Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Kuzum,erkegin nubu cok dik gidiyor kızın ise paralel.benim kızımın bariz paraleldi belliydi.iste tahmin etmek te guzel :))
Kesinlikle çok güzel duygular Allah isteyen herkese nasip etsin baktım da emiranın profil resminde var dik gibi erkeğe benziyor :KK36: Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin bebişlerinize:KK36:

Kesinlikle çok güzel duygular Allah isteyen herkese nasip etsin baktım da emiranın profil resminde var dik gibi erkeğe benziyor :KK36: Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin bebişlerinize:KK36:
Amiiinnn canim benim Allah razi olsun:KK74::KK74:

kuzular nubu görünen bi ultrason fotosu yok mu?eger nub net belliyse ben anlarim kiz mi erkek mi :KK45:
Screenshot_2018-05-23-19-05-06-889_com.miui.videoplayer.png

Tahmin et bakalım teyzesi :)

Oy maşallah Allah gölüne göre hayırlısını versin inşallah :KK36:

Amin Allah razı olsun canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar da gerisi teferruat :) başta kız olsun diye hevesliydim ama doktor erkeğe benziyor dedikten sonra adını bile koyduk Yusuf beyin :) şimdi abisiyle boğuşacakları günlerin hayalini kuruyorum :)

Amin Allah razı olsun canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar da gerisi teferruat :) başta kız olsun diye hevesliydim ama doktor erkeğe benziyor dedikten sonra adını bile koyduk Yusuf beyin :) şimdi abisiyle boğuşacakları günlerin hayalini kuruyorum :)
Maşallah canım yaa Allah sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarına size

X