2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Evet bende çok beğenmiştim Güzel görünüyor ama benim Bi arkadaş almıştı memnun kalmamış bebeği sıkı sıkı sarmadığı için gevşiyor ve çocuğun kolları içinden çıkıyormuş bana da tavsiye etmedi
Demek ki sadece süs olarak güzel :)
 
Merhaba kızlar bez olayını ne yaptınız? çevremde prima ve molfiks kullanan var. sizler ne tercih etiniz sonradan değiştirmekte sanırım bebeklerde pişik vs yapabiliyormuş.
prima premium care aldim suan icin en iyisi o gibi bezlerin ama bebek ne der bu duruma bilmiyorum :)
 
Canım hastane verebilir de vermeyebilir de. Bizim evimiz hastaneye çok uzak. Ben de yanıma aldım. Doğum yapan arkadaşlarıma da danıştım zaten hazırlarken.
O an o stres içinde hiçbir şeyin eksik olmaması tabii ki çok güzel bir şey olur. Ama eksik olan olursa da kafamıza çok takmamıza gerek yok bence, Allah hepimize kolaylık versin, güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin, gerisi teferruat.
 
Günaydın arkadaşlar, merakımı mazur görün, neden illa biberon emzik vs stogu yapıyosunuz belki de hiç gerek olmayacak bi tane belki ilk doğduğunda süt gelene kadar lazım olacak... Setler çifter çifter emzikler..
ben kız olduğunu ogrenince bir biberon aldim bir emzik ..
biberon 150 ml lik hemde tutmali o benim 5 ayindan sonra işime yarayacak su içer meyve suyu icer ...
benim iki kizimda gazli bebek olarak büyümüştü nuk markasi önerdiler gaz yapmıyormuş..
internetten fiyatlara baktim setler daha uygundu ilk olarak küçük lazim olacak sonrasinda buyukde lazim olacak bende set olarak aldim minnak kuzuma inşallah kullanmak nasip olsun..
nasilsa hepside kullanılacak yeterince sütüm olmuyor benim beş ayda kızlarım emmeyi birakmisti sütüm olmadığı icin ..
 
X