- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 45
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #6.021
Nekonun kangurulari da slingleri de kullanici memnuniyeti acisindan sikintili olmayan urunlermis canim arastirdim. Yerli uretim oldugu icin fiyatlar da daha uygun. Wrap slingi 1 yasina kadar rahat kullanabiliyorsun. Bir de dokuma wrap slingler var onlar 3-4 yasina kadar kullanilabiliyormus zannedersem ama o yasa kadar cocugu onda tasiyabilen annenin alnindan operim diyorum :)İlk 3 ay ise dediğin gibi sling en iyisi neko wrap sonrasında kullanmıyor mu ? Slimgte aslında uzun süreli bir ürün diyebiliyorum
Tuniko gördüm çok tavsiye etmem benek ağırlığı ile aşağı salıyor neko wrap hakkında hiç bilgim yok int mutlaka kullanıcı yorumları vardır.
Sezaryenden dolayi belki hemen kullanmaya baslayamam ama hani en azindan ya o kadar para verdim kullanamadim diyebilecegim bir urun de degil. Deneme icin gayet ideal geldi bana
Evet canim tuniko orjinal garantili urunler satiyor mesela en azindan. Boba 4g de oldukca memnun kalinan kangurulardan nekodan da memnunlar ve tabi ki basi ergobaby cekiyor cunku 360 derece kullanabiliyorsun.Aynen oyle. Neredeyse en fazla yatirimimizi kanguruya yaptik diyebilirim. Etrafimizdan da bayagi yorum yapan oldu gereksizligiyle ilgili ama insaallah hayirli olur bizim icin, guzel ve rahatca kullaniriz. Ergonomik olsun, iyi olsun diye Boba 4g kanguru tercih ettik biz. Hepsiburada'da Efsane Cuma vesilesiyle 350 tl odedik ama simdi fiyatlari yine cikmis 450 civarlarina. Tuniko.com'da baska marka ergonomik kangurular da var. Mesela Neko daha uygun fiyatli, arkadasim kullaniyor, memnun, iyi marka diye duydum. Belki sitenin indirim vakti oluyordur, onlari kollamak gerek.
Kanguruyu gereksiz bulanlara sormak lazim hangi kanguruyu kullanmislar diye cunku kotu bi secim kendini zaten kullandirtmaz. Ha iyi secim yaparsin bebek kullanmak istemez o da ayri bi konu. Aslinda bi seyin gereksiz olup olmadigi cok degisken hem anneye hem bebege gore. Sen insallah memnun kalir uzun sure kullanirsin canim bence hic te gereksiz degil gule gule kullan