Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkdaslar şöyle lezzetli bi kısır tarifi verebilir misiniz bana? Cok canim cekiyo ama yaptigim kisir anneminki kadar veya bi misafirlikte yedigimiz kadar lezzetli olmuyor bi tek hatay usulu kisir yaptigim zaman guzel oluyo ama ondan da sikildim artik
Arkdaslar şöyle lezzetli bi kısır tarifi verebilir misiniz bana? Cok canim cekiyo ama yaptigim kisir anneminki kadar veya bi misafirlikte yedigimiz kadar lezzetli olmuyor bi tek hatay usulu kisir yaptigim zaman guzel oluyo ama ondan da sikildim artik
Vazgectim kısır istemiyorum yesil sogani marulu maydonozu sirkeli suda islatcan da bir ton ugrascan da hic halim yok kendime yiyecek baska birseyler bulayim bari aperatif
Vazgectim kısır istemiyorum yesil sogani marulu maydonozu sirkeli suda islatcan da bir ton ugrascan da hic halim yok kendime yiyecek baska birseyler bulayim bari aperatif
Soğuk suyla ıslatılır.. ve çiğ köfte gibi.. suyu azar azar ekleyip yoğurıyorsun.. nar ekşisi salça biber salçası ekleniyor bide bol zeytin yağı. . İçine soğan be yeşillik sadece
Nevosum cicegim usendim de biraz yapmaya ondan ben daha once hatay kisiri ile yarismaya katılmıştım tarifi orda var.esmer bulguru 1 cay bardagi suyla elini islatarak yogruyorsun,sonra nar eksisi yesillik zeytinyagi.ben ugrasamiyorum onunla.yogurmak yorucu oluyo.bazen sicak suyla islativeriyorum oyle yapiyorum.ama tadi hosuma gitmemeye basladi.bana verirsen o guzel tarifinden minnettar kalirim çiçeğim