- 11 Şubat 2017
- 642
- 945
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.541
İnstagramda kapı süsü beğendim bir sayfada sipariş verecektim ama 25 aralıkta kargolayacakmış o zamana kadar doğurmazsam neden olmasın dedim bende yaptıracakmısınız kapı süsü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimsin sen yaaaa.....Sayfasinda gorup utku cem.ne guzel.isimmis die dusunmustum meger yegenimizin adiymis
Keçe yaptiracaksan kübratasarima bak canim 20 günde teslim ediyor 250 tl istenen kapi susune 90 tlye yaparim dedi bana isi de cok guzelİnstagramda kapı süsü beğendim bir sayfada sipariş verecektim ama 25 aralıkta kargolayacakmış o zamana kadar doğurmazsam neden olmasın dedim bende yaptıracakmısınız kapı süsü?
Canimsin sen yaaaa.....
bu sefer oldu galiba
İnstagramda kapı süsü beğendim bir sayfada sipariş verecektim ama 25 aralıkta kargolayacakmış o zamana kadar doğurmazsam neden olmasın dedim bende yaptıracakmısınız kapı süsü?
Ben memorial kayseride konustum bu olayi. Paket dahilinde alabilirsiniz dediler. Ya vip paket almaliymisim yada olmazmis. Bana sacma geldi. Standart dogum 3000 vip dogum 4700 dediler. Dedim heralde cocugu altina kaplayip vericeklerBannerınız çok tatlış olmuş canım, sayfada da görmüştüm..
Ben aslında kendim yapmak istiyorum (pinterestte çok güzel kapı süsleri var onlardan birini yaparım diye düşünüyorum). Ama hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firması var, oda süslemesi için onlarla anlaşacağım, eğer beğendiğim gibi bir kapı süsü alternatifi sunarlarsa onlara da yaptıracağım..Aslında zaten hastane dışarıdan süsleme kabul etmiyor da, bakalım tam detaylı konuşmak lazım bir..
tamam canım teşekkürler bakayım hemen.Keçe yaptiracaksan kübratasarima bak canim 20 günde teslim ediyor 250 tl istenen kapi susune 90 tlye yaparim dedi bana isi de cok guzel
bende kendimmi yapsam dedim ama becerebilirmiyim bilemedim. Severim uğraşmayı böyle şeylerle. Olmadı evde odasının kapısına asarım artık :)Bannerınız çok tatlış olmuş canım, sayfada da görmüştüm..
Ben aslında kendim yapmak istiyorum (pinterestte çok güzel kapı süsleri var onlardan birini yaparım diye düşünüyorum). Ama hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firması var, oda süslemesi için onlarla anlaşacağım, eğer beğendiğim gibi bir kapı süsü alternatifi sunarlarsa onlara da yaptıracağım..Aslında zaten hastane dışarıdan süsleme kabul etmiyor da, bakalım tam detaylı konuşmak lazım bir..
Ben memorial kayseride konustum bu olayi. Paket dahilinde alabilirsiniz dediler. Ya vip paket almaliymisim yada olmazmis. Bana sacma geldi. Standart dogum 3000 vip dogum 4700 dediler. Dedim heralde cocugu altina kaplayip vericekler
tamam canım teşekkürler bakayım hemen.
bende kendimmi yapsam dedim ama becerebilirmiyim bilemedim. Severim uğraşmayı böyle şeylerle. Olmadı evde odasının kapısına asarım artık :)
keçeyle yapılanlar çok hoşuma gidiyor benim de. Biraz daha araştırayım bakalımBecerirsin canım zor bir şey değil.. Özellikle pleksi aynalılar çok basit, aynayı hazır alıyorsun zaten, üzerine çiçek kurdele filan tamam işte..
Bak bu eklediklerim çok kolay mesela yapması..
Eki Görüntüle 2055080 Eki Görüntüle 2055081 Eki Görüntüle 2055082 Eki Görüntüle 2055083
Bu arada ben şu kasnaklı olanları çok beğendim
Yok bizde. susleme istersen vip alicaksin yoksa kendin yapiosun. Ben tum hazirliklari yaptim. Sadece odaya masa koysunlar ben gerisini halledicem insallah. 4700 verilir mi yaa. Onunla cocuguma.neler alirim benBen de İzmir Medical Park ile konuştum işte.. 4 farklı paket vardı süsleme için, yanlış hatırlamıyorsam 350 ile 1500 arası değişiyordu.. tam detaylı hatırlamıyorum şimdi içerikleri de genel olarak 350 likte anne bebek yatağı cibinlik süsleme, balon süsleme, kapı süsü, takı yastığı, bir de lohusa şerbeti vardı.. 1500 lük pakette de, lüks konsept masa kurulumu,isimli çikolata, kuru pasta, beze kulesi, cupcake, lohusa terliği tacı, vs aklına gelecek her şey vardı.. Hiç bir süsleme paketi almazsan kapı süsünü kendin getirip takmana izin vermiyorlar, sadece hastane biz bir tane takarız dedi, ama o da muhtemelen şu köpükten, üzerinde hoşgeldin bebeğim yazan pembe-mavi süsler var ya, ondan galiba.. Oda içerisi için tam neye izin veriyorlar bilmiyorum işte o kısmı...
Ben çok büyük ihtimalle en küçük paketi alıp, ikram, hediyelik vs kısmını kendim hazırlayacağım..
Dediğin gibi çocuğu altına bulayıp getirmiyorlarsa öyle lüks, vip, premium paketlere pek gerek yok gibi geliyor bana da
Harbiden sacmalik ben sormadim valla kendi kapi susumu takamayacaksam da iyi valla...Ben de İzmir Medical Park ile konuştum işte.. 4 farklı paket vardı süsleme için, yanlış hatırlamıyorsam 350 ile 1500 arası değişiyordu.. tam detaylı hatırlamıyorum şimdi içerikleri de genel olarak 350 likte anne bebek yatağı cibinlik süsleme, balon süsleme, kapı süsü, takı yastığı, bir de lohusa şerbeti vardı.. 1500 lük pakette de, lüks konsept masa kurulumu,isimli çikolata, kuru pasta, beze kulesi, cupcake, lohusa terliği tacı, vs aklına gelecek her şey vardı.. Hiç bir süsleme paketi almazsan kapı süsünü kendin getirip takmana izin vermiyorlar, sadece hastane biz bir tane takarız dedi, ama o da muhtemelen şu köpükten, üzerinde hoşgeldin bebeğim yazan pembe-mavi süsler var ya, ondan galiba.. Oda içerisi için tam neye izin veriyorlar bilmiyorum işte o kısmı...
Ben çok büyük ihtimalle en küçük paketi alıp, ikram, hediyelik vs kısmını kendim hazırlayacağım..
Dediğin gibi çocuğu altına bulayıp getirmiyorlarsa öyle lüks, vip, premium paketlere pek gerek yok gibi geliyor bana da
Ben kapi susu gonderildiginde paylasirim kizlar ben medicana dusunuyorum dogumu arkadasim sali gunu orda dogum yapacak kendi suslememize izin verilip vermedigini de ogrenirim o arada .....keçeyle yapılanlar çok hoşuma gidiyor benim de. Biraz daha araştırayım bakalım
Ya valla sacmalik 4700 ne ya.....kapitalizim denen canavar.......iste bu........zaten luzumundan fazla yaptigimiz harcamalar .....Ben memorial kayseride konustum bu olayi. Paket dahilinde alabilirsiniz dediler. Ya vip paket almaliymisim yada olmazmis. Bana sacma geldi. Standart dogum 3000 vip dogum 4700 dediler. Dedim heralde cocugu altina kaplayip vericekler
Yok bizde. susleme istersen vip alicaksin yoksa kendin yapiosun. Ben tum hazirliklari yaptim. Sadece odaya masa koysunlar ben gerisini halledicem insallah. 4700 verilir mi yaa. Onunla cocuguma.neler alirim ben
Harbiden sacmalik ben sormadim valla kendi kapi susumu takamayacaksam da iyi valla...
Valla ya. Millet dogumevinde beles doguruoYa valla sacmalik 4700 ne ya.....kapitalizim denen canavar.......iste bu........zaten luzumundan fazla yaptigimiz harcamalar .....
Hstane personelinden bi tanidik bulamaz misin. O zaman kendi odani kendin susleyebilirsin. Torpil hesabiTabi canım, neler alınır o parayla.. Bizim de kendin süslemeye izin verseler keşke.. o zaman ben de hepsini kendim hazırlardım.. Şimdi bir hazırlık da yapamıyorum tam olarak neye izin verdiklerini bilmediğimden :/ sırf bu yüzden hastane değiştiresim var aslında da diğer alternatif de doğum ücretinden fazla fazla alıyor parayı, buranın süslemeli halinden pahalıya geliyor..
Bence de saçmalık gerçekten, ama işte her hastanenin başka başka uygulaması var maalesef sırf para tuzağı..
Valla ya. Millet dogumevinde beles doguruo
Hstane personelinden bi tanidik bulamaz misin. O zaman kendi odani kendin susleyebilirsin. Torpil hesabi
Illaki vardir. Benm esimin is yaptigi bi adam bashekimin kuzeniymis mesela tesadufen ogrendim. Sen bi arastirmaya giris. Olmadi en son kanka olursun artk napcNAyy, olsa keşke.. Maalesef kimse yok gidip biraz doğum katında takılayım, hemşirelerle kanka olmaya çalışayım
Ben kendim yapıcam inşallah canımİnstagramda kapı süsü beğendim bir sayfada sipariş verecektim ama 25 aralıkta kargolayacakmış o zamana kadar doğurmazsam neden olmasın dedim bende yaptıracakmısınız kapı süsü?