- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.081
Ben dr brown aldim hic sevemedim yikamasi falan zulllCanim gaz yapmayan istiyosan dr brownun biberonuna bakmalisin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dr brown aldim hic sevemedim yikamasi falan zulllCanim gaz yapmayan istiyosan dr brownun biberonuna bakmalisin bence
Ben dr brown aldim hic sevemedim yikamasi falan zulll
Evet o zormus ama gaz konusunda da en iyisi oymusBen dr brown aldim hic sevemedim yikamasi falan zulll
Kizlar su 11.11 indirimi aliekspreste yanda yazanlar fiyatlar olacakmis pek bir olayi yok ......o zaman indirimin
Aynen o olacak :)Altta indirimli fiyat yaziyo o olmicakmi
Kac gundur saatlerce bakiyorum hala bitiremedim siteyi kafam karisti daha fenaAynen o olacak bu:)
Ana kucagini ben kızlarımda 3 ay kadar kullanabildim. Üç aydan sonra kendilerini aşağı kaydiriyorlar. Bi de 6. Ayda ek gıdaya gectigimde kullandım kısa bir süre. O yüzden ben ana kucağına çok para vermeyi düşünmüyorum. Hatta mümkünse birisinden bulmayı planlıyorum. Oto Koltuğu özelliği çok önemli benim için. Bi de koltuğun üstünde falan çok tehlikeli. Koltuktan ya da sandalyeden düşen bebekler duydum Allah korusun.özellikle tecrübeli anneler veya cevresinde tecrübe edinmiş kadinlar sizlerden fikir istiyorum. bu ev tipi ana kucakladı var ya yerden yüksekliği 50 cm fln yani yere çok yakın olanlardan bahsediyorum. titreşimli sallanabilir. sizce kullanışlı mıdır. pratik ve küçük ya hangi odaya gitsem elimde götürürüm gibi ama yere çok yakın nerdeyse sıfır gibi alıp koltuğun üstüne koysam tehlikeli mı olur ne dersiniz
Oto koltugu seklinde olanlardan aldim onlar daha kullanisliymis disari cikarkn doktora gotururken evde kullaniliyor senin bahsettigini anladim herkes cok kisa kullanildigini gerek olmadigini soyluyor.özellikle tecrübeli anneler veya cevresinde tecrübe edinmiş kadinlar sizlerden fikir istiyorum. bu ev tipi ana kucakladı var ya yerden yüksekliği 50 cm fln yani yere çok yakın olanlardan bahsediyorum. titreşimli sallanabilir. sizce kullanışlı mıdır. pratik ve küçük ya hangi odaya gitsem elimde götürürüm gibi ama yere çok yakın nerdeyse sıfır gibi alıp koltuğun üstüne koysam tehlikeli mı olur ne dersiniz
Ana kucagini ben kızlarımda 3 ay kadar kullanabildim. Üç aydan sonra kendilerini aşağı kaydiriyorlar. Bi de 6. Ayda ek gıdaya gectigimde kullandım kısa bir süre. O yüzden ben ana kucağına çok para vermeyi düşünmüyorum. Hatta mümkünse birisinden bulmayı planlıyorum. Oto Koltuğu özelliği çok önemli benim için. Bi de koltuğun üstünde falan çok tehlikeli. Koltuktan ya da sandalyeden düşen bebekler duydum Allah korusun.
Oto koltugu seklinde olanlardan aldim onlar daha kullanisliymis disari cikarkn doktora gotururken evde kullaniliyor senin bahsettigini anladim herkes cok kisa kullanildigini gerek olmadigini soyluyor.
oda nemlendirici ne aldınız kızla hangi marka. ben almayı düşünmüyordum ama bebekten önce bana lazım oldu. burnum tamamen tıkanıyor geceleri ama özellikle geceleri. marka önerir misiniz
oda nemlendirici ne aldınız kızla hangi marka. ben almayı düşünmüyordum ama bebekten önce bana lazım oldu. burnum tamamen tıkanıyor geceleri ama özellikle geceleri. marka önerir misiniz
cnn bizim merkezi ısıtma. ee bir yaniyor bir yanmiyor o yuzden ama bilemedim :/ben almadım almayacağım ıslak havlu koyacağım ama alsaydım weewell alırdım:)
Aaaaa gördüğüm en düşük fiyat:)) ben geçen hafta 232 ye aldım bile, tüh ya. Neyse alınmış oldu listeden çıktı:)Süt pompası alacaklariçin madela baya olumlu yorum almış Gitti Gidiyorda indirimi de var... Ben alıcam sanırım.
https://urun.gittigidiyor.com/emzir...ini-elektrikli-ve-pilli-sut-pompasi-307290154