Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
saf üyeniz olarak, tarifleri nerede göreceğiz Sayın Kazen Bey? bir de merak ettim Kazen ne demek? du bi google amcaya sorayım

Kazen Slovence ceza anlamına geliyormuş. hem belki de kadınsınızdır. niye erkek fotosu koydunuz o zaman? hem burası kadınlar kulubü değil mi? ay hala narkoz etkisinde miyim ben acaba? sabah sabah yine derinlere daldım. Şimdi de aklıma Manuş Baba geldi iyice saçmaladım. Derin derin sevdalara dalarsın. ayh bana neler oluyor? Kazenden nerelere ramazandan tariflerden nerelere geldim. dr. bana 6 günlük narkoz vermiş olabilir mi? iyi miyim acaba? evdeki huniyi mi alsam ki? tarifler nerde, konu iyice karıştı, saçmaladım. GÜNÜNÜZ AYDIN GEÇSİN

ben de katılmak istiyorum. ama örnek bir tarif görmeliyim.. kazen ..... bey veya hanım diyemeyeceğim çok çok özür dilerim.
ceza mı demeliyim size yoksa?

kadınlar klubunün ka sını almış olsanız,
zen de zaten kadın demek.
hmmmm sanırım çözdüm işi... birleştirme. nihahahhahha, medal alır mıyım SN. KAZEN

hmmmm sanırım çözdüm işi... birleştirme. nihahahhahha, medal alır mıyım SN. KAZEN

Sizde erkeksiniz galiba "ayhh" yoksa yanılıyormuyum?

hihihihih beğenmediniz mi? gözkapağı ve meme dikleştirme + protez. neyse cinsiyetimden emin olmuşsunuzdur sanırım şimdi :)
Yo üzüldüm acı çekmişsiniz
Yok öyle emin olunmuyor da neden Kazeni dilinize doladınız bu kadar

isminin anlamına takıldım ama çözdüm sanırım. bir de cinsiyetine takıldım. bu fotoları buraya koyuyoruz bir erkeğin görmesini istemem tabi ki de.
O ayarları kendiniz yapıyorsunuz Kazen ne yapsın meme fotosunu ilgilenmez bakmaz
Ayarlardan albümünüzü sadece sizin takip ettiklerinize açarsanız diğer üyeler göremez

O ayarları kendiniz yapıyorsunuz Kazen ne yapsın meme fotosunu ilgilenmez bakmaz
Ayarlardan albümünüzü sadece sizin takip ettiklerinize açarsanız diğer üyeler göremez
ben kimseyi takip etmiyorum. eski üyeyim ama çalışmaktan sonra da hastalıklardan siteye girmedim. şimdi işi gücü bıraktım kalan hayatımı mutlu geçirmeye çalışıyorum. sevgiler.

bir de nedense sizi bana takmış buldum. üzüldüm. biraz saygılı konuşmalar yapsak sanki.... ya da hoşgörülü olsak... (özel eğitimciyim ben, yani artık yapmıyorum) biraz daha dikkat...

isminin anlamına takıldım ama çözdüm sanırım. bir de cinsiyetine takıldım. bu fotoları buraya koyuyoruz bir erkeğin görmesini istemem tabi ki de.
O fotoğrafları koymuşsunuz siteye hiçbir gizlilik ayarı da yapmamışsınız. Erkeklerin bakmasını istemem diyorsunuz bir de. Bu siteye üye olan olmayan herkes girip bakabiliyor. İnternet erişimi olan herkes o fotoğrafları da görebilir, internetin ne olduğunu bilmiyor musunuz yoksa? Onların kendi fotoğraflarınız olup olmadığını bilmiyorum! Fakat ulu orta yayınlamanın doğru olduğuna da inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…