Aynen canım genelde öyle olur ama bir çözüm bulacağızBilmem .. Belki
Şimdi tatlı çorba ara sıcak falan masa da nasıl sunum olucak onu düşünüyorum
Çünkü bizde hersey sofraya konulmaz. Ana yemek ve pilav çorba bitince mutfaktan süslenip getirilir
Neyse pazara daha çok var
:) :) :)Saksi_Degilim_Ben Katılcan mı diyecektım kııııııııııııııııııııııııı
Hamile olduugn aklıma geldi.
Neyse sen buralara gelme canın falan çeker uğraştırma bizi
Hayırdır canım kötü birşey yok ins.:) :) :)
Artık hamile değilim kuzucuk ama yinede buralara uğrayacak keyfim yok. Belki yapılmışlara bakarım neşem yerine gelir
Özür dilerim:) :) :)
Artık hamile değilim kuzucuk ama yinede buralara uğrayacak keyfim yok. Belki yapılmışlara bakarım neşem yerine gelir
Düşük yaptım bibicim kısmet değilmiş. ..Hayırdır canım kötü birşey yok ins.
Özür dilerim
Çok geçmiş olsun canımDüşük yaptım bibicim kısmet değilmiş. ..
Oyyy kuzumm ne özürü aşk olsun ben iyiyim topluyorum kendimi
Senı sevıyorum canım benımDüşük yaptım bibicim kısmet değilmiş. ..
Geçmiş olsun canım Allah nasip etsin inş.Düşük yaptım bibicim kısmet değilmiş. ..
Teşekkür ederim canım :)Çok geçmiş olsun canımHakkınızda hayırlısı olsun
Bende seni çok seviyorum helçincanımSenı sevıyorum canım benım
Rabbım herseyın en doğru zamanını bilir . Sen metanetli ol. Üzülme diyemem üzülceksin tabı ki ama asla isyan etme. Her şerde bir hayır vardır.
Doğru zaman değilmiş demekki.
Rabbım en doğru zamanda kavustursun
Saol canım inşallahGeçmiş olsun canım Allah nasip etsin inş.
bak ne güzel uyarmışsınız üyeyi beni uyarmadan neden attınız siteden ruhsuz tuz.....O fotoğrafları koymuşsunuz siteye hiçbir gizlilik ayarı da yapmamışsınız. Erkeklerin bakmasını istemem diyorsunuz bir de. Bu siteye üye olan olmayan herkes girip bakabiliyor. İnternet erişimi olan herkes o fotoğrafları da görebilir, internetin ne olduğunu bilmiyor musunuz yoksa? Onların kendi fotoğraflarınız olup olmadığını bilmiyorum! Fakat ulu orta yayınlamanın doğru olduğuna da inanmıyorum.
Kadınım ayrıca.... her ne kadar 2008 den beri tek başıma hem anne hem baba olup hem kadın hem erkek olsam da tek başıma hayatla mücadele etsem de, kadınlığımı unutsam da, KADINIM... büyük harf yazdım. anlayın diye. HEM DE GÜÇLÜ BİR KADINIM....bak ne güzel uyarmışsınız üyeyi beni uyarmadan neden attınız siteden ruhsuz tuz.....
Kanseri de yeneceğim, yaşayacağım da.....Kadınım ayrıca.... her ne kadar 2008 den beri tek başıma hem anne hem baba olup hem kadın hem erkek olsam da tek başıma hayatla mücadele etsem de, kadınlığımı unutsam da, KADINIM... büyük harf yazdım. anlayın diye. HEM DE GÜÇLÜ BİR KADINIM....
Huhuuuuu ben geldim ulen bir etiket yapar insan yahuuu görmemişim ben bunu yaaaa
Kızz hep karbon bu menü kilo alırsınız :)) bende zayıflama takımından geldim :))Sehriyeli tavuk corbasi
Nohut yemegi
Pilav
Tursu
Karpuz
Süt mısır
Hha yanlis yere yazdim ya
Kızz hep karbon bu menü kilo alırsınız :)) bende zayıflama takımından geldim :))
canım çekti. yalnızken yapılmıyor işte bu yemekler.. ne mutlu size. afiyet olsun. iftarınız orucunuz kabul olsunSarma
dolma
yahni
Pilav
Sac kavurma
lahmacun
Ayran
Salata
Kabak tatlısı
Tulumba tatlısı
Hayırlı iftarlar