- 30 Ocak 2017
- 359
- 515
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.101
Kızlar bu set nasıl sizce?
Canım ben de bundan aldım, kullananlar memnun ama mustela daha iyi diyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu set nasıl sizce?
Bana pahalı geldi sanki ayrı ayrı almak daha mantıklı sankiCanım ben de bundan aldım, kullananlar memnun ama mustela daha iyi diyorlar.
Bana pahalı geldi sanki ayrı ayrı almak daha mantıklı sanki
Canım az önce yazdım Carrefoursada Prima bezi 37.90 gidip aliyim mi bıktım araştırmaktanBen de her markanın her ürünü güzel olmayabilir diyecektim
O yüzden full almak bana mantikli gelmiyor
Aynen canım migrosta Johnson s baby şampuan artı yağ 12.50 onu da oğlana aliyim kaç yıldır kullanıyoruz memnunum :))Ben de her markanın her ürünü güzel olmayabilir diyecektim
O yüzden full almak bana mantikli gelmiyor
Canım az önce yazdım Carrefoursada Prima bezi 37.90 gidip aliyim mi bıktım araştırmaktan
yanlış anlamadıysam B Belkibiumut prima pampers diyo ikisi farklı sanırım :)1 numara ben de 37.90 a aldım canim güzel fiyat prima premium care
Evet canım pampers yazıyor nette gördüğüm kadarıyla ikisi farklı care daha pahalı ve daha güzel ama o yok sanki yarın gidip bakicam bu arada a101de aktif bebek 4 numara falan da baya indirimde bugün başlamışyanlış anlamadıysam B Belkibiumut prima pampers diyo ikisi farklı sanırım :)
Biz wewell aldık canım bana gorede gereksızdı ama babamız istedi havayı temızlıyormus falan filan satıcı kız ballı ballı anlatınca benımkıde aldı. ıyı gelır ıns sureklı calısmaz zaten ustunde nem gostergesı var dusunce acarız kısa surelıgıneoda nemlendirici ne aldınız kızla hangi marka. ben almayı düşünmüyordum ama bebekten önce bana lazım oldu. burnum tamamen tıkanıyor geceleri ama özellikle geceleri. marka önerir misiniz
Canım yeni gördüm mesajını , kusura Bakmahanımlar biriniz küçük prensli yeşeren kalem yaptırmıştınız
örneğini bir daha atabilir misiniz?
Sağol Cnm araştırayım bu markayı :)Biz wewell aldık canım bana gorede gereksızdı ama babamız istedi havayı temızlıyormus falan filan satıcı kız ballı ballı anlatınca benımkıde aldı. ıyı gelır ıns sureklı calısmaz zaten ustunde nem gostergesı var dusunce acarız kısa surelıgıne
Canım az önce yazdım Carrefoursada Prima bezi 37.90 gidip aliyim mi bıktım araştırmaktan
1 numara ben de 37.90 a aldım canim güzel fiyat prima premium care
önemli değil canımCanım yeni gördüm mesajını , kusura Bakma
canım çok güzelmiş kalemleri nerden aldın Bi de fiyatı NedirCanım yeni gördüm mesajını , kusura Bakma
canım çok güzelmiş kalemleri nerden aldın Bi de fiyatı Nedir
Çok güzel Bi fikirmiş canım ya çok beğendim :)Canım arkadaş detaylı yazar da tanesi 3 tl
İnstagramdan aldi:)
Canim ben elimde ki weewell marka nemlendiricimi satiyorum eger ikinci el dusunursen aklinda olsun. Hala ilan vericem insallah :)Sağol Cnm araştırayım bu markayı :)
tmm cnm aklımda olsun :)Canim ben elimde ki weewell marka nemlendiricimi satiyorum eger ikinci el dusunursen aklinda olsun. Hala ilan vericem insallah :)
Belki okumamissindir daha onceden diye yazayim dedim