- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.741
Niye herkese agresif cevap veriyorsun burayı gereceksen meşgul etme... Ya da 3 kremi karıştırıp mı sürücem gibi 10 defa aynı soruları sormaBen buradan da fikir almak istiyorum burcu84.yasak degil dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye herkese agresif cevap veriyorsun burayı gereceksen meşgul etme... Ya da 3 kremi karıştırıp mı sürücem gibi 10 defa aynı soruları sormaBen buradan da fikir almak istiyorum burcu84.yasak degil dimi?
Niye herkese agresif cevap veriyorsun burayı gereceksen meşgul etme... Ya da 3 kremi karıştırıp mı sürücem gibi 10 defa aynı soruları sorma
canim park yatak zaten nasil sigmadi icerde acsaydin ya yada benmi anlayamadim ne demek istedigini :)arkadaşlar hepinize günaydın
haftasonu e bebekten indirime giren casual trona bebek arabasını aldık indirime girmişti 1100 liraya düşmüş ben çok beğendim gayet hafif kullanışlı sadece yağmurluk örtüsü çıkmadı kutudan onu da sonra alırım diye düşündüm. yatak olarakda kraft calipso 70*120 park beşik aldık. yatak gayet kaliteli ama onca ölçüm boşa gitti tekerleklerden dolayı kapıdan sığmadı bir çoğunuz gibi bende içine yün yatak yaptıracağım sert olması için..
Canim onu ben gecen gun tecrube ettim.CAnım ya bende aslında cantamın rengını degıstırebılırmıyımkı acaba ne zaman aldım bılmıyorum fişide attımı eşim onuda bılmıyorum ama bıde fıslerdede detay yapmıyorlar zaten
canım dün gece e bebeğe bakarken 45e gördüm babyjem di hatta. çok uykum vardı yarın alırım dedim ama bugün yine 65 olmuş. Şu eğimli yataktan aldın değil mi?BlueSpace dün ben e bebekteydim.kiraz çekirdekli reflü yatağı 85 tl civarıydı.hatta ben alacaktım pembe rengi olmadığı için almadım.ordan çıktık başka mağazada aynısı sevi bebenin yatağını adam 70 tlye verdi.ordan aldım.
Pek güzelmiş güzel günlerde kullan canımKızlarrr onun arabası var güzelmi güzell
https://www.babymall.com.tr/urun/baby2go-volo-premium-bebek-arabasi-b2go-6030-mor
bu işide hallettik baska bırseyım kalmadı tek organızasyon şirketiyle gorusup oda süsleri ve fotocu ayarlamam kaldı
evet canım eğimli olandan aldım.sevi bebe markası.babyjeminkide vardı.ama benim aldığıma göre ebat olarak daha küçüktü.sanki görerek almak daha mantıklı gibi.canım dün gece e bebeğe bakarken 45e gördüm babyjem di hatta. çok uykum vardı yarın alırım dedim ama bugün yine 65 olmuş. Şu eğimli yataktan aldın değil mi?
Karyel 'den ben de geçen gün 2 tane set aldım çok hızlı kargo yaptılar ayrıca malzeme de güzeldiSelam kızlar,
bebişimize hastane çıkışı olarak bunu sipariş ettik.
http://www.hepsiburada.com/karyel-b...kisi-yenidogan-zibin-set-bk10-p-HBV000002WMAG
Fiyatı uygun geldi. Yorumlar da çok güzel, inşallah yorumlarda anlatıldığı gibi çıkar.
ay iyi bari sevindim canım malzemesi falan güzelmiş bayaKaryel 'den ben de geçen gün 2 tane set aldım çok hızlı kargo yaptılar ayrıca malzeme de güzeldi
Yatagi var derken canim ful takim diilmi ki icinde uyku seti falan var dedi adam. Sadece cibinlik istemedim benÇok iyiymiş benim de 2 kapılı ama yatağı da var içinde
Arkadaslar karsilikli konusmalara cevap vermeyin ki bu durum uzamasin kimse gerilmesin guzel guzel alisverisimize bakalim hep beraberNiye herkese agresif cevap veriyorsun burayı gereceksen meşgul etme... Ya da 3 kremi karıştırıp mı sürücem gibi 10 defa aynı soruları sorma
Dolap alacağım canım. Şimdilik çalışma odasında duracak yaza doğru o odayı çocuk odası yapma niyetim var.Bebek odası yapmayıp sadece beşik alacak olanlara bir sorum var kızlar.
Bebeğin kıyafetlerini, eşyalarını nereye koymayı düşünüyorsunuz? Kendi dolabınızda falan yer mi açacaksınız yoksa dolap, şifonyer vs mi alacaksınız?
Yo benim uyku seti yok içinde. orası baya iyiymiş o zaman sadece uyku seti 350 tl burda ayrı satılıyo o daYatagi var derken canim ful takim diilmi ki icinde uyku seti falan var dedi adam. Sadece cibinlik istemedim ben