- 24 Mayıs 2017
- 7.488
- 14.684
- 248
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.441
Ben uzun arastrmalar sonucu ortam isisindan etkilenior die uyduruk ucuz koltukalti ates olcer almaya karar verdim. Cok heves edersem annemde kulaktan ve alindan olcen bi alet var onu alirimkızlar ,
ateş ölçer alan var mı ?
hangi marka modeli tercih ettiniz ? kulaktan ölçer mi temassız alından ölçer mi karar veremedim
Ben omron aldım temassız :)kızlar ,
ateş ölçer alan var mı ?
hangi marka modeli tercih ettiniz ? kulaktan ölçer mi temassız alından ölçer mi karar veremedim
Güle güle giy canım. 11 ekimde indirim var diye kim dedi ben sitesinde göremedim öyle birşey :)Etiketin tanesi 0.40 kurus.lohusa sepeti alisverisimi soran olmustu beyaz renk oldugu icin cok fotoda cikmiyor ama bekledigimden cok kaliteli cikti pijama ve sabahlik takim 105 tlydi.
Kulaktan ölçer alacağım canım. Braun marka olabilir ya da medikallerde satılan omron gibi bir marka olabilir.kızlar ,
ateş ölçer alan var mı ?
Şampuana bir türlü karar veremedim kızlar. Unibaby ve chicco arasında kaldım. Sebamedi çok söyleyen var ama onda da bazı kimyasallar var diye duydum vazgeçtim. Hiç biri organik değil tabiki ama yine de insan en sadesini arıyor. Siz hiç baktınız mı?
Ben uni baby köpük şampuan aldım
Müstela ilk sıradaydi aslında ama böyle oldu :)
mustelayı kullanan arkadaşlar sonradan değiştirmek istediğinde diğer şampuanlar ya alerji ya da konak yapmış. Eğer sonuna kadar kullanabileceksen en iyisi dediler ama fiyattan bir süre sonra değiştirmek isteyen değiştirememiş. 3 kişiden duyunca vazgeçtim yoksa bende de ilk sıradaydı :)
Hadi ya öyle bir şey mi varmış, ilk defa duyuyorum..mustelayı kullanan arkadaşlar sonradan değiştirmek istediğinde diğer şampuanlar ya alerji ya da konak yapmış. Eğer sonuna kadar kullanabileceksen en iyisi dediler ama fiyattan bir süre sonra değiştirmek isteyen değiştirememiş. 3 kişiden duyunca vazgeçtim yoksa bende de ilk sıradaydı :)
Ben dedim canim 2 yildir 11.11 indiriminden yararlaniorum bu yil da yaparlar heralde.ekim diil bu arada kasimGüle güle giy canım. 11 ekimde indirim var diye kim dedi ben sitesinde göremedim öyle birşey :)
Kizimda ilk basta sebamed kullandim hic konak problemimiz vs olmadi. Ama daha sonra naturalive diye tamamen dogal bi sampuan kesfettim bi kac yildir onu kullaniyorum memnunum. Icerigini incelersen hindistan cevizi yagi vs var. Simdi bebiste de bunu deniycem ilk basta bi sorun olmazsa devam edecegim. Hatta pisik kremi camasir deterjani vs de bu markaninkileri kullanmayi düşünüyorumŞampuana bir türlü karar veremedim kızlar. Unibaby ve chicco arasında kaldım. Sebamedi çok söyleyen var ama onda da bazı kimyasallar var diye duydum vazgeçtim. Hiç biri organik değil tabiki ama yine de insan en sadesini arıyor. Siz hiç baktınız mı?
hiç duymamıştım canım bi inceleyeyim bakalım onu daKizimda ilk basta sebamed kullandim hic konak problemimiz vs olmadi. Ama daha sonra naturalive diye tamamen dogal bi sampuan kesfettim bi kac yildir onu kullaniyorum memnunum. Icerigini incelersen hindistan cevizi yagi vs var. Simdi bebiste de bunu deniycem ilk basta bi sorun olmazsa devam edecegim. Hatta pisik kremi camasir deterjani vs de bu markaninkileri kullanmayi düşünüyorum
Ay kasım mii bende bugün sandım sayfayı karıştırdım karistirdim indirim yok yok yokBen dedim canim 2 yildir 11.11 indiriminden yararlaniorum bu yil da yaparlar heralde.ekim diil bu arada kasim
Ay canım bana yapar mısın ne beceriklisin öyle ya çok kıskandımKizlar benim yaptiklarim bunlar sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?