- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Bayramdan sonraki gün belli olacak benim minnoşun cinsiyeti canım inşallah
Hayırlısı olsun canım nasılsınız nasıl gidiyor hamişlikBayramdan sonraki gün belli olacak benim minnoşun cinsiyeti canım inşallah
Çok şükür canım, biraz korkuttu geçen gün bizim yaramaz ama elhamdulillah iyiyizHayırlısı olsun canım nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik
Bayramdan sonraki gün belli olacak benim minnoşun cinsiyeti canım inşallah
kuzular nubu görünen bi ultrason fotosu yok mu?eger nub net belliyse ben anlarim kiz mi erkek migurtmingotam canım benim de 13 haftada erkeğe benzetti ama 23 Haziran'da kesinleşecek inşallah gösterirse :)
Oy maşallah Allah gölüne göre hayırlısını versin inşallahgurtmingotam canım benim de 13 haftada erkeğe benzetti ama 23 Haziran'da kesinleşecek inşallah gösterirse :)
Çok şükür iyiyiz bizde büyüyor günden güne.aman dikkat edin Allah korusunÇok şükür canım, biraz korkuttu geçen gün bizim yaramaz ama elhamdulillah iyiyizsen nasılsın canım, senin kuzun nasıl?
Hamileyken az incelemezdim ultrasonları ama tutmadı bizim :)kuzular nubu görünen bi ultrason fotosu yok mu?eger nub net belliyse ben anlarim kiz mi erkek mi
Kuzum,erkegin nubu cok dik gidiyor kızın ise paralel.benim kızımın bariz paraleldi belliydi.iste tahmin etmek te guzel :))Hamileyken az incelemezdim ultrasonları ama tutmadı bizim :)
Kesinlikle çok güzel duygular Allah isteyen herkese nasip etsin baktım da emiranın profil resminde var dik gibi erkeğe benziyorKuzum,erkegin nubu cok dik gidiyor kızın ise paralel.benim kızımın bariz paraleldi belliydi.iste tahmin etmek te guzel :))
Ben anlamıyorum ama bana genelde erkek hissediyoruz diyorlar canımkuzular nubu görünen bi ultrason fotosu yok mu?eger nub net belliyse ben anlarim kiz mi erkek mi
Amiiinnn canim benim Allah razi olsunKesinlikle çok güzel duygular Allah isteyen herkese nasip etsin baktım da emiranın profil resminde var dik gibi erkeğe benziyorAllah sağsalim kavuşmayı nasip etsin bebişlerinize
Ultrason fotonu gormedim ama bende kız hissediyorum senin bebisi kuzu :))) hayirlisi insallahBen anlamıyorum ama bana genelde erkek hissediyoruz diyorlar canım
kuzular nubu görünen bi ultrason fotosu yok mu?eger nub net belliyse ben anlarim kiz mi erkek mi
Senden de canım benim kızında sen gibi tatlı dilli olsun inşallahAmiiinnn canim benim Allah razi olsun
Erkek bu kuzucuk:))) nubu gayet dik gidiyor bariz belli canim :)) ❤❤❤yesinler onun nubunu
Senden de canım benim kızında sen gibi tatlı dilli olsun inşallah
Tü tü tü maşallah
Oy maşallah Allah gölüne göre hayırlısını versin inşallah
Maşallah canım yaa Allah sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarına sizeAmin Allah razı olsun canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar da gerisi teferruat :) başta kız olsun diye hevesliydim ama doktor erkeğe benziyor dedikten sonra adını bile koyduk Yusuf beyin :) şimdi abisiyle boğuşacakları günlerin hayalini kuruyorum :)
Fotoğrafları yüklemeye çalışıyordumUltrason fotonu gormedim ama bende kız hissediyorum senin bebisi kuzu :))) hayirlisi insallah