- 5 Temmuz 2017
- 82
- 115
- 13
- 37
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.541
Canım hepsi harika olmuş , isim aynasını soracaktım ne kadara aldın ayna kısmını ben de mavi çiçeklerle süslemek istiyorum.
Çok güzel olmuş güle güle kullansın içinde büyüsün canım bende yapicamda ölçüleri yada şeması varsa atar misin
Güzel fikir valla güle güle kullanAyna arkadasima medicalpark hastanesinin hediyesiydi. Hastane markasini çiçeklerle kapattim
meltem_kaya Aynen canım güzel duruyor bundan iki tane alsam birine kıyafet birine alt degisim malzemelerini koyarım pratik olur diye düşünüyorum bakalım magaza stoklarinda vardır insaAllah
Canım hastane çantası için bunu mu alsak S selifor un dediği mordan mı bunlarin boyları ne kadar acabaMadame coco da bu hurclardan her zaman oluyor. Tavsiyem kullanin ben yikayip utulediklerimi kaldirdim. Ben 5 tane aldim kizim icin. Oglumun zaten vardi hurclari.
Canım hastane çantası için bunu mu alsak S selifor un dediği mordan mı bunlarin boyları ne kadar acabaMadame coco da bu hurclardan her zaman oluyor. Tavsiyem kullanin ben yikayip utulediklerimi kaldirdim. Ben 5 tane aldim kizim icin. Oglumun zaten vardi hurclari.
Kuzum senin yine iyi benim bebişin varı yoğu bu50 cm ayaklı tulum uzun kollu 2 adet
56 cm sıfır kollu çıt çıtlı zıbın 3 adet
56 cm yarım kollu çıt çıtlı zıbın 8 adet
62 cm yarım kollu çıt çıtlı zıbın 3 adet
62 cm sıfır kollu çıt çıtlı zıbın 6 adet
Minik kelebeğimin varı yoğu bu şu analışverişe yeni başladım internetten aldım hepsini. Bildiğim markalar olduğu için kaliteleri şaşırtmadı beni hepsi gayet yumoş ve pamuklu :) uzun kollu iç tuluma ihtiyacım var 56-62 cm olarak. Önerisi olan var mıdır canlar?
Canim ben de 2 gundur bas agrisindan ve refluden acaip rahatsizim.İyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah.. Benim biraz başım ağrıyor bu ara, migren gibi değişik bişey işte.
çok güzel fikir mermerşahi alırken renkli kumaşlardan da alayım toplu halde terziye veririm çok sağolasın yaptırınca resimlerini paylaşalım :)Canım ben de güzel bir kumaştan keseler diktirmeyi düşünüyorum. Biri temizler, biri kirliler, biri de bez vs koymak için. Bulamazsan bunu da düşünebilirsin :)
Orayada bakarım canım sagol hangisinde vsrsa artık ama englishhomedekinin rengi cezbetti beniMadame coco da bu hurclardan her zaman oluyor. Tavsiyem kullanin ben yikayip utulediklerimi kaldirdim. Ben 5 tane aldim kizim icin. Oglumun zaten vardi hurclari.
52 santim biraz büyük canım valiz için olur ama bilemedim. 20*20 ve ya 30*30 düşünüyordum ben de. kumaş alıp yaptırmak için.30x22x18 cm 52x28x21 cm kızlar bu ölçüler ne kadar acaba hastane çantası için almayı düşünüyorum
Bunlar hazır ve baya ucuz ya ben yaptırmakla uğraşamam52 santim biraz büyük canım valiz için olur ama bilemedim. 20*20 ve ya 30*30 düşünüyordum ben de. kumaş alıp yaptırmak için.
Bunlar hazır ve baya ucuz ya ben yaptırmakla uğraşamam
Canım biz yoyko ve casual arasında kaldık , Balıkesir de yoyko inceleyebileceğimiz bir yer yok, siz nasıl nerden aldınız , memnun musunuz, kapanması falan rahat mı ? Casual biraz zor olabiliyor kapatırken tek elle olmuyor mesela yoyko nasıl ?
5 lira canım diğeride 7 liratabi canım sen bilirsin ilkinin boyu daha uygun sanki. kaç paraymış
Aynen canım paylaşalım :) rengarenk kumaşlardan yaparız büzgülü kısmını da kurdeleden yaptık mı oh süslü süslüçok güzel fikir mermerşahi alırken renkli kumaşlardan da alayım toplu halde terziye veririm çok sağolasın yaptırınca resimlerini paylaşalım :)
Merak etme canm ben senden daha vahim durumdayım sanırım :) bi hastane çıkışı set bi tulum ve bi yazlık kıyafet dısında biseyi yok çocuuumunve biz hala oyun halısı oyuncak onlara dalıp gidiyoruz ana babanın akıl bi karış tepede anlayacağın ayranımız yok icmeye
Geçmiş olsun kuzum, hepimize geçmiş olsunCanim ben de 2 gundur bas agrisindan ve refluden acaip rahatsizim.
Reflu hep var ama su aralar iyice tavan yapmis durumda.
Hamilelik mi mevsim gecisimi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?