- 24 Mayıs 2017
- 7.488
- 14.684
- 248
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.401
Valla benm aldigim bebek kiyafetleri cok kaliteli geldi kumasi falan cok ucuza geldi. Sen yine de bi goz at
Ben alışveriş formumdan düşmüşüm hiç cazip gelmiyor gerçi en son dün D&R alışveriş yaptım ama hamilelikten kıyafet fakan almıyoru artık bi ara günde 3/4 kargo geliyordu
Valla benm aldigim bebek kiyafetleri cok kaliteli geldi kumasi falan cok ucuza geldi. Sen yine de bi goz at
Evet bak ayakkabi da mantikliBebek kıyafeti almam canım ancak 1 yaşa falandün bahsetmiştim kuzenimin oğlu var ne alırsa ondan alıyorum benim doğal alışveriş merkezim ama AliExpress ten ıvır zıvır almayı seviyorum kızıma bot alırım belki bak ayakkabıları güzel çıkıyor genelde
Gunaydin kizlar. Aliexpressten bi satici bana mesaj atmis. 11.11 indirimine iyi hazirlan diekasim 11 e hazirlayin kendinizi deli gibi alisveris yapacüüük
Nasi heyecanlandin dimiOOOOOOOOOOOOO YEEEEAHHHHHHHHHHHHHHHHH
:)
Orası öyle de ilk olunca heveste ediyorum bir yandan işte bu kararsızlık yokmu ahh Allahtan arabaya karar verdimde birde onla ugrasmiyormKuzende varken neden alacaksın ?
Benim kuzenin 2 yaşında oğlu var geçen alışveriş yapmaya gittik mont aldı al al diyorum bizimki de giyer.
Küvetini çoğu eşyasını aldım geldim onun sayesinde oğluma kıyafet almadım desem yeridir.
Doğumdan sonra ameliyat oldu 5 ay annesinde kaldı evdeki hiç gir kıyafetini giydiremedi hoş giydirse de alırdım ama hepsi etiketli koca bir hurç kıyafeti aldım ondan
Orası öyle de ilk olunca heveste ediyorum bir yandan işte bu kararsızlık yokmu ahh Allahtan arabaya karar verdimde birde onla ugrasmiyorm
Tüh ya link acılmadı Kendım yazıp bakayım sagol canımBizim aldığımız sitelerde yok artık
http://cekirdekaile0506.kadinlarkulubu.com/2015/07/joie-bebek-arabas.html?m=1 Bu bizimki
Brisk xl e bebeğe baktım muadili ürün
canım sanırım benim aldığım yeşil paket. Ne diye şikayetler olmuşki?Hangisinden aldin acaba premium care beyazmi yesilmi yesil paket hakkinda bissuru sikayet okudum cok kafam karisti
Modelim belli canım daha almadım casual vista alicam hastaneye yakın yer varya alt gecitte ordan annemle baktk bir yerde karar verdm son zamanlar babamla gidince özel arabayla o zaman alicamaldın mı arabayı modele mi karar verdin alacaksın ??
Modelim belli canım daha almadım casual vista alicam hastaneye yakın yer varya alt gecitte ordan annemle baktk bir yerde karar verdm son zamanlar babamla gidince özel arabayla o zaman alicam
Adını şey edemedim birden canım yaSaraçhane evet canım orada epey uygun oluyor
kizlar yun cok saglikli bisey dogal kimyasal degilayyy bizimkilerin de yün demeleri muhtemel en iyisi onlara çaktırmadan alayım:) biraz daha büyüyünce yün kullanırım belki
canım sanırım benim aldığım yeşil paket. Ne diye şikayetler olmuşki?
kızlar kafam karıstı benım ya sankı herseyı halletmısım gıbı :) sımdı doguma gelenlere mınık hedıye olacak magnettır kokulu tastır e bıde mevlıde ayrı mı olacak sızler nasıl dsunuyorsunuz
Bi model bulmustun sen o gayet guzeldi vazmigectin ondanBu beşik işi beni cildirticak artık birsey olsada elimde kafamdan atsam kuzenimden alicaktm o iptal oluyor gibi annem bir model begendi oda cok büyük hayal gibi duruyor pahalı birseyde istemiyorum esim gelene kadar idare etsin yeter diye bilmiyorum nolcak esimde kuzenimden alma fikrinden uzaklasti kendimiz alıriz diyor annem farklı o farklı seyler söylüyor kendim alicam birsey kurtulucam artık
Canım biz ayrı yerde yaşıyoruz . Benim ailem başka şehirde , eşimin ailesi başka şehirde . Mevlüdü annem kendi evinde okutmak istiyor , belki eşimin annesi de kendi evinde okutmak ister annemi kıskanıp :) O yüzden ben Mevlüde bir şey hazırlamayacağım . Annem ya da kaynanam kendi misafirlerine ne yapmak isterse yapsınlar . Ben kendi evime gelen eş , dost , arkadaşa yeşeren kalem aldım bir de Doğuma yakın hacı Şerif ten isimli çikolata ve lokum siparişi vereceğim yeter bencekızlar kafam karıstı benım ya sankı herseyı halletmısım gıbı :) sımdı doguma gelenlere mınık hedıye olacak magnettır kokulu tastır e bıde mevlıde ayrı mı olacak sızler nasıl dsunuyorsunuz
bunların bırde tıtresımlılerı olyormuıs ya gaza kolık e ıyı gelıyormus benım de aklımı karıstırdı o model:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?