- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.881
canim bende kraft aldim ama bu acilinca dedigin olayi anlayamadimara kat cikincami oluyo o
Cok guzel seninki de siyah mi aldin sende ? Icine uyku seti yatak falan aldin mi ?
Canım Yağmurluk var ayak tulumu yok 2017 icin mi dediler
Zaten bayaa bi puset kulllanagiz canım ayak tulumu normal arabaya geçince
Canım Şimdi yatak almak istersen 70 e 120 alacaksin
Ama park yatagi kur bi olc 70 e 120 çıkmayacak daha fazla çıkacak :)
2017 de siyah yok dediler yani duo olan kirmizi olan tente uzatilmis tutma kolunda ufak bi degisiklik var digerleri normal liteway 2 travel resimlere baktim suan banada aynisi gosterildi cevabi aldim ben :)) Gule gule kullan canim gayet basarili bi alisveris oldu seninki :))
Allah Allah cahillik basa bela :)) bi eksigi varmi diye kurup kaldirdim ama hic olcmedim :))
SAgol canım benim derdim 2016 2017 değil de ayak tulumuydu aslında :) ama onu da extra alırız artik ne yapalım bi de eşim siyah begendi kırmızıya hiç bakmadı bile dalga geçti:) o yüzden siyah ve ayak tulumu planı seçmek istemiştik ama öyle bi şey yokmuş :)
kirmizisi zaten hic guzel diil sahsi fikrim guzel gunlerde kullanin insallah
Ahahahah yüzüne emoji de koydun mu tamamdır bu işCanım Onu oğluşum doğunca ocak favorilerim videosunda yapacağım hahahaah ha
Arkadaslar kanalıma hoşgeldiniz bugün sizlere ocak favorimden bahsedeceğim mutlaka siz de alın yapın bi tane diye haahhaa:)
Olsun canım zaten puset kullanacaksın battaniyesiyle mis gibi korunur bebeğinCanım yanlış bilgi vermeyim ayak tulumu ayak tulumu değilmiş çıkmadı ayak tulumu
Yağmurluk çıktı gelecek kısa alırız inşallah
Almak sorun değil hatta kuzenlerimin hepsi kuvvetini de vermek istiyor benim derdim küvetle yerde yıkamak zor olur ayaklı bisey almak lazım ona da yer lazım. sanki elde yıka kurula pratik gibi geldi de bu kdr küvet satışı olduğuna göre bir bildikleri de vardır diye düşünüyorum. Birde size sorayim benim gibi dusunen var mi diye dedim :)Utopik degilde kayar mayar allah korusun bence al ucuz bisey zaten file 10 tl kuvet 20 tl falan nette bu fiyat bi de ben kizimi oda da yikadim hep o da kis bebesi evim sicak ancak isiticiyla isitiyordum yine de
yesa güle güle sür arabanı canım
Çoook beğendim canım ben :) kaç parça bu? Hastane çıkışı fiyatlarını pek bilmiyorum ama iyi gibi geldi bana fiyatı :)Eki Görüntüle 2051663 iyi akşamlar kızlar ben bunu çok begendim sizce nasıl spariş versemmi 140 tl iyimi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?