- 24 Mayıs 2017
- 7.488
- 14.683
- 248
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.281
Orasi oyle tabi. Kismetinde olan bebek bi sekilde emiyoEmer emer emmezse de hiç bir şey olmuyor valla
Mama ile beslenene çocukta yaşıyor çok güzel bu süt gelmesi psikolojik yok dersen zaten olmuyor
Orasi oyle tabi. Kismetinde olan bebek bi sekilde emiyo
Bencede. Yoksa ne arkadaslarim var dogumdan sonra emziriorum bööön diyip dunyalari yiyen. Bebekleri mama takviyesi almadan emmedi hic.yediklerimizle pek alakası yok aç kalmayalım yeter
Bencede. Yoksa ne arkadaslarim var dogumdan sonra emziriorum bööön diyip dunyalari yiyen. Bebekleri mama takviyesi almadan emmedi hic.
Tabi sen şokah işte bende onu yaptım her gelen süt yapsın diye tatlı ile geldi bende yedim zaten severim 3 kg aldım çok kısa sürede tl tl su içiyordum çünkü midem tatlıdan yanıyordu
Sonra ebeye dedim aynen BM'yle anlattım su içtiğinden sütün oluyor tatlılar yağ kg olarak kalıto dedi
Tabi sen şok
Brn de zaten sisman hamile kaldim. Bakalim doguma.giderken yuvarlanma.oranim ne derece olcakMalesef
Bende anayım ben ana diye kilolarımla geziyorum ortalıkta
Brn de zaten sisman hamile kaldim. Bakalim doguma.giderken yuvarlanma.oranim ne derece olcak
Nasilsa ayni gun el ele verip yuvarlanalim yoldaslik ederizBunda o risk bende de var beraber yuvarlanırız
Nasilsa ayni gun el ele verip yuvarlanalim yoldaslik ederiz
Ben hep aralikta dogucak gibi hissediorum. Kendi dogumgunumde 23 aralikta dogurcakmisim.gibiolur ya bana uyar
Ocak ayında doğarlwr inş aralık olmas
Ben hep aralikta dogucak gibi hissediorum. Kendi dogumgunumde 23 aralikta dogurcakmisim.gibi
Bende cok beğendim dediğin gibi moru harika
Eğer peg perago markası ise kalitelidir ki görüntüsünden de kaliteli olduğu belli canım
https://www.ayhancocuk.com/prego-yummy-70x110-lux-oyun-parki-yatak-besik-p99.html
Bu park yatak nasıl sizce videosunu izledim malzemesi falan kaliteli gibi ama bilemedim moruna bayıldım zaten
speedy-gonzales Oktivus
Uyanık siz varsınız sadece diye ikinize sorayım kuzenimin kızı oldu yeni daha gormeye gidicem hediye alıcam şu 5li takımlar varya onlardan düşündüm basit olmaz dimi hem isini görür 1-2 ay kadar tabi büyümesine bağlı olarak cok ileriye dönük birsey almiym dedim ben hayret ederekten kendime böyle düşündüm malum aldiklarimdan dolayi
O kadar bilgim yok canım var mi yok mu diye en iyisini bunu almak gibigüzel bir hediye canım ama omunda senin gibi herşeyi varsa giderken bez al git daha makbule geçer.
Aynen canım uyku tutmayinca cekistirme yaptık rahat rahat uyuduk iyi olduS seliforOktivus speedy-gonzales kızlar gece gece uyku tutmadı, sizi de tutmadı anlaşılan hep kv çekiştirip durmuşsunuz , tmm şaka şaka, cidden yaptıklarıyla insanın sabrını zorluyorlar. Benimki de ben demesem bişey yapacağı yok. O kadar örgü biliyor bari bi battaniye örsün. Neyseki daha karışmalara başlamadı. Şimdi yeni ev aldık , krediyle tabi, e çocuğun da alincaklari var, nasıl denk getircez diye düşünüyoruz. Ne kv ne kp bi kere sormadılar, var mı yapılacak bişey diye. Benimkiler yine daha öğrendiklerinde odasını biz alırız , evinizin boyasını yaptırırız diye söylüyorlar şimdiden , iki taraf için de ilk torun ,muamele ortada.
S selifor canım kv yaptıkları için çok takma kafana , bak alsa bile dert almasa bi dert. Seninki en azından şimdiden bi sürü.sey almış , almayınca da almadı diye takıyor insan. Kullanmak sana kalmış , istemezsen lekesi çıkmadı de ver gitsin kızların dedikleri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?