- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.521
hanımlar yatak işini ne yaptınız ben kraftın calipso elitini düşündüm ama yatakta neye dikkat edeceğim bilemedim
canım bizde baktık ama siyahını beğendik bebek için biraz kötü mü olur diye düşünmedik değilBenim park yatagim kraft calipso Elite :)
İçine annem heveslendi yatak yapacak eski usul. Ben de bi şey demedim yapsın :) olmadı rahat edemedi park yatagin içine yatak alırım :)
benim ki erkek ama belki alternatif renkleri vardır diye düşünmüştüm canımbende hamileligimin basindan beri bu tarz ariyodum.nereye sorsam yoktu.bende cok begendim acikcasi :))senin bebiste kizsa cokda guzel olur.
Ben sorucaktim mavisi falan var mi acababenim ki erkek ama belki alternatif renkleri vardır diye düşünmüştüm canım
ben bugun oglende is yerime yakin awmye ugrayip bakacagim.yazarim sanaBen sorucaktim mavisi falan var mi acaba
canım bizde baktık ama siyahını beğendik bebek için biraz kötü mü olur diye düşünmedik değil
benim annemde yatak yapacak içine aslında yün yapacakları için sıcak tutar bebelerimizi
sen hazır yatak almayacak mısın içine
bende calipso elit aldım canım. Renk seçeneği pek yok. Siyah kırmızı ve gri varmış. Kırmızıyı ben pek sevmem birde 2. Bebişi de düşündüğümüzden siyah aldık :) içine yatakta alıcaz ama 70e 120 ölçüde yatak yoktu artık denk getirince alırız dedik. Nevresim takımını renkli bişeyler alıcam artık öyle renklendiririz dedik. Bu arada e bebekte indirimdeydi almayı düşünüyorsan incele bencehanımlar yatak işini ne yaptınız ben kraftın calipso elitini düşündüm ama yatakta neye dikkat edeceğim bilemedim
Güle gule saglikla oynar insaAllah canım bende begendim birkac tane ama almak icin erken diye sey etmedim senin çek olunca iyi denk gelmiş ama yılbaşı zamanı indirimler falan oluyor ya o zaman güzel birsey yakalarsam bakarsam aldığın modeli incelicem şimdiCanım. Önce bi tane aldım eve geldim bi açtım 70e 70 bile tam değil pek küçük geldi
Sonra götürdüm mutlu ciftlik oyun halisi aldım kenarları katlanıyor açıldığında 60a 120 daha iyi geldi :)
Güle gule saglikla oynar insaAllah canım bende begendim birkac tane ama almak icin erken diye sey etmedim senin çek olunca iyi denk gelmiş ama yılbaşı zamanı indirimler falan oluyor ya o zaman güzel birsey yakalarsam bakarsam aldığın modeli incelicem şimdi
canım biz direk siyah aldık valla
yün yatak olduktan sonra hazır gerek yok. baktık ihtiyaç sonrasında alırız.
resmen birebir aynı süreç yatak seçimi rengi annenin yatak yapması :)
Aynen canım etrafı farketmeye başlayınca falan ancabence de canım acelesi yok. üzerinde doğumdan itibaren diyor da 1 aylık bebek oyuncağı ne bilsin :) 3 aydan itibaren oynar gibime geliyor inşallah sever bakalım:)
dün e bebekteydim canım orada beğendik zatenbende calipso elit aldım canım. Renk seçeneği pek yok. Siyah kırmızı ve gri varmış. Kırmızıyı ben pek sevmem birde 2. Bebişi de düşündüğümüzden siyah aldık :) içine yatakta alıcaz ama 70e 120 ölçüde yatak yoktu artık denk getirince alırız dedik. Nevresim takımını renkli bişeyler alıcam artık öyle renklendiririz dedik. Bu arada e bebekte indirimdeydi almayı düşünüyorsan incele bence
kısmet
bebeğinin cinsiyeti neydi canım senin
erkek canım o da tuttu :)
Rabbim ömürlerini uzun, bahtlarınız açık eylesin tüm bebişlerin
bizleride önlerinden hiç eksik etmesin
Banneri bitirmis sayfaya koymus cok begendim benEvet canım sadece yeşeren kalem yaptırdık Doğumda dağıtmak için . Ama şans kartları çok aklımda kaldı belki mevlüte yaptırırım diye düşündüm .
Banneri bitirmis sayfaya koymus cok begendim ben
Canım onu bende sordum tek çeşit olsun diye ama karışık gönderiyoruz çiçekleri dediler .Fiyatlar iyiymiş kuzum, ama baktm renkli çiçekler çıkıyor, tek renk sipariş edebiliyor muyuz yoksa şansımıza hangi renk çıkarsa mı oluyor biliyor musun sen? Gerçi kadınla da konuşucam ama azıcık daha vakit geçsin istiyorum..
bu sefer oldu galibaBanneri bitirmis sayfaya koymus cok begendim ben
Sayfasinda gorup utku cem.ne guzel.isimmis die dusunmustumbu sefer oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?