- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.121
Canım ben de bir şeyler yapmak istiyorum bebeğime emeğim olan. Ki hiç bilmem bu işleri. Bakınıyorum ben de. Etamin mi işlesem diye düşünüyorum. Tekliflere açığızKızlar ben bebeğime birşey yapmak istiyorum. El emeği. Yalnız benim örgü bilgim 0'a yakın hadi o kadar da haksızlık etmeyim kendime 10 üzerinden 2 falandır bilgimŞöyle basit örebileceğim çok detayı olmayan tek düze gidebilecek önerileriniz var mı dümdüz bir bebek örgü battanesiyesi fln olabilir :) bana yardımcı olur musunuz
Ben burdan basit ama güzel fikirler geleceğine inanıyorum :) hadi hanimlarCanım ben de bir şeyler yapmak istiyorum bebeğime emeğim olan. Ki hiç bilmem bu işleri. Bakınıyorum ben de. Etamin mi işlesem diye düşünüyorum. Tekliflere açığız
Etamin orguden kolay canım adını falan isleyebilirsinCanım ben de bir şeyler yapmak istiyorum bebeğime emeğim olan. Ki hiç bilmem bu işleri. Bakınıyorum ben de. Etamin mi işlesem diye düşünüyorum. Tekliflere açığız
Bana da daha kolay geldi canım baktığım kadarıyla :) malzemeleri alıp başlamak lazımEtamin orguden kolay canım adını falan isleyebilirsin
Örnek bulunca atarım sana canım bende yapmak istiyorum cerceve yapıcam renklerine falan karar verip malzemelrini alınca cabucak biterBana da daha kolay geldi canım baktığım kadarıyla :) malzemeleri alıp başlamak lazım
Tamam canım bekliyorum örnekleriniÖrnek bulunca atarım sana canım bende yapmak istiyorum cerceve yapıcam renklerine falan karar verip malzemelrini alınca cabucak biter
Ay bende heves ettim ördüm bir tane çok tatlı oldu ama insanların 1 günde örüp bitirdiği şey benim günlerimi aldı çünkü yapım videosunu belki 50 kez sarıp sarıp izleyerek yaptım.Ben amigurumi oyuncak öreceğim, yelek ve bir çift patik ^-^ Cuma günü cinsiyetini öğrendiğim gibi ipleri alacağım inşaallahBenim de tığ ile örme de hiç bir bilgim yoktu geçen seneye kadar. Yapa yapa öğrendim ^-^
Ben de öyle yaptım ama artık sadece örneklerden de yapabiliyorum. Şimdiye kadar 5 oyuncak ördüm. Yelek hiç örmedim ama becerebilirim inşaallah ^-^Ay bende heves ettim ördüm bir tane çok tatlı oldu ama insanların 1 günde örüp bitirdiği şey benim günlerimi aldı çünkü yapım videosunu belki 50 kez sarıp sarıp izleyerek yaptım.
Bir tane bile olsa oyuncak örmek istiyorum bende ama becerebilrimiyim bilmiyorum kaynanm yelek hırka battaniye falan ördü pek zevkim olmasada kendim istediğim gibi birseyi olsun istiyorum deniyicem ama onun ipi nasıl ip oluyor canımBen amigurumi oyuncak öreceğim, yelek ve bir çift patik ^-^ Cuma günü cinsiyetini öğrendiğim gibi ipleri alacağım inşaallahBenim de tığ ile örme de hiç bir bilgim yoktu geçen seneye kadar. Yapa yapa öğrendim ^-^
Canım sana tavsiyem kadife bebek ipleri çıkmış, bebek battaniyesi için , ip o kadar yumuşak ki, dokusu falan çok güzel ,onunla haroşa örgü düz bir bebek battaniyesi yapabilirsin. Üzerine de keçe veya kumaş sevimli şekiller ekleyebilirsin. Bizim gördüğümüz modelde kenarlarından kurdele geçirilmişti ve çok şık duruyordu. Kayınvalidem örünce atarım fotoğrafını. Bence herkesin yapabileceği bir model. Hem de kullanışlı bir şeyKızlar ben bebeğime birşey yapmak istiyorum. El emeği. Yalnız benim örgü bilgim 0'a yakın hadi o kadar da haksızlık etmeyim kendime 10 üzerinden 2 falandır bilgimŞöyle basit örebileceğim çok detayı olmayan tek düze gidebilecek önerileriniz var mı dümdüz bir bebek örgü battanesiyesi fln olabilir :) bana yardımcı olur musunuz
Öyle mı canım bakayım hemen nasılmış teşekkürler :)Canım sana tavsiyem kadife bebek ipleri çıkmış, bebek battaniyesi için , ip o kadar yumuşak ki, dokusu falan çok güzel ,onunla haroşa örgü düz bir bebek battaniyesi yapabilirsin. Üzerine de keçe veya kumaş sevimli şekiller ekleyebilirsin. Bizim gördüğümüz modelde kenarlarından kurdele geçirilmişti ve çok şık duruyordu. Kayınvalidem örünce atarım fotoğrafını. Bence herkesin yapabileceği bir model. Hem de kullanışlı bir şey
Bak canım, bunlar benim gördüğüm modele benziyor özellikle sarı olan. Bir sürü renk var. Bizimki oğlan mavi aldık ama insanın aklı kalıyor hepsinde.Öyle mı canım bakayım hemen nasılmış teşekkürler :)
been uzuuun zamandir duzenli alisveris yaptigim.icin hangi birini sayyim kizsinematik isik kutusu aldm mesela. Bebek cantasini aldim. Daha onceden zibilyon tane telefon kilifi kulakliklar usb kablolari. Hoparlorler gecelikler kazaklar tisortler. Kiz kardesime birsuru kiyafet almistik ayakkabi falan. Bi sorun yasamadm hic
Kızlar ben bebeğime birşey yapmak istiyorum. El emeği. Yalnız benim örgü bilgim 0'a yakın hadi o kadar da haksızlık etmeyim kendime 10 üzerinden 2 falandır bilgimŞöyle basit örebileceğim çok detayı olmayan tek düze gidebilecek önerileriniz var mı dümdüz bir bebek örgü battanesiyesi fln olabilir :) bana yardımcı olur musunuz
Bir tane bile olsa oyuncak örmek istiyorum bende ama becerebilrimiyim bilmiyorum kaynanm yelek hırka battaniye falan ördü pek zevkim olmasada kendim istediğim gibi birseyi olsun istiyorum deniyicem ama onun ipi nasıl ip oluyor canım
Kızlar eminönünde hangi handa bebek kıyafetleri oluyordu nerelere gitmek lazım bugün gideceğim de :)
Aynen Nako en iyisiNako bebe yünleri var canım öyle al mutlaka yumuşak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?