- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Benim almayı düşündüğüm modelede bak istersen canım hafifliği güzel gibi yakindan bakmadim ama casual vista
https://www.e-bebek.com/mamajoo-elektronik-usb-tekli-gogus-pompasi-p-mmj-2841
https://www.babymall.com.tr/urun/mamajoo-elegant-ultra-gogus-pedi-60li-mmj-mmj2049
http://www.civilim.com/mamajoo-pp-anne-sutu-saklama-seti-4-x-150-ml-
Ben bu üçlüyu aldim ebebek indiriminden digerlerini başka siteden ekledim kaldirmislar ebebekten bulamadim sagmayi 199a biberon seti 40 göğüs pedi 13tl gibi birseydi yanlisim yoksa memnun kalırım insaAllah
Yakından incelemk en mantıklisi canım ben netten bakıp karar verdim ama birde yakından görmem gerek fikrim degisirmi bilmiyorum neyse zamanımız var nasılsa bulurz icimize sinen bir arabaGormustum canim sen yazdiktan sonra onuda inceledim sistem olarak chiccoyla ayni ama canli gidip gormedim henuz bilemedim ne yapsam
Aventin ikili göğüs kalkanini indirimde bulunca alicam kismetse canım pedden haric ilk zamanlarda onu kullanmak icin ama bilmiyorum belkide almam bende bunda kararsızim aslında yaram falan olursa alıyim diyorum belirsizim yani yorumlari iyi ama fiyatida iyiMamajoyuda cok oneren insan vardi gogus pedi icinde gogus kalkani al mutlaka yara olunca gogus pedi cok acitiyo dediler herkes bisi diyo anacim napcami sasirdim sudan cikmis balik gibi oluyorum bazen :))
Cok uygunmuş canım bende bi bakayımArkadaslar Kipa da
Prima premium care indirimde
108 tanesi 37.90a aldım bez başı 35 kuruş
Yuppppppppiiiiiiiii
Cok uygunmuş canım bende bi bakayım
Gerçi bizim eve yakın kipa yok eşime söylerim
Sut sagimindan sonra bide biberon derdim var benim fazlami irdeliyorum bilmiyorum ama avent ve dr browns arasinda karar veremiyorum tecrubeli annelerimiz destek lutfen
Hem bebegi tutup emzirip hemde sut sagimi biraz zor gibi.Yorumlarda zamandan tasarruf edildigini okudugum icin ikilisini tercih ettim bide ablamda yasadik bu durumu bi gogsu oburunden buyuk kaldi ikisindende ceksinde dengeli olsun dedim korktum
Aventin ikili göğüs kalkanini indirimde bulunca alicam kismetse canım pedden haric ilk zamanlarda onu kullanmak icin ama bilmiyorum belkide almam bende bunda kararsızim aslında yaram falan olursa alıyim diyorum belirsizim yani yorumlari iyi ama fiyatida iyi
Dr browns aldım kızımda da onu kullandım siye
Ama değeri de aynı indirimde hangisini bulursan al
Aynen canım aslında kesin karar verdigimiz şeyleri indirimi yakalayinca kacirmamak lazımOyle malesef ama uzun sureli kullanilcak bisi en azindan kullan at olmicak oyle teselli edelim kendimizi :)
Bi göğüs diğerinden küçük deyince üstüne alındım Benimde öyle Üstelik sağmama rağmen Bebek ememsi ile sağmak kesinlikle ayni şey değil. Emzirildiğindw neredeyse 2 katı süt çıkıyo.
Aynen canım aslında kesin karar verdigimiz şeyleri indirimi yakalayinca kacirmamak lazım
Deneme yanilma yapicaz galiba :)
Kızlar 2 soru
1. Telsiz gerekli mi
2. Buhar makinası gerekli mi
Ben direk gereksiz derdim ama bir arkadaş satıyor buhar makinası sıfır 150 tl telsiz az kullanılmis 100 tl
Bence olmazsa olmaz degil ama olursa isini kolaylastirir mi faydasini gorurmusun dersek evet gorursun heleki kis bebegi havayi nemlendirmesi icin buhar makinesi gayet guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?