- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.221
0-12 ay diyor bilgilerinde ama beni 6-7 ay goturse yeterli canımIyi yapmissin zaten bu besikleri maksimum 4 5 ay kulaniyor bebekler cok kisa sureli bir besik kisa aure kullan eşin ne zaman donuyor canim bu arada....
Sebamedde cok madde var diye icime sinmedi canım inceledim aklıma yatmadiKizlar ben seba med aldim bir de bu baby jem in banyo siperligi ve yuzune gelmeyecek sekil de bi su dokmek icin aleti var onu aldim tavsiye ederim arkadasimda gormustum cok hosuma gitmisti yuzune su gelmesini engelliyor hem bebek korkmuyor hem gozu yanmiyor
Uzulme bende bisi almadim valla. Odasi besigi arabasi kiyafeti duruyo daha. Yaptigim tum hazirlikla olmasa da olurlar kategorisiHerkes hersey almis ben hicbirsey almadim daha orgu yaptm sadce kizima :)
Ben sebamed aldim bir de asagida gorselini attigim urunleri bebegin yuzune su gelmiyor hem gozu yanmiyor hem korkmuyor suan morhippoda indirimdeYaa ben hala sampuana karar veremedim kızlar hicbiri içime sinmiyor nedense
Yaa ben hala sampuana karar veremedim kızlar hicbiri içime sinmiyor nedense
Biz biraz erkenciyiz merak etme normal olan sensinHerkes hersey almis ben hicbirsey almadim daha orgu yaptm sadce kizima :)
Bende o bile yokUzulme bende bisi almadim valla. Odasi besigi arabasi kiyafeti duruyo daha. Yaptigim tum hazirlikla olmasa da olurlar kategorisi
evet canım babayjem aldım valla ıcıme sındı plastıgı falan da super :)Babyjem markami aldın canım bende katlanandan alicam kismetse annemlerde kullanmak icin tabi öyle olunca bizimde kovasi masrapasi ayri almak gerekicek
Aralik cok gec diilmi yaa. Belkide benm annem butun cocuklarini 3 4 hafta once dogurdugundan bana ole gelio son aya bisi birakmak beni korkutuoBende o bile yokaralikta hastane cikisi alir kislik alrim yeter zaten var giydirebilcekler cabuk buyur diye almiyorum
S selifor beşigi kuzeninden almanız süper olmus yattığı kadar yatar sonra babası gelir istediğinizi alırsınız güle güle yatsın inşallah
Pisik kremi sudacrem ve Nivea var bende
Normal bi şey yokken her alt açma da Nivea surebilirim pişik olacak gibi ya da oldu hemen sudacrem geçerim diye düşünüyorum bakalim
Haha başa döndük iyi misen mı ben mı uyku tulumu da alsak mı bılemedım bak mesela
Benim çok yakın 2 arkadaşım nıvea kullandı ve çok memnunlarmış bana da şiddetle tavsiye ettiler.hele bi tanesi neredeyse bütün markları denemiş biri.bende nivea almayı dusunuyorum şahsen.inşallah bizde memnun kalırız
Benim çok yakın 2 arkadaşım nıvea kullandı ve çok memnunlarmış bana da şiddetle tavsiye ettiler.hele bi tanesi neredeyse bütün markları denemiş biri.bende nivea almayı dusunuyorum şahsen.inşallah bizde memnun kalırız
anam yerım senı kucuk kartal bende denk gelırse alacagım esımın cok hevesı var:) guzel gunlerde saglıkla gıysın ınsallah
Sagol canım insaAllah hassas olmazlar yoksa tamamen sasiririm ne kullanacagimi
Bende o markadan düşünüyorum canım sevindim malzemesinin iyi olmasına yakından görmedim çünkü nette görmüştümevet canım babayjem aldım valla ıcıme sındı plastıgı falan da super :)
Allah korusun canım insaAllah olmaz ya sen zorlugunu yasamissin bunda olmsin bende baskalarindada olmasin insaAllahbizimde öyle işte görünce çok şaşırdı bide benden beklemiyordu
inşallah canım atopik cilt deniyor ona yüzü falan emzirirken kızartıyor egzama gibi oluyor
Olmaz inşallah ama olursa aklımda olsun mustela atopik cilt kremi al tek çözüm bizim ileri seviyeydi geçti çok şükür
Allah korusun canım insaAllah olmaz ya sen zorlugunu yasamissin bunda olmsin bende baskalarindada olmasin insaAllah
Olmadi kasimda canimAralik cok gec diilmi yaa. Belkide benm annem butun cocuklarini 3 4 hafta once dogurdugundan bana ole gelio son aya bisi birakmak beni korkutuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?