- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Eses'im canım nasılsın
İyi diyelim iyi olalım canım
Seni sormalı ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eses'im canım nasılsın
Allah iyilik versin canımİyi diyelim iyi olalım canım
Seni sormalı ❤
Allah iyilik versin canım
Ben de iyiyim çok şükürSağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun gerisi önemli değil
Rabbim gönlündekini hayırlısı ile zamanında sana nasip etsin inşaallahAmin inşallah canım
Senden dua bekliyorum
Hayırlı sahurlar
Rabbim gönlündekini hayırlısı ile zamanında sana nasip etsin inşaallah
Ohooo hadi abla bi avazda kurtulur insallah
Amin canimAllah kolaylık versin canımDaha iyi olursun inşaallah
Hahahahabakiz Allah seni napmasinNe yapayım ,herkes bilsin Munenin neden yarışmalara katılmadığını,bir de benden duymuş olma ama eli çok yavaşmış,geçen gün poğaça hamuru yoğurmuş,o kadar yavaş yoğurmuş ki,yoğurma işlemi bittiğinde hamur mayalanmış
Hahahaha abla tadi damagimda he benimde bayag zaman olduYeni cımbız setinin tadına bakmaya hevesli birini görüyorum burada ablacım, baş harfi @deynepnaz
Katılanlar son günlerde katılacak canım problem yokHerkese merhaba ! İftar sofraları ne olmuş böyle hiç katılan yok Nevreste yine,önceden bilgi veriyormuyuz menüyle ilgili.
Geçen yılda 3 tarif yapmıştıkbiraz abartı olmuş yaa .
hepsinin tarifine ne gerek var ki . kim çekecek o kadar şeyi tek tek . 1 tane bişeyin tarifi yeterdi birde sofra sunumu olurdu
Seneye de içecek eklersinizz :))Geçen yılda 3 tarif yapmıştık
Bu yıl meze- ara sıcak eklendi.
Bu ideal:)Seneye de içecek eklersinizz :))
Amin inşallah Nevreste cok tşk ederim Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin içinde bizede inşallahRabbim yardımcınız olsun.Hayırlı ,sağlıklı evlat nasip etsin inşaallah
Yok nevroş hatrım kalırBu ideal:)
Amin canım inşaallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallahAmin inşallah Nevreste cok tşk ederim Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin içinde bizede inşallah
Seneye bir ara sıcak birde ara soğuk isteyelimYok nevroş hatrım kalır