- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.501
O senin inceliğin canım ne demek :)Bu arada çok incesin canım Teşekkürler :)
Vanim foto atar misin bende degistirdim konsepti kucuk prens yaptim bir hafta oldu siparis vereli bir de hepsi buradadan kucuk prens yastigi aldim seninde mi kucuk prensti ?Kızlar yeşeren kalemim geldi :) ay nasıl güzel , ne kadar anlamlı .. Çok duygusala bağladım ben ya ...
Ah evlat ne güzelsin sen , ne özelsin . Bu yaşadıklarım ne güzel hisler .
Evet bendimmmm, bakayım canım hemenValentinusNF benim gibi şık çanta arayan sen miydin?
Mayoral diye bir marka var ya, onun çantaları diğerlerine göre daha şık geldi bana.. kullanışı nasıldır bilmiyorum tabi, gerçekte görmedim.. Ama modelleri hem şık hem sevimli geldi benim gözüme..
Ben de her be kadar pembe hastası olsam da, kullanış açısından düşününce Krem rengi olanlar çok hoşuma gitti benim de..
Canım bu şekilde , evet bende de küçük prensVanim foto atar misin bende degistirdim konsepti kucuk prens yaptim bir hafta oldu siparis vereli bir de hepsi buradadan kucuk prens yastigi aldim seninde mi kucuk prensti ?
Kızlar ben size bu konuyu soracaktım ama biraz vakit geçsin diye bekledim ama şimdi siz konuşunca sorayım. Nereden ve kaç adet sipariş ettiniz yeşeren kalemleri bir de fiyat ne tuttu? Küçül prens konsepti on numara, erkek bebek bekleyenler için özellikle. Siz konuşurken bu hediye baya mantıklı gelmişti bana ama ben de hediyelik fidan dağıtmayı düşünüyordum. Şimdi küçük prensi görünce buna kaymaya başladımCanım bu şekilde , evet bende de küçük prens
Cok guzel canim gule gule kullan sadece yeseren kalem mi yaptirmustin ben sans karti banner su sisesi etketi ve etikette yaptirdimCanım bu şekilde , evet bende de küçük prens
Bynazli yilmazdan yaptirdik adet 3 tlKızlar ben size bu konuyu soracaktım ama biraz vakit geçsin diye bekledim ama şimdi siz konuşunca sorayım. Nereden ve kaç adet sipariş ettiniz yeşeren kalemleri bir de fiyat ne tuttu? Küçül prens konsepti on numara, erkek bebek bekleyenler için özellikle. Siz konuşurken bu hediye baya mantıklı gelmişti bana ama ben de hediyelik fidan dağıtmayı düşünüyordum. Şimdi küçük prensi görünce buna kaymaya başladım
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın, dağıtın. Bakalım ben daha karar vermedim ama baya güzeller belki düşünürüm bendeBynazli yilmazdan yaptirdik adet 3 tl
Canım normalde 3 lira ama 100 tane ve üzeri olursa 2.5 tl . Ben 100 tane aldım 250 lira ödedimKızlar ben size bu konuyu soracaktım ama biraz vakit geçsin diye bekledim ama şimdi siz konuşunca sorayım. Nereden ve kaç adet sipariş ettiniz yeşeren kalemleri bir de fiyat ne tuttu? Küçül prens konsepti on numara, erkek bebek bekleyenler için özellikle. Siz konuşurken bu hediye baya mantıklı gelmişti bana ama ben de hediyelik fidan dağıtmayı düşünüyordum. Şimdi küçük prensi görünce buna kaymaya başladım
Evet canım sadece yeşeren kalem yaptırdık Doğumda dağıtmak için . Ama şans kartları çok aklımda kaldı belki mevlüte yaptırırım diye düşündüm .Cok guzel canim gule gule kullan sadece yeseren kalem mi yaptirmustin ben sans karti banner su sisesi etketi ve etikette yaptirdim
Canım bu şekilde , evet bende de küçük prens
yesa Hangi halidan aldın canım
Fiyatlar iyiymiş kuzum, ama baktm renkli çiçekler çıkıyor, tek renk sipariş edebiliyor muyuz yoksa şansımıza hangi renk çıkarsa mı oluyor biliyor musun sen? Gerçi kadınla da konuşucam ama azıcık daha vakit geçsin istiyorum..Canım normalde 3 lira ama 100 tane ve üzeri olursa 2.5 tl . Ben 100 tane aldım 250 lira ödedim
çok güzelmiş valla ben hemen gitmeliyimkizlar herkese gunaydin,hastane icin pijama arayanlar dun aksam arkadasim foto atmis lcwye gelmis.ben daha gormedim bugun bakicam lohosa pijamasi degil ben zaten gomlek pijama istiyodum.bu tarz isteyenler dusunebilir.aklinizda bulunsun.
bende hamileligimin basindan beri bu tarz ariyodum.nereye sorsam yoktu.bende cok begendim acikcasi :))senin bebiste kizsa cokda guzel olur.çok güzelmiş valla ben hemen gitmeliyim
bende lohusa takımı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?