- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.481
Braun kulaktan olcer aldim denedim bi iki saniyede olcuyo gayet guzelkızlar ,
ateş ölçer alan var mı ?
hangi marka modeli tercih ettiniz ? kulaktan ölçer mi temassız alından ölçer mi karar veremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Braun kulaktan olcer aldim denedim bi iki saniyede olcuyo gayet guzelkızlar ,
ateş ölçer alan var mı ?
hangi marka modeli tercih ettiniz ? kulaktan ölçer mi temassız alından ölçer mi karar veremedim
kızlar böyle bir liste buldum bi bakın isterseniz tecrübeli olanlar ne kadarı gerekli yada gereksiz acaba?
kızlar böyle bir liste buldum bi bakın isterseniz tecrübeli olanlar ne kadarı gerekli yada gereksiz acaba?
Canim etikwti mi sordun geceligimihangisini aldın cnm link atar mısın
cnm ben ne alacağım bilmiyorum 1 tane hastane çıkışı ve battaniye 2 de yelek hediye geldi henüz bir adım atmadım bende. o zaman hastane çıkışını el,iyorum tek yeterseDaha ilk yazılani okudum bıraktım okumayi 10 lu 2 adet hastane cikisi gereksiz 1 tane yeter. O 10 lularin içinden gereksiz şeyler de çıkıyor
Sebamed ve penaten ama favorim penatenhanımlar bebek bakım ürünleri için hangi markayı tercih ettiniz şampuan vs..
sabahlıklı gecelik dedin sanırım onuCanim etikwti mi sordun geceligimi
sağol canım sebamedle ilgili göz yakıyor diye yorumlar okudumda merak ettimSebamed ve penaten ama favorim penaten
sağol canım sebamedle ilgili göz yakıyor diye yorumlar okudumda merak ettim
www.lohusasepeti.com/xses-2190-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi oldu galibasabahlıklı gecelik dedin sanırım onu
Bebeği yakın zamanda doğan bir arkadaşım da doktoruna danıştı o da kulaktan ölçer tavsiye etmiş dediğin sebepten dolayı canım. Aslında en doğru ölçüm rektal ölçümmüş ama onu yapabilmek bence oldukça zorbende nette sormuştum hemşire biri bunu önermişti diğerleri doğru ölçmüyor demişti.
sabahlıklı gecelik dedin sanırım onuCanim etikwti mi sordun geceligimi
www.lohusasepeti.com/xses-2190-sabahlikli-lohusa-pijama-takimisabahlıklı gecelik dedin sanırım onu
yesa canım avent sootie emzik istiyordun yanlış hatırlamıyorsam babymall'de indirime girmiş almadıysan bak bir istersen :)
Tamamdır o halde bebeton güle güle emsin oynasın inşallah canım :)Aldım. Canım :)
100 tl hediye çekim vardı emzik aldım başka istediğim şey yoktu o yüzden bi de oyun halisi aldım :)
yesa canım avent sootie emzik istiyordun yanlış hatırlamıyorsam babymall'de indirime girmiş almadıysan bak bir istersen :)