Yok canım şimdilik ulaşmıyorHadi ya gerçek ulaşmaz mı?
Ben nasıl olsa ulaşır diye düşünmüştüm
Sırlamayı siz belirliyorsunuz ya ,o yüzde acele etmezdir üyeler
Daha çok var yarışma bitimine ulaşır elbetYok canım şimdilik ulaşmıyorBenimle 10 olurdu ben katılmaktan vzgeçtim.
O zaman yarışmacıları destekle ve katılmalarını sağla yoksa sözünü tutmak zorunda kalacaksınDaha çok var yarışma bitimine ulaşır elbet
Hain domdom
Her gun yarin katilacagim diye dusunup, katilamiyorum
Yarin iftarda tekim kendime kadar bir menu olusturup, fotograflarsam aksama yuklerim. Insallah yarin yaparim bu dedigimi
Maksat eğlence olsunHic ama hic umidim olmayan bir kategorideyiz. Ne sunumlar ne masalar gelecektir.
Maksat eglence iste benimde
Gerci yarin temizlikte yapicam persembe cuma musait degilim hafta sonu davetliyiz.Maksat eğlence olsun
Şimdi buradan fikir vermeyelim .Gerci yarin temizlikte yapicam persembe cuma musait degilim hafta sonu davetliyiz.
Yarin araya sikistirmam lazim yoksa haftaya kalirim. Ben menude olusturmadim var mi menu fikirleriniz ya
En iyisi öyle yapayım benO zaman yarışmacıları destekle ve katılmalarını sağla yoksa sözünü tutmak zorunda kalacaksın
Ben senin yerinde olsam gelen herkesi hatta Mune'yi bile ikna etme çabasına girerdim
Seni tebrik ve takdir ediyorumEn iyisi öyle yapayım ben
Mune ne anlar yarışmadan ,sunumdan
Kaç sene olmuş yarışma başlayalı ,bütün editörler katılmış nerdeyse Sen ,Lisabella,Ausencia ,tek O katılmamış,neden katılmamış ,çünkü beceremiyormuş,hep eşine yaptırıyormuş yemekleri,benden duymuş olma da
Ne yapayım ,herkes bilsin Munenin neden yarışmalara katılmadığını,bir de benden duymuş olma ama eli çok yavaşmış,geçen gün poğaça hamuru yoğurmuş,o kadar yavaş yoğurmuş ki,yoğurma işlemi bittiğinde hamur mayalanmışSeni tebrik ve takdir ediyorumÇabuk işe başladın
Yalnız cımbızın ucu sivri dikkatli ol
Yeni cımbız setinin tadına bakmaya hevesli birini görüyorum burada ablacım, baş harfiSeni tebrik ve takdir ediyorumÇabuk işe başladın
Yalnız cımbızın ucu sivri dikkatli ol
Ne yapayım ,herkes bilsin Munenin neden yarışmalara katılmadığını,bir de benden duymuş olma ama eli çok yavaşmış,geçen gün poğaça hamuru yoğurmuş,o kadar yavaş yoğurmuş ki,yoğurma işlemi bittiğinde hamur mayalanmış
Tamam kusum bu hafta yaparim insallah ilk hafta basagrisindan kendimi toparliyamadim ama bu hafta biraz iyiyim cok sukurYok canım bilgi vermiyorsunuzAma 4 tarif isteniyor.
Çorba
Ana yemek
Ara sıcak veya soğuk
Tatlı ve sofra unumu olacak:)
Ohooo hadi abla bi avazda kurtulur insallahZiuyaretçi olarak geliyorum zaten,gözüm üstünüzde haberiniz olsun:))
Kızçem iyi kısmetse Temmuzda doğum olacak,ağırlaştı artık bugün 33.haftaya girdi..
Kavgada söylenmez kaşınıyorsunNe yapayım ,herkes bilsin Munenin neden yarışmalara katılmadığını,bir de benden duymuş olma ama eli çok yavaşmış,geçen gün poğaça hamuru yoğurmuş,o kadar yavaş yoğurmuş ki,yoğurma işlemi bittiğinde hamur mayalanmış
Teşekkür ederimcanım çekti. yalnızken yapılmıyor işte bu yemekler.. ne mutlu size. afiyet olsun. iftarınız orucunuz kabul olsun
Ablacım bize yardımcı olsun eğer beceremez ve yarışmaya katılmazsa cımbızın tadına bakar
Allah kolaylık versin canımTamam kusum bu hafta yaparim insallah ilk hafta basagrisindan kendimi toparliyamadim ama bu hafta biraz iyiyim cok sukur
Eses'im canım nasılsınTeşekkür ederim
K.valideciğim iftara davet etti
Onun ellerine sağlık
Hayırlı akşamlar