- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.321
Annen dediyse vardır bir bildiği canım sende yaşayıp görmüş olucaksin ki anne olunca anneni anlarsın dedikleride tamamen doğruymus şimdiden anlamaya başladımben unutmuşum anneliği ya
çoğu şeyde acaba lazım olur mu diyorum. sanki olur mu olmaz mı bilmiyorum
annemde annelik bisiklete binmek gibi kucağına alınca başlarsın yeniden diyor ne alakaysa
Annen dediyse vardır bir bildiği canım sende yaşayıp görmüş olucaksin ki anne olunca anneni anlarsın dedikleride tamamen doğruymus şimdiden anlamaya başladım
Yanında hevesli kiskanicak bile olsa yardımcı olucak bir prenses var annesi sanslisin benceevet canım doğunca hatırlarım herhalde nasıl bakılacağını falan
Merhaba arkadaşlar nasılsınız hamilelik Nasıl gidiyor inşallah her şey yolundadır. Uzun süredir giremiyordum Büyük arayışlar sonucunda nihayet sayfayı buldum :) alışveriş yapmaya başlamaya karar verdim baby max park yatak Hakkı'nda bilgisi olan var mı acaba
Yanında hevesli kiskanicak bile olsa yardımcı olucak bir prenses var annesi sanslisin bence
TeşekkürlerHoşgeldin canım seni park yataktan sorumlu bakanımızyesa aktaralım
kızım zaten vallahi benden hevesli doğsun ben bakacağım diyor
tabi doğunca ne yapar bilmiyorum
Canım geç döllenme erken döllenme olaylarından dolayi arti 1 hafta eksi 1 hafta oynayabiliyorr
Sıkıntı degil yani:)
Doktor ultrasona göre söyledi
Ama uygulamalar her zaman son adet tarihini baz alır
son adet tarihin ne canım.E ben bugun nekadarligim yani:)6bucuk haftalik dedigine gore?6+5 degilmiyim bugun?
Merhaba arkadaşlar nasılsınız hamilelik Nasıl gidiyor inşallah her şey yolundadır. Uzun süredir giremiyordum Büyük arayışlar sonucunda nihayet sayfayı buldum :) alışveriş yapmaya başlamaya karar verdim baby max park yatak Hakkı'nda bilgisi olan var mı acaba
E ben bugun nekadarligim yani:)6bucuk haftalik dedigine gore?6+5 degilmiyim bugun?
son adet tarihine göre 6 haftalıksın tam. 42 gün önce adet olmuşsun 42/7den 6 haftalık. 6,5 haftalık dediğinde buçuk yarım hafta demek o da tam olarak 3,5 gün yapar. Yani 6+3 ya da 6+4 demek istemiştir doktorun. Ama sat takip edildiği için 6 haftalıksın benceE ben bugun nekadarligim yani:)6bucuk haftalik dedigine gore?6+5 degilmiyim bugun?
Illaki kiskanir ama sen dengelersin eminimki beraber büyümüş olur oglusun bu kadar hevesliyse çokta güzel ablalik yaparHoşgeldin canım seni park yataktan sorumlu bakanımızyesa aktaralım
kızım zaten vallahi benden hevesli doğsun ben bakacağım diyor
tabi doğunca ne yapar bilmiyorum
Illaki kiskanir ama sen dengelersin eminimki beraber büyümüş olur oglusun bu kadar hevesliyse çokta güzel ablalik yapar
Uzucegini sanmıyorum canım bilinclisin sonuçta durumun farkindasin esinle beraber ustesinden gelirsiniz zaten bu kadar hevesliyse daha kolay olucaktir bence sonuçta istekliinşallah canım yalan yok ikisinin arasında kalmaktan en çokta kızımı üzmekten çok korkuyorum.
çok fala anaç ruhlu bir çocuk "kardeş" şuanda onun dünyasının büyük kısmını kaplıyor hayatımızdaki her şey
* kardeşi kadar , * kardeşi gelmeden önce/sonra , * kardeşi doğunca falan.
böyle ikisini aynı kare içinde görmek için çok sabırsızlanıyorum
Tamam canım ben en iyisi burayı takip ediyimde sık sık zaten ne indirim olursa söylüyorsunuzhangisi için canım? Islak havluyu diyosan bi migrosta yoktu ama başka birinde denk geldi bize. Bir arkadaşım demişti onu da migrosta ara ara indirime girer en uygun orada gördüm diye. Civilde de indirime girdiğinde baya uygun oluyormuş.
Trendyolu diyosan orada hep indirime giriyor diğer saydığım ürünler
Bezi ne zaman nerden aldın1 numara 126 tane 2 numara 120 tane yani toplam 366 tane bez oldu :)
1 hafta önce aldım hala kampanyası var ama dediğim gibi elit üye olmuşum o yüzden 2. Ür0nde %25 indirim vardı öyle bu fiyata denk geldi.Bezi ne zaman nerden aldın
Elit üye ne kız hangi site bakiyim ben alanaa kadar bütün indirimler bitecek sanırım1 hafta önce aldım hala kampanyası var ama dediğim gibi elit üye olmuşum o yüzden 2. Ür0nde %25 indirim vardı öyle bu fiyata denk geldi.
Elit üye ne kız hangi site bakiyim ben alanaa kadar bütün indirimler bitecek sanırımeşim boşver ya marketten alırız bir bez değil mi sonuçta diyor ama pahalı ya markete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?