tekrardan herkesin eline sağlık. Gerçekten oy verirken çok zorlandım. Fakat oyumu alimiyon un "Ezogelin Çorbası-Acılı Ezme-Acılı Adana Kebap-Limonlu Haşhaşlı Revani" menüsüne verdim başarılar dilerim
Teşekkür ederim Sidelyamm
yok yok asayiş berkemal, aşermedimTeşekkür ederim ki
Aşermedin inşaallah
Teşekkür ederim Sidelyamm