- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
AMALıat oldum ıyılesınce ınsAllah katılıcam ramazan cıkmadan atarım ınsAllahKatılacak mısın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMALıat oldum ıyılesınce ınsAllah katılıcam ramazan cıkmadan atarım ınsAllahKatılacak mısın canım
Geçmişler olsun canım...AMALıat oldum ıyılesınce ınsAllah katılıcam ramazan cıkmadan atarım ınsAllah
Zati bu sene korkudan 2 kişi katıldı seneye kimse katılmaz ...Seneye bir ara sıcak birde ara soğuk isteyelim
Çok geçmiş olsun canım .İnşaallah bekliyorumAMALıat oldum ıyılesınce ınsAllah katılıcam ramazan cıkmadan atarım ınsAllah
Katılım 10 kişiyi geçerZati bu sene korkudan 2 kişi katıldı seneye kimse katılmaz ...
Yaa eksik malzemem var.. bide gün ayarlasam inş..Katılım 10 kişiyi geçer
Geçen seneyi bilmem ama bu sene ben katılacağım inşallahZati bu sene korkudan 2 kişi katıldı seneye kimse katılmaz ...
Ben yapcamGeçen seneyi bilmem ama bu sene ben katılacağım inşallah
Sarma yapmayacağım ama
Bekliyorum kuzum, artık sarmadan bööö geldi bana, başka bir ara sıcak-soğuk planlıyorum.Ben yapcam
Becerıksız dıyenler utansın
ben az yedıgım için hergun olsa yerımBekliyorum kuzum, artık sarmadan bööö geldi bana, başka bir ara sıcak-soğuk planlıyorum.
Gerek yok canımZaten iftar sofrası önce yapılmış olma durumu yokNevreste tarih ve isim yazılı kağıt yok galiba dimi ?
Bekliyorum canımBen katılacağım pazartesi salı gibi kv kp anneme yemeğe geleyecekler yemek sofra benden bunu hemen değerlendirmek istiyorum. Normalde kv nin evinde 3 değişik misafir ağırladım ama orada katılmak kısmet olmadı
Tamamdır misafirleri ağırladım fotoğraflar yarına inşallah. Bu yarışma neden bağımlılık yapıyor yaGerek yok canımZaten iftar sofrası önce yapılmış olma durumu yok