- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
Erkek bu kuzucuk:))) nubu gayet dik gidiyor bariz belli canim :)) ❤❤❤yesinler onun nubunu
Hehehe nublari bile tatlı minnoşların
Çok tesekkur ederizTü tü tü maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek bu kuzucuk:))) nubu gayet dik gidiyor bariz belli canim :)) ❤❤❤yesinler onun nubunu
Çok tesekkur ederizTü tü tü maşallah
Maşallah canım yaa Allah sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarına size
Maşallah nazar değmesin 7Fotoğrafları yüklemeye çalışıyordum
Bu son fotoğrafımız
Eki Görüntüle 2157095
Bu da ondan önceki
Eki Görüntüle 2157094
Balım ilk gonderdigin foto da nub belli degil ama ikinci gonderdigin fotodaki gördüğüm nubsa eğer,kız senin bebisin:))) kızın olcaaaaaakkkkFotoğrafları yüklemeye çalışıyordum
Bu son fotoğrafımız
Eki Görüntüle 2157095
Bu da ondan önceki
Eki Görüntüle 2157094
Aynen cok tatliiiiiiiiiiiHehehe nublari bile tatlı minnoşların
Çok tesekkur ederiz
Nub ne yaa :))Balım ilk gonderdigin foto da nub belli degil ama ikinci gonderdigin fotodaki gördüğüm nubsa eğer,kız senin bebisin:))) kızın olcaaaaaakkkk
Ayy hadi bakalım tutacak mı acaba Pazartesi inşallah görürüz de cinsiyetini söylerim hemen canımBalım ilk gonderdigin foto da nub belli degil ama ikinci gonderdigin fotodaki gördüğüm nubsa eğer,kız senin bebisin:))) kızın olcaaaaaakkkk
Nub çıkıntısi cinsiyetin tam yerlesmeden bi onceki adımı gibi birsey kuzu :)))) yani o çıkıntı zamanla iceri giriyor ve cinsiyeti olusturuyor.nub cizgisi dik gidiyorsa erkek paralel gidiyorsa kiz oluyor. LezzetliCipetpet in kesin kız mesela gördüğüm nubsa. Emira SY inki bariz erkekNub ne yaa :))
Seninki kesin kız canim :))) %90 kız bence.eger yanilirsam ben bu isten hic anlamiyom demektirAyy hadi bakalım tutacak mı acaba Pazartesi inşallah görürüz de cinsiyetini söylerim hemen canım
Son gittiğimizden bir fotoğraf daha var. Onu da yükleyeyim, bir bak bakalım. Son gittiğimizde doktor bir fikrim var aslında ama %70 ihtimal dedi, o yüzden bize söylemedi
2 sene önce nerdeysin soraydım nubumuzu :))Nub çıkıntısi cinsiyetin tam yerlesmeden bi onceki adımı gibi birsey kuzu :)))) yani o çıkıntı zamanla iceri giriyor ve cinsiyeti olusturuyor.nub cizgisi dik gidiyorsa erkek paralel gidiyorsa kiz oluyor. LezzetliCipetpet in kesin kız mesela gördüğüm nubsa. Emira SY inki bariz erkek
2 sene evvel haberim yoktu benimde nub dan falan balım,hamile kalınca arastira arastira anladim ogrendim2 sene önce nerdeysin soraydım nubumuzu :))
Zaman azaldıkça da bi heyecan bi stres basıyor erkek canım bu sene erkek senesi sanırım çevremdekilerin hepsi erkekCanım senin Doğuma az kalmış maşallah kızmıydı bebiş sağsalim al kucağına inşallah çok yorma kendini enerji depola bol bol
Kac haftaliksin canim?Zaman azaldıkça da bi heyecan bi stres basıyor erkek canım bu sene erkek senesi sanırım çevremdekilerin hepsi erkek
32 haftalıkKac haftaliksin canim?
Masallah senin doğuma az kalmis canim benim:)) Allah tamamina erdirsin.bizde 25 haftaligiz daha teyzesi küçüğüz biz :)))32 haftalık
Nub muhabbeti geçmiş 13 hafta önce nerelerdeydin coco? Doktorlar söylemiyor diye psikolojim bozulmuştu
Senin kaç haftalık?
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin valla yaklaştıkça heyecanlanıyorum :)Masallah senin doğuma az kalmis canim benim:)) Allah tamamina erdirsin.bizde 25 haftaligiz daha teyzesi küçüğüz biz :)))
Bende hic anlamazdim nub tan fistigim.doktorda net anlayamamisti.ben internetten arastira arastira baka baka kendi kızımı nub undan ogrendim.yani doktor soylemeden ben ogrenmistim kızım olacagini doktor 1 ay sonra net soyledi
Hadi bakalım heyecanımı arttırdın canım ya galiba çok alıştırdım kendimi erkeğe, hep sıpa diye seviyoruz filanSeninki kesin kız canim :))) %90 kız bence.eger yanilirsam ben bu isten hic anlamiyom demektir
İnsan cinsiyetini bilmeyince ne diye hitap edeceğini de bilemiyorHadi bakalım heyecanımı arttırdın canım ya galiba çok alıştırdım kendimi erkeğe, hep sıpa diye seviyoruz filan
Evet canım ya. Siz de maşallah sonuna gelmişsiniz neredeyse. Kuzunuzu hayırlısıyla, en güzel şekilde kucağınıza almak nasip olsun canımİnsan cinsiyetini bilmeyince ne diye hitap edeceğini de bilemiyor
İnşaallah canım. Allah kucağımıza aldığımız kavuştuğumuz günleri de göstersinEvet canım ya. Siz de maşallah sonuna gelmişsiniz neredeyse. Kuzunuzu hayırlısıyla, en güzel şekilde kucağınıza almak nasip olsun canım