- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 35
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
ıste bunun uc tekerleklılerını onerıyorlarmıs surmek acısından daha rahat mıs donmesı durması vs dıyorlarTravel demek 3 parça oluyor
Alt tekerlek kısmı Demir olan
İlk 6 ay kullanılacak ana kucağı Demir'in üstüne takılıyor
6 aydan sonra yine üst aparat
Bu bizim kızımda aldığımız kullanması zor dediğim travel sistem araba
dogru anlamısım kuzum sagolasın sımdı modelde karar vermek lazım son olarak :)))Tabii tabii o travel sistem yani 2 parçalı ve puseti arabaya ters takacaksin
Ama bebeto büyüdü artık puset kullanmiyorsun kilere kaldirdin:)
İşte o zaman bebek arabasının tutacağı tek yönlü çift yönlü değil. Bebek hep dışarı bakacak ki baksin zaten büyüdü artık dışarı baksin sikilir :)
dogru anlamısım kuzum sagolasın sımdı modelde karar vermek lazım son olarak :)Tabii tabii o travel sistem yani 2 parçalı ve puseti arabaya ters takacaksin
Ama bebeto büyüdü artık puset kullanmiyorsun kilere kaldirdin:)
İşte o zaman bebek arabasının tutacağı tek yönlü çift yönlü değil. Bebek hep dışarı bakacak ki baksin zaten büyüdü artık dışarı baksin sikilir :)
bızde ılk olacak kuzum yakınlada da gormedık heyecanlıyız o yuzden :))canim tek arabayi kullandiginda bebek sana dogru donuk olmuyo anakucagiyla kullandiginda sana donuk oluyo zaten ilk 7 8 ay anakucagiyla kullanilcagi icin sana donuk olmasi yeterli sonrasinda zaten gerek yok bence arabayi yigenimde kullanmistik tasli yollarda bile inanilmaz rahat bi kullanimi var on teker manevralarida cok guzel arabayi ayaginla bile kapatabiliyosun benim tek tercihim acikcasi :)
dogru anlamısım kuzum sagolasın sımdı modelde karar vermek lazım son olarak :)
bızde ılk olacak kuzum yakınlada da gormedık heyecanlıyız o yuzden :))
Öyle bir araba hiç kullanmadım canım bilmiyorum kullananlar önerdiyse vardır bildikleriıste bunun uc tekerleklılerını onerıyorlarmıs surmek acısından daha rahat mıs donmesı durması vs dıyorlar
Bazi yorumlarda cok duz olmayan yollarda uc tekerleklilerin yana devrilebildiginden yakinmislar canim sen de bi arastir istersenıste bunun uc tekerleklılerını onerıyorlarmıs surmek acısından daha rahat mıs donmesı durması vs dıyorlar
cok zor ısler anam bacım :)))Bazi yorumlarda cok duz olmayan yollarda uc tekerleklilerin yana devrilebildiginden yakinmislar canim sen de bi arastir istersen
Canım daha önce paylaşmış mıydın bilmiyorum ama link varsa atabilir misin? Benim de slinglere acayip bir merakım varBahsettiğim sling geldi Amazon'dan
Türkiye de satılanlarla pek alakası yok gerçekten arkadaşım överken bu kadar beklemiyordum.
Doğsa da taksak
Canım daha önce paylaşmış mıydın bilmiyorum ama link varsa atabilir misin? Benim de slinglere acayip bir merakım varanne kanguru gibi kesemde taşıyayım istiyorum
Defactodada var canım bende bir ona bir ona bakıyorum beğendiğim olursa almak icin esofmani defactodan pantolonu tunigi tişörtu lcwden almistmKızlar ben bugün ilk hamiş pantolonumu aldım, tayt ve beli lastikli rahat şeylerle idare ediyordum. Ama okula giderken ne giycem sorunsalını çözmem gerekiyordu. LCW ye yeni sezon pantolonlar gelmiş. Taşlı, yırtık, dar paça ne ararsan var.
Geçen Bursa da GeBe mağazasına gittim bu kadar model yoktu açıkçası , fiyatlar da uçuk. İyi ki o zaman almamışım. Bi bakın derim. Sizin bildiğiniz farklı mağazalar varsa yazın lütfen.
Bu güzelmiş canım, genelde baskılı anne tişörtü sevmem ama bunun fermuar esprisi güzel olmuş.http://www.defacto.com.tr/baskili-hamile-body-405145
Bu hoşuma gidiyor almak istiyorum karnim büyüdüğünde cok tatlis durur
Bu güzelmiş canım, genelde baskılı anne tişörtü sevmem ama bunun fermuar esprisi güzel olmuş.
Canım çok memnun olurum sorarsan :)Renk model aynı Amazon sitesinden aldı arkadaşım almak istaeswn site üzerinden kullanıcı adını falan sorarım.
Canım çok memnun olurum sorarsan :)
Canım çok memnun olurum sorarsan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?