- 24 Mayıs 2017
- 7.488
- 14.684
- 248
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.021
Hahayt deseydin. Abartmis iyiceOktivus Canım cogumu aynı olur ya ben almis olsam eminim benimkide ayni seyi söylerdi simdi bana diyorki artık ne lazimsa bana tek tek yazicaksin ben gereklimi soylicem ona göre alicaksin diyor ahh bu erkekler
Butik kapandi canim ama nette foto bulursam atiyim sen su evde kullanilan titresimli bisey bakiosun galiba benim.aldigim travel setlerde olan evde de arabada da kullanabildigin ana kucagiLink var mi canim atabilir misin bende istiyorum karar veremedim salonda mutfakta yanımda otursun diye
Bunu diyicegini tahmin etmistm canım esimde o yüzden diyor zatenHahayt deseydin. Abartmis iyicegerci sende baya abarttin alisveris isini
Havuzlu handa en alt kattan aldım canım sanırım bebe ceyiz sarayi orasi sirf canta vardi magazada boyutu gayet güzel icine bir sürü şey sigdirdim su pahalı skiphop cantalar varya onlarin cakmasiymis lullaby yazıyor markası memnun kaldım suan icin iyiki almisim diyorum renk secenekleride guzeldi ama ben siyah tercih ettim
Haha bi arkadas vardi burda kimdi hatirlayamadm. kocasi o parayi bana versen ben daha cesitli sallarim cocugu demisti. Benmkide onun kankasi istealiexpresten islak mendil kutusu aldim. Ne gerek vatdi islak mendiller zaten posetin icinde satilmiyo mu dio bana
aiexpressten alışveriş yapan arkadaşlar ürünü iade etmek isterseniz edebiliyor musunuz mesela bedeni olmadı ?
http://www.lullaby.com.tr/index.php?route=product/product&path=59_61&product_id=103Bugün gittik ama kendi kendime dedim ki burada olmaz böyle çanta deyip çıktım.bir daha gittiğimde bakarım zahmet olmazsa resmini atar mısın yine instahram da görmüştüm ona benziyor sanki en alt katta bi akrabamız var ona aldırırım olmadı. Gidemezsen falan
ıslak mendil kutusu nasıl ? Rossman da görmüştüm bende almadım çok pişman oldum.
Sağol cnm lohusa takımlarına baktım da bir tane hoşuma giden buldum beden ölçüleri yazmıyor olmazsa iade edebiliyor muyum diye tereddüt ettim teşekkürler :)İade merkezli seçersen iade edebilirsin ama hiç öyle riske girmedim ben olmayan hiç olmadı gerçi abd boyuna göre , cm falan da yazıyorlar hep öyle aldımm
Islak mendil kutusu sahane bisi cok tatli. Smdi uyku arasinda yaziorum aslinda dun foti da eklemistim sari beyaz pandali bisiBugün gittik ama kendi kendime dedim ki burada olmaz böyle çanta deyip çıktım.bir daha gittiğimde bakarım zahmet olmazsa resmini atar mısın yine instahram da görmüştüm ona benziyor sanki en alt katta bi akrabamız var ona aldırırım olmadı. Gidemezsen falan
ıslak mendil kutusu nasıl ? Rossman da görmüştüm bende almadım çok pişman oldum.
Hic iade etmedm vallla. Linkini bi versene pijamaninaiexpressten alışveriş yapan arkadaşlar ürünü iade etmek isterseniz edebiliyor musunuz mesela bedeni olmadı ?
http://www.lullaby.com.tr/index.php?route=product/product&path=59_61&product_id=103
Bu çanta canım daha net olsun diye link paylastm fotodan anlasilmaz güzel renkleri vardı mor tonu cok hosuma gitti ama siyah herseyle uyar mantigiyla o yönde secim yaptım 110a aldim sen tanidik olduğu icin daha uyguna alirsn bence güzel bir canta ama orda su pahalı marka okiedog mu ne varya onlardada aklım kalmadi değil gereksiz pahalı olmasa ondan alırdım
Sağol cnm lohusa takımlarına baktım da bir tane hoşuma giden buldum beden ölçüleri yazmıyor olmazsa iade edebiliyor muyum diye tereddüt ettim teşekkürler :)
Canım ben uygulamadan takip ediyorum da link veremiyorum moda analık pijama yazınca 3. çıkan bende :)Islak mendil kutusu sahane bisi cok tatli. Smdi uyku arasinda yaziorum aslinda dun foti da eklemistim sari beyaz pandali bisi
Hic iade etmedm vallla. Linkini bi versene pijamanin
Aliexpres durmak bilmiyorduEki Görüntüle 2057701
Canim bak buanladım canım normal bedenin neyse satıcıya yaz oradan da yardımcı olurlar sana ben bazen öyle yapıyorum:
Oktivus ben geçmiş yorumlarından bakar bulurum o zaman canım
Canim bak bu
Kayseride kosk mahallesinde
Ahhyaaaa nasıl ozledim böyle deyince canım sosyete audilere jiplere binip günden çıkmış yarım esarplı "ha bi tane şundan gııığğ" teyzeleri bile ozledim
Ankaranin sosyetesiyle kayserininki bir olur mu kizAhhyaaaa nasıl ozledim böyle deyince canım sosyete audilere jiplere binip günden çıkmış yarım esarplı "ha bi tane şundan gııığğ" teyzeleri bile ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?