Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Balım ilk gonderdigin foto da nub belli degil ama ikinci gonderdigin fotodaki gördüğüm nubsa eğer,kız senin bebisin:))) kızın olcaaaaaakkkk :emir_bebek::KK71:
Ayy hadi bakalım tutacak mı acaba:KK48: Pazartesi inşallah görürüz de cinsiyetini söylerim hemen canım :KK48::KK48:

Son gittiğimizden bir fotoğraf daha var. Onu da yükleyeyim, bir bak bakalım. Son gittiğimizde doktor bir fikrim var aslında ama %70 ihtimal dedi, o yüzden bize söylemedi :KK48:

Eklentiler

• 20180613_221359.png
    20180613_221359.png
    546,2 KB · Görüntüleme: 35
Nub çıkıntısi cinsiyetin tam yerlesmeden bi onceki adımı gibi birsey kuzu :)))) yani o çıkıntı zamanla iceri giriyor ve cinsiyeti olusturuyor.nub cizgisi dik gidiyorsa erkek paralel gidiyorsa kiz oluyor. LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet in kesin kız mesela gördüğüm nubsa. Emira SY Emira SY inki bariz erkek :KK70:

Ayy hadi bakalım tutacak mı acaba:KK48: Pazartesi inşallah görürüz de cinsiyetini söylerim hemen canım :KK48::KK48:

Son gittiğimizden bir fotoğraf daha var. Onu da yükleyeyim, bir bak bakalım. Son gittiğimizde doktor bir fikrim var aslında ama %70 ihtimal dedi, o yüzden bize söylemedi :KK48:
Seninki kesin kız canim :))) %90 kız bence.eger yanilirsam ben bu isten hic anlamiyom demektir :KK70:

Nub çıkıntısi cinsiyetin tam yerlesmeden bi onceki adımı gibi birsey kuzu :)))) yani o çıkıntı zamanla iceri giriyor ve cinsiyeti olusturuyor.nub cizgisi dik gidiyorsa erkek paralel gidiyorsa kiz oluyor. LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet in kesin kız mesela gördüğüm nubsa. Emira SY Emira SY inki bariz erkek :KK70:
2 sene önce nerdeysin soraydım nubumuzu :))

Canım senin Doğuma az kalmış maşallah kızmıydı bebiş sağsalim al kucağına inşallah çok yorma kendini enerji depola bol bol :KK15:
Zaman azaldıkça da bi heyecan bi stres basıyor :KK48: erkek canım bu sene erkek senesi sanırım çevremdekilerin hepsi erkek:emir_bebek:

32 haftalık:anneadayı:
Nub muhabbeti geçmiş 13 hafta önce nerelerdeydin coco? Doktorlar söylemiyor diye psikolojim bozulmuştu:KK51:
Senin kaç haftalık?
Masallah senin doğuma az kalmis canim benim:)) Allah tamamina erdirsin.bizde 25 haftaligiz daha teyzesi küçüğüz biz :)))
Bende hic anlamazdim nub tan fistigim.doktorda net anlayamamisti.ben internetten arastira arastira baka baka kendi kızımı nub undan ogrendim.yani doktor soylemeden ben ogrenmistim kızım olacagini :KK70: doktor 1 ay sonra net soyledi

Masallah senin doğuma az kalmis canim benim:)) Allah tamamina erdirsin.bizde 25 haftaligiz daha teyzesi küçüğüz biz :)))
Bende hic anlamazdim nub tan fistigim.doktorda net anlayamamisti.ben internetten arastira arastira baka baka kendi kızımı nub undan ogrendim.yani doktor soylemeden ben ogrenmistim kızım olacagini :KK70: doktor 1 ay sonra net soyledi
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin valla yaklaştıkça heyecanlanıyorum :)
Nub nedir? Nasıl bakılır? Az önce öğrendim çok cahilmişim:halay:
Ben 19 haftalıkken öğrendim o zamana kadar meraktan öldüm:KK70:

:-)Evet canım ya. Siz de maşallah sonuna gelmişsiniz neredeyse. Kuzunuzu hayırlısıyla, en güzel şekilde kucağınıza almak nasip olsun canım :KK36:
İnşaallah canım. Allah kucağımıza aldığımız kavuştuğumuz günleri de göstersin :anne:

X