Şimdi tatlı çorba ara sıcak falan masa da nasıl sunum olucak onu düşünüyorum
Çünkü bizde hersey sofraya konulmaz. Ana yemek ve pilav çorba bitince mutfaktan süslenip getirilir
Neyse pazara daha çok var
Senı sevıyorum canım benım
Rabbım herseyın en doğru zamanını bilir . Sen metanetli ol. Üzülme diyemem üzülceksin tabı ki ama asla isyan etme. Her şerde bir hayır vardır.
Doğru zaman değilmiş demekki.
Senı sevıyorum canım benım
Rabbım herseyın en doğru zamanını bilir . Sen metanetli ol. Üzülme diyemem üzülceksin tabı ki ama asla isyan etme. Her şerde bir hayır vardır.
Doğru zaman değilmiş demekki.
O fotoğrafları koymuşsunuz siteye hiçbir gizlilik ayarı da yapmamışsınız. Erkeklerin bakmasını istemem diyorsunuz bir de. Bu siteye üye olan olmayan herkes girip bakabiliyor. İnternet erişimi olan herkes o fotoğrafları da görebilir, internetin ne olduğunu bilmiyor musunuz yoksa? Onların kendi fotoğraflarınız olup olmadığını bilmiyorum! Fakat ulu orta yayınlamanın doğru olduğuna da inanmıyorum.
Kadınım ayrıca.... her ne kadar 2008 den beri tek başıma hem anne hem baba olup hem kadın hem erkek olsam da tek başıma hayatla mücadele etsem de, kadınlığımı unutsam da, KADINIM... büyük harf yazdım. anlayın diye. HEM DE GÜÇLÜ BİR KADINIM....
Kadınım ayrıca.... her ne kadar 2008 den beri tek başıma hem anne hem baba olup hem kadın hem erkek olsam da tek başıma hayatla mücadele etsem de, kadınlığımı unutsam da, KADINIM... büyük harf yazdım. anlayın diye. HEM DE GÜÇLÜ BİR KADINIM....