- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.961
Resmini Bi gönderebilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmini Bi gönderebilir misin
Bende pamuklu bez aldım onları kare kestim etrafınida dikecem onu kullanacam en güzeli ya zaten sürekli altına yapıyor kusuyorKare kumaş bulduğum her şeyi sarabilirim ben de
Hastane çıkışını giydirecem onun battaniyesine ve normal kalın batanniyeye saracam kış soğukturŞimdi aklıma geldi hastane çıkışında bebeği battaniyeye mi saracaksınız? Yani çok uzun bir süre dışarıda kalmayacak ama ne aldınız çıkış için?
Canim hatmi cicegi tik kesio gebelige bi zarari olup olmadigini arastirip ic istersen
Aaaa çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin inşallah
Allah razı olsun canımÇok sağol canım, daha iyileri senin bebişinin olsun inşallah
Bende hatmi cicegini arastirmistim hamilelikte icilmiyoEvet canım dediler evde de vardı ama söktürücü ozelligi varmış cesaret edemeidm
İkeada vardı diye hatırlıyorum canımKizlar karyola kenarina asilan duzenleyicilerden aldiniz mi nerden bulabilirim by nihalcede gordum de biraz pahali ve kucuk geldi
Baktim canim cart bir yesil var pembe birde siyah begenmedim guzelde renkler kotu ege babies die bi instagram sayfasi var orda guzel buldum 65 tlİkeada vardı diye hatırlıyorum canım
Sen deyince baktım şimdi haklısın canım içine sindiyse alınabilir 65lik olan. Çok işe yarıyor diyor kullananlar elzem malzemeler tek yerde.Baktim canim cart bir yesil var pembe birde siyah begenmedim guzelde renkler kotu ege babies die bi instagram sayfasi var orda guzel buldum 65 tl
Nette yok bahsettiginiz indirim yok .acaba sadece magazada mi bana da hurc lazim.iş disinda evden cikmak o kadar zor geliyor ki evde bir suru iş var yapilacak ama benim gucum yok yarin yardimci geliyor temizlik var o gelmeden yapilcak isleri bike yapacak gucum yok.sizde benim gibi misiniz?yesa çok sevindim:)) ben bu indirimin olacağını bilmeden geçen hafta aldım hurçları:)) 2 tane senin aldığından iki tane de bir büyükboyunu almıştım:) tabii haliyle iki katı fiyata almış oldum:)) kargodan gelince de çok beğendim iki kat oldu ama iyi ki de almışım:)
Temizlikçi gelince bile evi temizliyoruz kadın milleti yaNette yok bahsettiginiz indirim yok .acaba sadece magazada mi bana da hurc lazim.iş disinda evden cikmak o kadar zor geliyor ki evde bir suru iş var yapilacak ama benim gucum yok yarin yardimci geliyor temizlik var o gelmeden yapilcak isleri bike yapacak gucum yok.sizde benim gibi misiniz?
Nette yok bahsettiginiz indirim yok .acaba sadece magazada mi bana da hurc lazim.iş disinda evden cikmak o kadar zor geliyor ki evde bir suru iş var yapilacak ama benim gucum yok yarin yardimci geliyor temizlik var o gelmeden yapilcak isleri bike yapacak gucum yok.sizde benim gibi misiniz?
Ev temizlemiyorum canim dolap icleri duzeltiyorum kirlileri yikayip kurutucuya atiyorum o bile zul.benim kizimda eşimde cok daginik yardimci bu isleri yapamio dolap icleri bende ne yazik ki ......Temizlikçi gelince bile evi temizliyoruz kadın milleti ya