- 12 Kasım 2012
- 653
- 539
- 123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.821
Dene dene bence bızı yakmazsa onuda yakmazKoruma Amaçlı ilk zamanlar hep kullanılıyor diye biliyorum canım :)
Şampuan denemedim ama bir sonraki banyoda deneyim :)
Canim link atcaktim ama bak arkadas fotosunu koymus benmkisi buhangısı canım atar mısın bı lınkını bu da hosuma gıttı benım
Evet canim canta bu
sebamed bende baktım aslında ılk tercıhım oydu ama 1 sebamede 2 dalın alıyorsuncımrılıgım tuttu
köpükte ıyı olur aslında hepsını deneyelım kızlar sonra tecrubelerımızı yazarız ona gore alırız dogurduktan sonra kımse bıyere kacmasın
Peki kızlar pişik kremini olarsamı almalı arada surmek ıcınde pişik önleyici alsak sız ne aldınız.
Kızlar baby&me alt değişim örtüsünü açtım baktım bir tanesine kalınlığı genişliği falan hoşuma gitti tavsiye ederim 40 tanesini 26.97ye almış oldum 4al3ode diyordu 10lusu 8.99 gibi birseydi uzunca bir muddet götürür beni diye düşünüyorum
Canımm rica ederim :) merakla bekliyorum umarım çok güzel çıkar bebişinin yatağı :) bu arada renge bayıldımm bebekler de kırmızı rengini çok seviyor göz alıcı olduğu içinhttp://www.hepsiburada.com/prego-ba...rki-kirmizi-p-AILEDALPA8024KR?magaza=Minikoli
kızlar bir çılgınlık yapıp park yatağı aldım. uzun zamandır bakıp beğeniyordum inşallah pişman olmayız
L Lilyumm_ indirimi haber verdiğin için teşekkürler
Ben bebek arabasını alana kadar kimseye rahat yokhepsiburada da %20 indirimi haber verdiğin için teşekkürler yesa :) casual cadillac almaya karar verdim bir çok siteye baktım hiç bir yerde indirim yok ama %20yle hepsiburadadan mı alsak acaba 250 lira indirim yapıyo
Ben bebek arabasını alana kadar kimseye rahat yokhepsiburada da %20 indirimi haber verdiğin için teşekkürler yesa :) casual cadillac almaya karar verdim bir çok siteye baktım hiç bir yerde indirim yok ama %20yle hepsiburadadan mı alsak acaba 250 lira indirim yapıyo
En sevdiğim alışveriş puanlı alışverişRica ederim canım
Ben de aldım ıslak mendilimi:) Güle güle kirletsinler:) eşimin puan birikmiş 55 tlsini oradan cektik:)
En sevdiğim alışveriş puanlı alışverişgüle güle kullanın canım
1.120 ama cadillac air dikkatimi çekti ne farkı varki o da 1.280e geliyo. 1099 nerede hepsiburada da mı?Casual Cadillac 1099a düştü
Hepsiburada da ne kadar buldun en uygun cani
1.120 ama cadillac air dikkatimi çekti ne farkı varki o da 1.280e geliyo. 1099 nerede hepsiburada da mı?
Cadillac in bi ust modeli. Kasasi farkli biraz. Ben hepsini yerinde denedim quantum hosuma gitti. Uzerindeki oturakla falan katlanabilio bunlar onu sevdim ben1.120 ama cadillac air dikkatimi çekti ne farkı varki o da 1.280e geliyo. 1099 nerede hepsiburada da mı?
1.120 ama cadillac air dikkatimi çekti ne farkı varki o da 1.280e geliyo. 1099 nerede hepsiburada da mı?
Casual o yüzden travel sistemi sevdirdi bana komple kapanıyo diye. aradığım özelliklerde var alıcam sanırım :)Cadillac in bi ust modeli. Kasasi farkli biraz. Ben hepsini yerinde denedim quantum hosuma gitti. Uzerindeki oturakla falan katlanabilio bunlar onu sevdim ben
Musteladan cok memnunum canim oğlumda hic konak vs olmadi hem de 2 şişesi 1seneden fazla gitti.Kızzlarrr şampuan unibaby mi yoksam dalinmi
http://www.civilim.com/dalin-2li-sampuan-200-ml-54012109
yoksa bumu
https://www.babymall.com.tr/urun/uni-baby-sampuan-750-ml-uniwipes-islak-mendil-hediyeli-uni-7925
bilemedim ne kullanacağımı
Canim ben oğlumda mustela kullandim fiyat bi tık daha tuzlu ama oglum 2 yasina gelecek daha yeni bitti şişesi ve hic konak vs olmadi. Fiyatini karşılayan bi ürün bence. Ama ondan da memnun kalanlar varsa kullan gitsinAynen canım
Aslında benim ilk tercihim.mustela ydi
Ama fiyat coşuktu
Arkadaslar da bunu kullanmislar memnun kalmislar aldım valla hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?