- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.561
Merak etme canm ben senden daha vahim durumdayım sanırım :) bi hastane çıkışı set bi tulum ve bi yazlık kıyafet dısında biseyi yok çocuuumunve biz hala oyun halısı oyuncak onlara dalıp gidiyoruz ana babanın akıl bi karış tepede anlayacağın ayranımız yok icmeye
Geçmiş olsun kuzum, hepimize geçmiş olsunCanim ben de 2 gundur bas agrisindan ve refluden acaip rahatsizim.
Reflu hep var ama su aralar iyice tavan yapmis durumda.
Hamilelik mi mevsim gecisimi anlamadim
Canım biz biraz cahil cesaretiyle aldık. Sanırım Türkiye de yoykoyu elden satan bi yer yokmuş. Böyle okuduk internetten. İnternetten sipariş edebiliyorsun sadece, bizde kullanıcı yorumlarını okuduk. Genelde tentesinin dandikliğini eleştiriyorlar onun dışında herkes memnun. Ben o eleştirileri gözümde ne kadar abarttıysam tentesini gayet normal geldi bana. Süper kaliteli değil ama dandikte değil yani. Neyse casual i çok kişi tercih ediyor bence casual alın derim. Daha yaygın ve daha çok tercih edildiği için. Yoykoyu da kullanmadık tabi ama tek elle kapatılıp açılmıyor illa iki el gerekiyor mesela. Ama tek hamlede her şeyi yapabiliyorsun. Açıp-kapatmak, anakucağı-puset değiştirmek çok kolay hepsi tek hamlede oluyor. Ama 2 el gerekiyorCanım biz yoyko ve casual arasında kaldık , Balıkesir de yoyko inceleyebileceğimiz bir yer yok, siz nasıl nerden aldınız , memnun musunuz, kapanması falan rahat mı ? Casual biraz zor olabiliyor kapatırken tek elle olmuyor mesela yoyko nasıl ?
Bunlarla kışı çıkartmayı düşünüyoruzçok tatlılar ya az ve öz
Bu tulumlara bayılıyorum ben de kızıma alacağım çıkınca
Ya benden googl dan baktım ama boy olarak iki üç sema veriyor biri 75 cm biri 85 bide 1 metre hangisi daha iyi olur boy onu tam bulamadım seninki güzel göründü boy olarak boy kaç cm acabaCanim google da baybnest yapimi diye yazdim kalip modelleri cikiyor. Ordan cikardim kalibini.
Çok sağol canım cevap verdiğin için, yoykoyu sadece 1 kez yolda gördüm ve çok beğenmiştim o zaman, ondan sonra markasını araştırmıştım onu da düşünebiliriz belki bakalım vakit var daha .Canım biz biraz cahil cesaretiyle aldık. Sanırım Türkiye de yoykoyu elden satan bi yer yokmuş. Böyle okuduk internetten. İnternetten sipariş edebiliyorsun sadece, bizde kullanıcı yorumlarını okuduk. Genelde tentesinin dandikliğini eleştiriyorlar onun dışında herkes memnun. Ben o eleştirileri gözümde ne kadar abarttıysam tentesini gayet normal geldi bana. Süper kaliteli değil ama dandikte değil yani. Neyse casual i çok kişi tercih ediyor bence casual alın derim. Daha yaygın ve daha çok tercih edildiği için. Yoykoyu da kullanmadık tabi ama tek elle kapatılıp açılmıyor illa iki el gerekiyor mesela. Ama tek hamlede her şeyi yapabiliyorsun. Açıp-kapatmak, anakucağı-puset değiştirmek çok kolay hepsi tek hamlede oluyor. Ama 2 el gerekiyor
Kızlar dün aldıklarını tek tek çıkarıp yazdım özellikle 6 aydan sonrakiler hep hediye ben almadım benim listeme bakıp eksikleri söyler misiniz 0 6 ay arasında eksikler var gibi :)
Kızlar hastane cantasini bavul mu yoksa almayi düşündüğümüz bebek cantalari mi yapicaksiniz ben koca bavulu almiyim diyorum kendi sirt cantam var ona bana ait olanlari bebek cantasinada kızımın esyalarini koyarim diyorum ama iki tane olması yerine tek bavulmu mantıklı kararsızim simdiden bunun derdine düştüm dermisim
Ya ablam orta boy bir valizle gitmişti anca sığmıştı eşyalarKızlar hastane cantasini bavul mu yoksa almayi düşündüğümüz bebek cantalari mi yapicaksiniz ben koca bavulu almiyim diyorum kendi sirt cantam var ona bana ait olanlari bebek cantasinada kızımın esyalarini koyarim diyorum ama iki tane olması yerine tek bavulmu mantıklı kararsızim simdiden bunun derdine düştüm dermisim
Kızlar hastane cantasini bavul mu yoksa almayi düşündüğümüz bebek cantalari mi yapicaksiniz ben koca bavulu almiyim diyorum kendi sirt cantam var ona bana ait olanlari bebek cantasinada kızımın esyalarini koyarim diyorum ama iki tane olması yerine tek bavulmu mantıklı kararsızim simdiden bunun derdine düştüm dermisim
Yok canım orta boy bavulum var ekstra almam esya durumuna göre artık bakicamSirf bunun icin alicaksan bavul bence alma gerek yok ama zaten ihtiyacim var aliyim hastane icinde kullaniyim diyosan olabilir
Dimi birde onlar var kapi süsü vs o zaman ben bavula anca sigdiririmYa ablam orta boy bir valizle gitmişti anca sığmıştı eşyalartabii o valizin içine hastane süsleme malzemeleri de koymuştu sanırım.
Tatile giden insanlar değiliz canım ekstra bavul almam elimdeki isimi görür canta küçük kalicak gibi lilyumun dedigi süsler falan var ablasi anca bavula sigdirmis bana da anca bavul olur gibi geliyor ya da bebek icin alicagim cantaya bağlıŞöyle diyim kızımda teyzem benden 3 ay önce doğurduğu için önce o bavul kullandı sonra ben ondan aldım kullandım.
Sonra ilk tatile giderken bizim eşyalarımızla karışmasın diye kızıma ufak bavul aldık. Yani her sene mutlaka tatil yapıyorsanız bavul alabilirsin.
İçine terlik, ikinize eşyalar , eşime tişört falan koymuştum ben insan terliyor sıkılıyor.
Yok canım orta boy bavulum var ekstra almam esya durumuna göre artık bakicam
Aynen canım en rahatı o olucak gibi zaten herseyi ayri ayrı yapicam kiyafetleri bir yere alt degisim bir yere kese veya küçük çanta daha önce paylaştığım o zaman dahada iyi olur isim olan seyi alirm icinden ya da yanimdaki verir bana pratik olurElinde var madem rahat rahat ona koy zaten kimse gormuyo dolabin icinde duruyo yaninda kalicak olan kisi ordan rahat rahat alsin yardimci olsun sana :)
Tatile giden insanlar değiliz canım ekstra bavul almam elimdeki isimi görür canta küçük kalicak gibi lilyumun dedigi süsler falan var ablasi anca bavula sigdirmis bana da anca bavul olur gibi geliyor ya da bebek icin alicagim cantaya bağlı
Aynen canım en rahatı o olucak gibi zaten herseyi ayri ayrı yapicam kiyafetleri bir yere alt degisim bir yere kese veya küçük çanta daha önce paylaştığım o zaman dahada iyi olur isim olan seyi alirm icinden ya da yanimdaki verir bana pratik olur
Bekarliktan kalma canım bir kere kullandm zaten ikincisi hastane cantasi olmasina nasip olcak sanırım tek kisiyim isimi görür diye orta boy almistm zamanındaOrta boy bavul varsa zaten fazlasıyla işini görür.
Genelde hep evlerde koca koca bavullar olur en azından bizim öyleydi.
Bekarliktan kalma canım bir kere kullandm zaten ikincisi hastane cantasi olmasina nasip olcak sanırım tek kisiyim isimi görür diye orta boy almistm zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?