- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Sıkıntı olursa ben yardımcı olurumBakalim yarin gece yuklemeleri basarabilirsem katilicam ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıntı olursa ben yardımcı olurumBakalim yarin gece yuklemeleri basarabilirsem katilicam ins
Senin sofraya yol göründüSizi gidi tembeller siziii
Hala sofra gelmemiş
Tesekkur ederimm.yuklemeye baslayinca rahatsiz edicem siziSıkıntı olursa ben yardımcı olurum
Yarışmamız bağımlılık yapar.Bak bana 5.5 yıldır çıkamadımTamamdır misafirleri ağırladım fotoğraflar yarına inşallah. Bu yarışma neden bağımlılık yapıyor ya
Estağfurullah canım Ne rahatsızlığıBen gün içirisnde mutlaka dönüş yaparımTesekkur ederimm.yuklemeye baslayinca rahatsiz edicem sizi
sagol canim benimmmÇok geçmiş olsun canım .İnşaallah bekliyorum
Heyy maşallahHanımlar yarın kızlarımın piyano konserleri var.Gündüz hazırlık gece etkinlik var.Açılan konulara müdahalem geç olursa kusura bakmayın.
Sağol canımHeyy maşallah
Oo maşallahHanımlar yarın kızlarımın piyano konserleri var.Gündüz hazırlık gece etkinlik var.Açılan konulara müdahalem geç olursa kusura bakmayın.
İnşaallah canım çok sağolOo maşallah
Umarım çok çok güzel geçer
Valla canım yoğunluktan anca okuyup çıkabiliyorum onda da pek kimse olmuyo Ramazan ya iftar sofraları çoluk çocuk bulaşık sahur derken yorgunluk bitkinlik bastırıyor uyuyoruzKizlarrrbu ne cok sessiz buralaaaa ben gelmisem iftar sofrasi etmisem nerelerdesiniz
Ellerine sağlık gayet güzel sofranda yaptıklarında :)Kizlarrrbu ne cok sessiz buralaaaa ben gelmisem iftar sofrasi etmisem nerelerdesiniz
Aynen canim al benden de o kadar saatler uykusuzluk cocuklar vs tursum cikti benimde goz altlarim coktu geciremiyorumValla canım yoğunluktan anca okuyup çıkabiliyorum onda da pek kimse olmuyo Ramazan ya iftar sofraları çoluk çocuk bulaşık sahur derken yorgunluk bitkinlik bastırıyor uyuyoruz
Sagol canim benimEllerine sağlık gayet güzel sofranda yaptıklarında :)
kotu olmus yaIftata dogru fotolarda zorlansamda yuklemeler tamamdir sanirm 6.30 da misafirmi gelir ya
Ya neden mesaja kapali ilk defa katildim bilemedm sorun mu var kikotu olmus ya