- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.061
Az önce yüzümü unibaby yenidogan köpükle yikadim denemek icin gözlerimi yaktı icime sinmedi yani eledim bu şampuani yine girdim karasizliklar içine
ben unibaby alacağım hipp de iyiymiş ama unibaby kadar ulaşılabilir değil. fiyatına göre de unibaby daha karlı sanırım
Unibaby nin krndi sitesinde de yeni dogan kopuk sampuanda goz yakmaz die bi ibare yokSelifor unibabynin gozunu yaktigini soyledi
ben unibaby alacağım hipp de iyiymiş ama unibaby kadar ulaşılabilir değil. fiyatına göre de unibaby daha karlı sanırım
Selifor unibabynin gozunu yaktigini soyledi
Unibaby nin krndi sitesinde de yeni dogan kopuk sampuanda goz yakmaz die bi ibare yok
Meltem kaya canım senin Paylaştığın tabloya Göre göz yakmayan yok o zaman
İki tane için eksi demiş yani göz yakmiyor demiş ama sonrasında da göz yakmama süresi başlığının altına 10 dk dan çok demiş. 15. Dk da göz yakmaya başlıyor mu yani :)
Kafalar yandi. Sen almamismiydin kiz unibaby. Bi denesene sende. Bak bakalim kacinci dakka yakioMeltem kaya canım senin Paylaştığın tabloya Göre göz yakmayan yok o zaman
İki tane için eksi demiş yani göz yakmiyor demiş ama sonrasında da göz yakmama süresi başlığının altına 10 dk dan çok demiş. 15. Dk da göz yakmaya başlıyor mu yani :)
Dugmeli ayarli lastikli falan diilse olmayabilit. Cunku asil kilolari bundan sonra alicaz. 5 kilo alsan giremezsin icine. Bence degistirMerhaba hanımlar
Ben bugün çok çok yorulmama rağmen alış verisi mi bitirdim sayılır ufak tefek şeyler dışında
Ya ben hastane için pijama takımı aldım ama o kadar yorgundum ki denemedim eve gelince bir giyeyim dedim tam gibi oldu yani 3, 4 Kilo daha alsam sıkıntı olmaz gibi
Ama çok arada kaldım bir beden büyüğü de çok büyük olur
Sizce doğum yapınca olur mu
Yoksa dar mi olur
Kafalar yandi. Sen almamismiydin kiz unibaby. Bi denesene sende. Bak bakalim kacinci dakka yakio
Ay canimsin hadi beklioruzValla hastalıktan oluyorum ama yine de merak ettim dk tutup deneyecegim :)
Canım bence su an üstüne oluyorsa sıkıntı yok. Bende bugün pijama denemeye gittim her ne kadar beğenip alamasam da. Ordaki bayanın bana dediği biz sizin aylarınızda üstünüze olanı almanızı tavsiye ediyoruz çünkü doğumdan sonra şimdiki haliniz de oluyorsunuz genelde dedi. Yani bu ayında üzerin e olan pijama takımını alman mantıklı olmuş dediğine göre güle güle giy inşallahMerhaba hanımlar
Ben bugün çok çok yorulmama rağmen alış verisi mi bitirdim sayılır ufak tefek şeyler dışında
Ya ben hastane için pijama takımı aldım ama o kadar yorgundum ki denemedim eve gelince bir giyeyim dedim tam gibi oldu yani 3, 4 Kilo daha alsam sıkıntı olmaz gibi
Ama çok arada kaldım bir beden büyüğü de çok büyük olur
Sizce doğum yapınca olur mu
Yoksa dar mi olur
Ay canimsin hadi beklioruz
Dimi niye bekletelimAyyyy valla yaptım yaaaa
Şimdi aynanın.önüne geçtim
Elime köpüğü sıktım
Kronometre baslattim
Tüm yüzüme gözüme sürdum sürerken doğal olarak gözüm kapalıydi sonra gözümü açtım öyle bekledim
Tam 2 dk bekledim yanma yok sıkıldım yikadim
Zaten bebeğin yuzünde de niye 2 dk bekleyelim :)
Düğmeli canım yaa altta lastikli ama bir beden büyüğü de çok büyük olur valla arada kaldimDugmeli ayarli lastikli falan diilse olmayabilit. Cunku asil kilolari bundan sonra alicaz. 5 kilo alsan giremezsin icine. Bence degistir
Düğmeli canım yaa altta lastikli ama bir beden büyüğü de çok büyük olur valla arada kaldim
Canım bence su an üstüne oluyorsa sıkıntı yok. Bende bugün pijama denemeye gittim her ne kadar beğenip alamasam da. Ordaki bayanın bana dediği biz sizin aylarınızda üstünüze olanı almanızı tavsiye ediyoruz çünkü doğumdan sonra şimdiki haliniz de oluyorsunuz genelde dedi. Yani bu ayında üzerin e olan pijama takımını alman mantıklı olmuş dediğine göre güle güle giy inşallah
Ya orada çalışanlarda birsey demediCanım doğum yaptıktan sonra giyeceksin değil mi o zaman değiştirme karnın biraz inecek
Ama mesela hastaneye gittiniz sanci cekiyorsun diyelim o ara giymek istersen 1 beden buyugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?