2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Canım Yağmurluk var ayak tulumu yok 2017 icin mi dediler

Zaten bayaa bi puset kulllanagiz canım ayak tulumu normal arabaya geçince

2017 de siyah yok dediler yani duo olan kirmizi olan tente uzatilmis tutma kolunda ufak bi degisiklik var digerleri normal liteway 2 travel resimlere baktim suan banada aynisi gosterildi cevabi aldim ben :)) Gule gule kullan canim gayet basarili bi alisveris oldu seninki :))
 


SAgol canım benim derdim 2016 2017 değil de ayak tulumuydu aslında :) ama onu da extra alırız artik ne yapalım bi de eşim siyah begendi kırmızıya hiç bakmadı bile dalga geçti:) o yüzden siyah ve ayak tulumu planı seçmek istemiştik ama öyle bi şey yokmuş :)
 

kirmizisi zaten hic guzel diil sahsi fikrim guzel gunlerde kullanin insallah
 
Utopik degilde kayar mayar allah korusun bence al ucuz bisey zaten file 10 tl kuvet 20 tl falan nette bu fiyat bi de ben kizimi oda da yikadim hep o da kis bebesi evim sicak ancak isiticiyla isitiyordum yine de
Almak sorun değil hatta kuzenlerimin hepsi kuvvetini de vermek istiyor benim derdim küvetle yerde yıkamak zor olur ayaklı bisey almak lazım ona da yer lazım. sanki elde yıka kurula pratik gibi geldi de bu kdr küvet satışı olduğuna göre bir bildikleri de vardır diye düşünüyorum. Birde size sorayim benim gibi dusunen var mi diye dedim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…