- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #6.281
ohooo büyük alışverişleri bitirmişken ise bak ya
Ben bebek arabasını alıcam sanırım bununla böyle bir şey bekliyordum, Pendik geç açılırsa oraya da gelirim doğumdan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohooo büyük alışverişleri bitirmişken ise bak ya
Canım benim tahminim Aralık sonu ama o tarafa hiç gidemedik bakamadım dolayısıyla. Ocak ortası da olabilir :) şubata kalmaz ama ilan astıklarına görePendik ne zaman aciliyomus belli mi? Soyle bi 2 ay sonra fln acilsa diyorum kendi adima rahatlasak da oyun halisi, mama sandalyesi, donence fln hepsini birden aliversem :)
Pendik ne zaman aciliyomus belli mi? Soyle bi 2 ay sonra fln acilsa diyorum kendi adima rahatlasak da oyun halisi, mama sandalyesi, donence fln hepsini birden aliversem :)
http://www.hepsiburada.com/kanz-piyanolu-eglenceli-jimnastik-oyun-halisi-kirmizi-p-HBV0000048JUWBen piyanolu almak istiyorum ama bi yandanda sesine tahammul edebilirmiyim acaba diyorum :)
Park yatak ne almıştın canım ben iade ettim aldığımı da yeniden arayıştayımCanım dönence ben alacaktım ancak park yatak alınca onun üzerinde çok güzel müzikli titreşimli ışıklı dönencesi de olduğu için ekstra almadım. Ama alsaydım tiny love , chicco , fisher price in dönencelerine bayılmıştım onlardan alırdım. Dediğin gibi dönenceyi de istemezsen calistirmazsin. gece lambası vazifesi de görüyor müzik sesi de var projektörü de var sonuçta. Oyun halisini da 3. aya girmesini bekle derim genelde hediye olarak götürülen şeylerden biridir. Hediye gelme ihtimali çok fazla yani :) Gelmezse bir tanesini alırsın piyanolular gerçekten güzel :)
Park yatak ne almıştın canım ben iade ettim aldığımı da yeniden arayıştayım
http://www.hepsiburada.com/kanz-piyanolu-eglenceli-jimnastik-oyun-halisi-kirmizi-p-HBV0000048JUW
ben kardeşime bunu almıştım o çok memnundu ama şu an stokta görünmüyor.
Kızlar ben bebeğime Bi battaniye örmek istiyorum ama pek örgü bilmiyorum düz basit şeyleri biliyorum sadece. bana önerebileceğiniz örnekler var mı acaba
prego 8026 canım modeliPark yatak ne almıştın canım ben iade ettim aldığımı da yeniden arayıştayım
Efsane cuma indiriminde babycim markaninki 70 lirayami ne dusmustu guya sora 99 mu ne yaptilar gicik oldum almadim :)) sozzynin corap ve bilekliklerinden aldim cingirakli sanirim bi bakim onun sesine tahammul edebilcemmi ona gore bakicam :) ama cok sevimlilerrrrr
Zaten yok acele etmiyorum. 2-3 ay sikisik oluruz cunku dogum masraflari vs eklenince.Dediklerin şu an elzem değil nasılsa canım bekle bak ben öyle yapıyorum :)
Onlardan bana arkadaş almış çok güzel öyle çok sesli degil:)
Onun kendine anca yeten bi sesi var canım renkleri de süper tam bebeklik :)Efsane cuma indiriminde babycim markaninki 70 lirayami ne dusmustu guya sora 99 mu ne yaptilar gicik oldum almadim :)) sozzynin corap ve bilekliklerinden aldim cingirakli sanirim bi bakim onun sesine tahammul edebilcemmi ona gore bakicam :) ama cok sevimlilerrrrr
Teşekkür ederim canım Bi bakayımCanım kadife ipler var cok guzel yumusacik onlarla dumduzde orsen guzel olur kucuk kareler seklinde duz ters yapabilirsin youtube da bissuru videolar var ordan kendine uygun bisey bulabilirsin
aldığım 70*110 du şimdi 60*120 mi alsam diyorum birde aynı üründe sıkıntı çıkınca yine çıkar mı korkusu var.. Yine de tam elemedim açıkçasıCanım ozaman karar verip araştırıp almamismiydin yine aynisindan neden almayi dusunmuyorsun
Efsane cuma bana yaramadı ya ürün arızalı geldi..Efsane cuma indiriminde babycim markaninki 70 lirayami ne dusmustu guya sora 99 mu ne yaptilar gicik oldum almadim :)) sozzynin corap ve bilekliklerinden aldim cingirakli sanirim bi bakim onun sesine tahammul edebilcemmi ona gore bakicam :) ama cok sevimlilerrrrr
Onun kendine anca yeten bi sesi var canım renkleri de süper tam bebeklik :)
Bugün onu gördüm kumaşı falan güzel di sadece tek ürün kalmıştı teşhirde..prego 8026 canım modeli
Efsane cuma bana yaramadı ya ürün arızalı geldi..